ASTROLOĢIJA: Iz­rē­ķi­ni pats! Kar­mis­kais dzī­ves kods

© Ilustratīva bilde

Kā uz­zi­nāt, kā­da ir jū­su kar­ma vai lik­te­nis? Nu­me­ro­lo­ģi­jā to pie­dā­vā ap­rē­ķi­nāt, sa­skai­tot dzim­ša­nas da­tu ci­pa­rus.

Pie­mē­ram, dzim­ša­nas da­ti ir 1970. ga­da 8. maijs. Sa­skai­tiet vi­sus dzim­ša­nas da­tu­ma ci­pa­rus: 1+9+7+0+ 8+5=30. Cits pie­mērs – 1982. ga­da 11. de­cem­bris: 1+9+8+2+1+1+1+2=25. Sa­skai­tī­ša­nas re­zul­tā­tā ie­gū­to skait­li ne­va­jag tur­pi­nāt sa­skai­tīt līdz vien­ci­pa­ra skait­lim. Jo 30 vai 25 ir jū­su lik­te­nī­gie skait­ļi, sa­va vei­da kar­mis­kais kods. Kat­rus 30 ga­dus (pir­ma­jā pie­mē­rā) un kat­rus 25 ga­dus (ot­ra­jā pie­mē­rā) šo cil­vē­ku dzī­vē no­tiks lik­te­nī­gas pār­mai­ņas. Tas no­zī­mē, ka lik­te­nī­go no­ti­ku­mu cik­lam ir no­teikts pe­ri­ods – 30 un 25 ga­di. Šie skait­ļi, līdz­īgi kā lī­ni­jas plauk­stā, var past­ās­tīt daudz in­te­re­san­ta par cil­vē­ku.

Ap­ska­tī­sim lik­te­nī­gos dzī­ves cik­lus pa des­mit­ga­dēm jeb pa­kā­pēm.

Tes­tā lie­to­tos ap­zī­mē­ju­mus vē­lams ne­uz­tvert tie­ši, bet pa­pla­ši­nāt to no­zī­mi. Jo īpa­ši, kad iz­la­sī­siet, ka ie­priek­šē­jā dzī­vē esat iz­da­rī­jis no­zie­gu­mu vai no­de­vis kā­du tu­vu cil­vē­ku, vai bi­jis vieg­las uz­ve­dī­bas sie­vie­te…

 

Pirm­ā pa­kā­pe: 10–19

At­ro­da­ties at­tīs­tī­bas pir­ma­jā pa­kā­pē. Jū­su uz­de­vums ir ie­rau­dzīt, sa­ska­tīt pa­sau­li, bet ne­ko ta­jā ne­mai­nīt. Ne­va­jag līst sve­šā baz­nī­cā ar sa­vu dzies­mu grā­ma­tu. Vi­sa uz­ma­nī­ba un spē­ki jā­vel­tī sa­vai iz­aug­smei, jā­at­tīs­ta gri­bas­spēks, jā­pil­nvei­do ķer­me­nis un gars. 10 – lai­mī­ga zī­me. Cil­vēks ir dzi­mis zem lai­mī­gas zvaig­znes. Esat par se­vi pār­lie­ci­nāts. Dzī­ves ceļš ir sau­lains un bez šķēr­šļiem, nā­kot­nē ne­redz ne­vie­nu mā­ko­nī­ti. Pa kar­je­ras kāp­nēm kāp­siet kā spē­lē­jo­ties. Per­so­nī­gā dzī­ve, ve­se­lī­ba, bēr­ni un maz­bēr­ni – viss jums sa­gā­dās prie­ku. Ma­ģi­ja jums nav ne­pie­cie­ša­ma, jums ir cits uz­de­vums – da­rīt re­ālus dar­bus, ku­ru re­zul­tā­tu var ie­rau­dzīt uz­reiz vai tu­vā­ka­jā lai­kā. Jums ir la­ba kar­ma, ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt strā­dīgs cil­vēks, mai­zes gā­dā­tājs un ne­da­rī­jāt ne­ko no­zie­dzī­gu. 11 – sa­rež­ģīts skait­lis. Brī­di­na par ie­spē­ja­mām bries­mām un pār­bau­dī­ju­miem, kas uz­reiz nav pa­ma­nā­mi. Pā­rāk uz­ti­ca­ties ci­tiem, jūs ir vieg­li pie­ru­nāt. Līdz pat ve­cum­die­nām mai­nī­siet par­tne­rus, jo mek­lē­jat ide­ālu. Bet vai tad var at­rast to, kā vis­pār nav? Tā ir dzī­ša­nās pēc ilū­zi­jas. Vai­rā­kas lau­lī­bas. Daudz bēr­nu. Ar okul­tām lie­tām jā­no­dar­bo­jas ļo­ti, ļo­ti uz­ma­nī­gi.

Ie­priek­šē­jā dzī­vē kā­du no­de­vāt vai pār­kā­pāt li­ku­mu. 12 – ne­mie­ra un cie­ša­nu sim­bols. Esat vieg­li ie­vai­no­jams, pa­naivs un ne­aiz­sar­gāts cil­vēks. Tā­pēc uz­ma­nie­ties no in­tri­gan­tiem un krāp­nie­kiem, tie ap jums tā vien spie­to. Al­laž uz­trau­ca­ties un pār­dzī­vo­jat, arī tad, ja ie­mes­la nav. At­tie­cī­bās esat spiests pa­kār­tot sa­vas in­te­re­ses par­tne­ra vēl­mēm un va­ja­dzī­bām, iz­pa­tikt vi­ņam. Ie­priek­šē­jā dzī­vē pie­da­lī­jā­ties sa­zvē­res­tī­bās vai bi­jāt re­vo­lu­ci­onārs. 13 – pār­mai­ņu sim­bols. Re­gu­lā­ri var mai­nī­ties plā­ni, jā­mai­na dzī­ves­vie­tas. Ne­kad ne­būs gar­lai­cī­gi. Jū­su dzī­ve ir kā mū­žī­ga un ne­pār­trauk­ta de­ko­rā­ci­ju mai­ņa un pie­da­lī­ša­nās at­rak­ci­jā «Ame­ri­kā­ņu kal­ni­ņi». Pār­mai­ņas jūs bur­tis­ki va­jās. Ne vien­mēr tās būs, jū­su­prāt, po­zi­tī­vas. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt ie­slo­dzī­tais vai vergs, kurš vi­su mū­žu sap­ņo­ja par brī­vī­bu. 14 – brī­di­na par da­bas ka­ta­kliz­mām, ko var sa­gā­dāt vi­sas sti­hi­jas: vējš, uguns, ūdens un gaiss. Šis skait­lis ir lab­vē­līgs da­rī­ju­miem, biz­ne­sam, kar­je­rai. Vi­su dzī­vi va­jag tu­rēt acis un ausis va­ļā, lai ne­no­gu­lē­tu la­bā­ko pie­dā­vā­ju­mu. Ar eks­trē­miem spor­ta vei­diem gan ne­va­jag no­dar­bo­ties. Esiet uz­ma­nī­gi uz ūdens, kal­nos kāp­jot, va­jag iz­vai­rī­ties no sa­rež­ģī­tiem marš­ru­tiem. Va­rat no­dar­bo­ties ar as­tro­lo­ģi­ju un zī­lēt. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt jū­ras­brau­cējs vai ka­rei­vis. 15 – lie­ci­na par pie­vil­cī­bu. Jums pie­mīt spilgts tem­pe­ra­ments un mag­nē­tisms, ko bie­ži iz­man­to­jat mēr­ķu sa­snieg­ša­nai. Esat lie­lisks ak­tie­ris, māk­sli­nieks, mū­zi­ķis, kurš sa­vu dzī­vi ne­var ie­do­mā­ties bez māk­slas. Ja ne uz ska­tu­ves un pro­fe­si­onā­li, tad dzī­vē pa­tīk pa­spē­lēt te­āt­ri, iz­rā­dīt ek­sal­tā­ci­ju. Skait­lis 15 so­la veik­smi, ta­ču ga­dās, ka tas «liek» cil­vē­kiem kļūt par no­de­vē­jiem vai me­ļiem sav­tī­gu no­lū­ku dēļ. Ie­priek­šē­jā dzī­vē pār­de­vāt sa­vu ķer­me­ni vai ta­lan­tu par nau­du. 16 – prog­no­zē ka­tas­tro­fas un iz­ju­ku­šus no­do­mus. Šis skait­lis brī­di­na par ļau­no lik­te­ni, kurš vien­mēr acī­gi no­vē­ro, kā jūs dzī­vo­jat. Vi­sus lē­mu­mus pie­ņe­miet pār­do­mā­ti, lai se­kas ne­bū­tu pa­šam sā­pī­gas. Par sa­vas dzī­ves de­vī­zi iz­vē­lie­ties pa­do­mu «Sep­ti­ņas rei­zes no­mē­ri, vie­nu – no­griez». Ie­tei­kums – ne­va­jag no­dar­bo­ties ar ma­ģi­ju sa­vas psi­his­kās ve­se­lī­bas la­bad. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt val­do­ša­jai šķi­rai pie­de­rīgs cil­vēks. Pel­dē­jā­ties ba­gā­tī­bā, diem­žēl ar gud­rī­bu, vie­du­mu un līdz­jū­tī­bu ne­va­rē­jāt le­po­ties.

17 – skait­lis, kurš nes lai­mi per­so­nī­ga­jā dzī­vē. At­tie­cī­bās ar cil­vē­kiem, ku­ri jums pa­tīk un ku­rus vē­la­ties re­dzēt sev līdz­ās, vien­mēr uz­smai­dīs veik­sme. Ko­pī­gi pro­jek­ti, biz­ne­sā vai ģi­me­nes dzī­vē (ja to var uz­ska­tīt par ko­pī­gu pro­jek­tu), ra­dīs daudz prie­ka. Jūs ne­mo­cīs šau­bas par dro­šu nā­kot­ni. Tā­da būs. Tie­ši tā­lab jums nav ne­pie­cie­šams mek­lēt pa­lī­dzī­bu un at­bil­des uz jau­tā­ju­miem okul­tis­mā. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt dāsns vī­rie­tis, diem­žēl daudz cie­tāt un šo pa­sau­li at­stā­jāt vien­tuļš un na­ba­dzīgs. 18 – sa­rež­ģī­ju­mu zī­me. Va­rē­tu teikt, ka šie ir des­po­tis­ki cil­vē­ki un mēdz uz­ska­tīt, ka vi­ņu vie­dok­lis ir vis­pa­rei­zā­kais. Sa­bied­rī­bā vi­ņi ir opo­zi­ci­onā­ri un re­vo­lu­ci­onā­ri, ku­ri ir pār­lie­ci­nā­ti, ka mēr­ķis vien­mēr at­tais­no lī­dzek­ļus. Veik­smī­gi biz­ne­sā, bet ne tā­dā, kas ir pil­nī­bā le­gāls. Caur un cau­ri stāv uz ze­mes ar abām kā­jām. Li­di­nā­ties «augst­ākās sfē­rās»? Vi­ņi ne­sa­pra­tīs, par ko ru­nā­jat. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt bur­vis vai bur­ve. 19 – at­zi­nī­bas un god­bi­jī­bas skait­lis. Dzī­vē iz­do­sies viss, ko gri­bē­siet pa­veikt. Lai­mi at­ra­dī­siet bēr­nos, vi­ņi jū­su dzī­vi pa­da­rīs jēg­pil­nu un tur­pi­nās ie­sāk­to. Ie­spē­jams, tie­ši jūs kļū­siet par ie­vē­ro­ja­mas, pa­zīs­ta­mas di­nas­ti­jas aiz­sā­cē­ju. Ie­gul­diet mī­les­tī­bu, lai­ku un nau­du bēr­nos! Va­rat pa­mē­ģi­nāt dru­īdu ma­ģi­ju. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt gans vai ce­ļo­tājs. No­mi­rāt sir­mā ve­cu­mā starp dau­dziem mī­lo­šiem tu­vi­nie­kiem.

Ot­rā pa­kā­pe: 20–29 Jū­su uz­de­vums – at­strā­dāt kar­mu, lai ne­at­kār­to­tu pa­gāt­nes kļū­das. Ie­spē­jams, bi­jāt cil­vēks, kurš ne­mi­tī­gi kā­pis uz ve­ciem grā­bek­ļiem un nav sa­pra­tis dzī­ves mā­cī­bas.

20 – aici­nā­jums uz rī­cī­bu, gran­di­ozu plā­nu īs­te­no­ša­nu. Esat stra­tē­ģis un cil­vēks, kurš ne­var ie­do­mā­ties sa­vu dzī­vi bez mēr­ķa. Va­rat kļūt par ie­vē­ro­ja­mu sa­bied­ris­ku dar­bi­nie­ku. Žēl, ka al­laž sa­du­ra­ties ar kā­du šķēr­sli, bet tā būs vi­su mū­žu. At­tīs­tiet sa­vu ga­rī­go pa­sau­li, da­riet ci­tiem la­bu, un šķēr­šļu kļūs ma­zāk. Var ga­dī­ties, ka nāk­sies mek­lēt pa­do­mu pie ezo­tē­ri­ķiem vai okul­to zi­nā­ša­nu adep­tiem. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt baņ­ķie­ris. 21 – go­da un uz­va­ras skait­lis. Jū­su dzī­ve at­gā­di­na kau­jas lau­ku, cī­ņas no­tiek ne­pār­trauk­ti, un gan­drīz vien­mēr jūs esat uz­va­rē­tājs. Tas tā­pēc, ka 21 tiek uz­ska­tīts par ļo­ti lai­mī­gu skait­li. Veik­sme pa­va­da itin vi­sā, ko ie­sā­kat. Sva­rī­gi ir ne­sē­dēt bez­dar­bī­bā, jo jū­su vie­nī­gais ie­naid­nieks ir gar­lai­cī­ba. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt ka­lējs, un jūs cie­nī­ja tu­vu un tā­lu. 22 – sap­ņo­tā­ja skait­lis. Esat labs cil­vēks, uz­ti­ca­ties ci­tiem, lai arī pie­ļauts ne ma­zums kļū­du. Jū­su mī­ļā­kā no­dar­be ir sap­ņo­ša­na, tā­pēc bie­ži mal­dā­ties sa­vos vēr­tē­ju­mos un dzī­vo­jat ilū­zi­ju gūs­tā. Ti­kai tad, kad draud bries­mas, iz­bā­žat gal­vu no dro­šās pa­slēp­tu­ves bruņ­ru­pu­ča bru­ņu bie­zu­mā un pie­vēr­ša­ties re­āla­jai dzī­vei. Ie­spē­jams, pie­pil­dī­ju­mu va­rat rast ma­ģi­jā, bet ti­kai pēc ilg­sto­šas mā­cī­ša­nās.

Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt zag­lēns. 23 – pie­mīt ma­ģis­ka ie­dar­bī­ba. Lai ko da­rī­tu, jūs vien­mēr kāds sar­gās. Tā­pēc veik­sme ir jū­su dzī­ves pa­va­do­ne. Ne­ka­vē­jo­ties sa­ņem­siet vis­da­žā­dā­ko pa­pild­spē­ku (līdz­cil­vē­ki, lai­mīgs ga­dī­jums u.tml.) pa­lī­dzī­bu kar­je­rā vai pri­vā­ta­jā dzī­vē, tik­līdz no­do­mā­siet, ka pa­ša spē­kiem ne­tie­kat ga­lā. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt šu­vē­ja. 24 – lai­mīgs skait­lis. Veik­sme un at­balsts vi­sās lie­tās un, pro­tams, mī­les­tī­bā. Nā­kot­ne rā­dās bez­rū­pī­ga, bet ti­kai tad, ja ne­sāk­siet da­rīt ne­jau­kas lie­tas, ie­riebt ci­tiem vai vien­kār­ši sa­strā­dāt muļ­ķī­bas. Tie at­kal būs ve­cie grā­bek­ļi. Spē­jat pa­re­ģot no­ti­ku­mus. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt iko­nu glez­no­tājs. 25 – mā­cī­bu sim­bols. Pir­ma­jā dzī­ves pus­ē sa­va rak­stu­ra dēļ diez vai bū­siet pil­nī­gi lai­mīgs. Pie­ļau­siet daudz kļū­du, bet lai­kus at­tap­sie­ties un sāk­siet tās la­bot. Pēc tam arī de­be­sis no­vāks sa­vus zi­be­ņus un pēr­ko­nus pār jū­su gal­vu, un ot­ro dzī­ves pus­i pa­va­dī­siet har­mo­ni­jā ar se­vi un pa­sau­li. Spē­jat re­dzēt no­ti­ku­mus sa­vā un ci­tu dzī­vēs.

Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt val­do­šas sa­bied­rī­bas pār­stā­vis, daudz ce­ļo­jāt, dzī­vo­jāt Aus­tru­mos. 26 – brī­di­na par bries­mām. Jums pie­mīt spē­cī­ga in­tu­īci­ja, tā­pēc pa spē­kam ir jeb­ku­ra ma­ģi­ja. Spē­jat pa­re­dzēt dau­dzas gai­dā­mās ne­pa­tik­ša­nas. Tas ir la­bi, jo jums bie­ži uz­glūn vi­sā­das ne­bū­ša­nas, pat bries­mas, pie­dzī­vo­jat vil­ša­nos un krāp­ša­nu. Esiet uz­ma­nīgs. Uz­ti­cie­ties sa­vai iek­šē­jai bal­sij. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt dzied­nieks.

27 – la­ba zī­me. Jūs tik­siet at­al­gots, pa­tei­co­ties sa­vam dzī­ves­vei­dam, dar­ba mī­les­tī­bai, ne­sa­vtī­bai un dās­nu­mam. Ot­rā dzī­ves pus­e so­lās būt lai­mī­gā­ka ne­kā pirm­ā. Pa­do­das nau­das ma­ģi­ja. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt mā­cīts cil­vēks (ma­te­mā­ti­ķis, as­tro­logs vai fi­lo­zofs). Un bi­jāt ne­ap­tve­ra­mi lai­mīgs lau­lī­bā. 28 – pre­tru­nu zī­me. Jums pie­mīt daudz spē­ju un ta­lan­tu, ti­kai li­kums un mo­rā­le – tas nav do­māts jums. Tais­nī­bu sa­kot, jums ir savs priekš­stats par ēti­ku un uz­ve­dī­bas nor­mām. Esat dum­pi­nieks un cī­nā­ties pret ne­tais­nī­bu. Tā­pēc jums ne­būs vieg­la dzī­ve, jo pa­sau­le diez vai kar­di­nā­li mai­nī­sies jū­su dzī­ves lai­kā. Tā ka – ie­mes­lu cī­ņai ne­trūks. Ie­priek­šē­jā dzī­vē at­ņē­māt sev dzī­vī­bu. Nu ko, acīm­re­dzot tam bi­ja ie­mesls. 29 – krāp­ša­nas skait­lis. Jūs ne­re­ti pie­dzī­vo­jat ap­kār­tē­jo cil­vē­ku no­de­vī­bu un ne­pa­tie­su iz­tu­rē­ša­nos. Vi­ņi ru­nā vie­nu, bet do­mā un da­ra at­šķi­rī­gas lie­tas. Nāk­sies sa­dur­ties ar sma­giem pār­bau­dī­ju­miem. Ja ne­at­ra­dī­siet rad­nie­cī­gu dvē­se­li, tad pil­nī­bā vil­sie­ties cil­vē­kos un kļū­siet par vien­tuļ­nie­ku, ga­rī­gu ere­mī­tu. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt ba­gāts tir­go­tājs, kurš ne­smā­dē­ja ne­kā­dus lī­dzek­ļus, lai vai­ro­tu ba­gā­tī­bu.

Tre­šā pa­kā­pe: 30–39

Tre­šo at­tīs­tī­bas lī­me­ni sa­snie­gu­ši cil­vē­ki, ku­ri spēj ie­tek­mēt ap­kār­tē­jos. Ja at­ro­da­ties ša­jā sa­vas at­dzim­ša­nas pa­kā­pē, tas no­zī­mē, ka jū­su aici­nā­jums ir mā­cīt ci­tiem vie­du gud­rī­bu, lai jū­su sko­lē­ni, ja vi­ņiem tas ne­pie­cie­šams, spēj iz­ma­nīt sa­vu dzī­vi. Ja ne dzī­vi, tad at­tiek­smi. 30 – iz­ci­lī­bas skait­lis. Prāts un in­te­lekts jums ir daudz at­tīs­tī­tāks ne­kā vai­ru­mam cil­vē­ku. Bet tā vie­tā, lai mek­lē­tu har­mo­ni­ju un kal­po­tu cil­vē­kiem, jūs dze­na­ties pēc sla­vas un nau­das. Ja kaut uz brī­di pa­me­tī­siet šīs sa­cīk­stes, tad ie­gū­siet daudz vai­rāk – pa­tie­su lai­mi.

Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt dzej­nieks vai rakst­nieks. 31 – vien­tu­lī­bas skait­lis. Dzej­nie­ka vār­diem ru­nā­jot, esat «ie­gā­jis se­vī», kļu­vis no­slēgts un vien­tuļš. La­bas drau­gu kom­pā­ni­jas vie­tā iz­vē­la­ties grā­ma­tu vai sa­ru­nu ar tā­du pa­šu fi­lo­zo­fu, kāds esat pats. Ne­no­kār­to­ta pri­vā­tā dzī­ve jūs ne­sa­trauc, tā­pat kā nau­das trū­kums vai sa­dzī­vis­kas ķi­be­les. Pi­lo­šu krā­nu jūs pat ne­pa­ma­nāt. To­ties la­bāk ne­kā ci­ti zi­nāt, ka tas viss ir ne­bū­tisks. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt labs ak­tie­ris, ko­me­di­ants. Sie­vie­tes mai­nī­jāt kā cim­dus. Sa­dzī­vo­jāt ba­ri­ņu ār­lau­lī­bas bēr­nu. 32 – har­mo­ni­jas skait­lis. Esat mērķ­tie­cīgs, ak­tīvs un op­ti­mis­tisks. Jums ir la­bas at­tie­cī­bas ar ļo­ti dau­dziem cil­vē­kiem. Vi­ņi jūs uz­ska­ta par sa­vē­jo. Ie­tei­kums: ma­zāk ru­nā­jiet un ie­mā­cie­ties ne­iz­pļā­pāt ci­tiem sa­vus Na­po­le­ona cie­nī­gos plā­nus, ci­tā­di tie ne­pie­pil­dī­sies. Pie­mīt do­tī­bas pa­re­ģot no­ti­ku­mus. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt ce­ļo­tājs bez sie­vas un bēr­niem. 33 – lai­mīgs skait­lis, kas ga­ran­tē pa­nā­ku­mus. Iz­do­sies tas, ko iz­plā­no­siet un ie­sāk­siet. Veik­sme ne­pa­me­tīs arī mī­les­tī­bā. Nā­kot­ne so­lās būt gai­ša un lai­mī­ga, īpa­ši tad, ja mā­cī­siet un audzi­nā­siet ci­tus, bū­siet Sko­lo­tājs, jo tas jums ir da­bas dots ta­lants. Ja no­lem­siet no­dar­bo­ties ar ezo­tē­ri­ku, ie­spē­jams, iz­vei­do­siet pats sa­vu re­vo­lu­ci­onā­ru me­to­di­ku.

Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt gal­ma mags un ie­tek­mē­jāt dau­dzu pa­sau­les vald­nie­ku lik­te­ņus. 34 – bal­vas sim­bols. Jū­su dzī­ves ce­ļa sā­kums ne­bi­ja viegls, bet ot­ra dzī­ves pus­e gai­dā­ma veik­smī­gā­ka. Pēc 35 ga­du ve­cu­ma pri­vā­tā dzī­ve ne­sa­gā­dās pro­blē­mas, gai­dā­ma la­ba fi­nan­si­ālā si­tu­āci­ja, bēr­ni jūs mī­lēs. Līdz 35 ga­du ve­cu­mam gan va­rē­tu būt sa­mē­rā daudz grū­tī­bu un ne­die­nu. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt bru­ņi­nieks, kurš no­mi­ra spē­ku piln­brie­dā. 35 – brī­di­na par bīs­ta­mām si­tu­āci­jām. Diem­žēl ir ris­ki pie­dzī­vot me­lus un krāp­ša­nu, pie­mē­ram, mī­ļo­tā cil­vē­ka no­de­vī­bu. Ne­pa­me­tiet no­vēr­tā bēr­nus, ie­lie­ciet vi­ņos kopš ma­zot­nes tā­du ētis­ko un mo­rā­lo pa­ma­tu, lai vē­lāk pa­šam ne­bū­tu jā­kau­nas par sa­vām at­va­sēm un arī vi­ņiem ne­nāk­tos mā­cī­ties no ļo­ti sā­pī­gām sa­vām kļū­dām. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt dzie­dā­tā­ja ar sa­rež­ģī­tu lik­te­ni un ne­iz­de­vu­šos per­so­nī­go dzī­vi. 36 – darbs, darbs un vēl­reiz darbs. Šis skait­lis ap­lie­ci­na, ka vi­su sa­snieg­siet ar sa­vu dar­bu. Ne­būs no kā gai­dīt pa­lī­dzī­bu, tā­pēc at­ro­tiet pie­dur­knes – un pie dar­ba! Ne­sā­ciet se­vi žē­lot. Par­tne­ri iz­vē­lie­ties ar ap­do­mu, jo, vis­ti­ca­māk, tie, ku­ri jums pa­tīk, jūs at­rai­dīs. No­vēr­tē­jiet, vai cil­vēks ar jums ko­pā dzī­vo jū­tu vai nau­das un sta­tu­sa dēļ. Veik­smi ne­sīs biz­ne­sa ma­ģi­ja. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt cil­vēks, kurš no­nā­ca ka­tor­gā par sa­viem grē­ka dar­biem. 37 – drau­dzī­bas un lai­mī­gas mī­las zī­me. So­la veik­smi ik­vie­nā dar­bī­bā un ģi­me­nes dzī­vē.

Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt re­li­ģi­ozs cil­vēks vai mūks vien­tuļ­nieks. 38 – krāp­ša­nas zī­me. Jums bla­kus bie­ži vien būs cil­vē­ki, ku­ru no­do­mi ne­būs pa­tie­si. Ce­ļā pa­trā­pī­sies arī no­de­vē­ji. Ne­uz­ti­cie­ties pir­ma­jam pre­tim­nā­cē­jam, bet biz­ne­sa par­tne­rus pār­bau­diet pat trīs un četr­as rei­zes. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt, hm, vieg­las uz­ve­dī­bas sie­vie­te. 39 – prā­ta skait­lis. Esat gudrs cil­vēks, in­te­lek­tu­ālis, bet pie­mīt bū­tisks trū­kums – esat skau­dīgs. Ne­bo­jā­jiet kar­mu! Skau­dī­ba pro­vo­cē sli­mī­bas, kā arī uz­ma­nie­ties no vēl­mes ie­dzert par daudz un ci­tām at­ka­rī­bām. Jums pa­do­sies rū­nu tul­ko­ša­na. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt spēl­ma­nis vai kā ci­tā­di de­dzi­nā­jāt sa­vu dzī­vi no abiem ga­liem. 

Ce­tur­tā pa­kā­pe: 40–48 Augst­ākais ap­zi­ņas lī­me­nis, spožs in­te­lek­tu­ālis, fi­lo­zofs, sko­lo­tājs. Jū­su uz­de­vums – ie­pa­zīt esī­bas augst­āko jē­gu un Vi­su­ma ra­dī­ša­nas pa­ma­tus. 40 – ere­mī­ta skait­lis. Vi­su dzī­vi esat vien­tuļ­nieks. Vien­mēr ie­gri­mis se­vī, sa­vās do­mās un di­ža­jos dar­bos, un ab­so­lū­ti ne­iz­pro­tams ap­kār­tē­jiem. Nau­das lie­tās veik­sme ne­smai­da, ģi­me­nes dzī­vē – ego­is­tisks. Lai gan ne viens, ne otrs jūs ne­uz­trauc, jo jums ir pa­vi­sam cits dzī­ves uz­de­vums. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt rakst­nieks.  41 – mag­nē­tis­ma zī­me. Esat ne­ti­ca­mi emo­ci­onāls un pie­vil­cīgs, kaut arī ne­esat kla­sis­ki skaists. Jums līdz­ās al­laž pul­cē­jas daudz pie­lū­dzē­ju, drau­gu un vien­kār­ši pa­zi­ņu. Bez svī­tas jūs sa­vu dzī­vi ne­va­rat ie­do­mā­ties… Tie, ku­ri jūs ie­pa­zīst, redz ci­tu cil­vē­ku – no­slēg­tu un pat ego­is­tis­ku, kurš iz­de­vī­gu­ma dēļ spē­jat arī pie­vilt. Va­rat no­dar­bo­ties ar zī­lē­ša­nu vai as­tro­lo­ģi­ju, bet ti­kai sa­vām va­ja­dzī­bām. Ci­tiem – ne. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt skais­tu­le dzej­nie­ce, kas sa­gro­zī­ja gal­vu ne vie­nam vien vī­rie­tim. 42 – lai­mīgs skait­lis. Esat ap­vel­tīts ar asu prā­tu un prak­tis­ku, ra­ci­onā­lu do­mā­ša­nu. Tā­pēc ir ga­ran­tē­ti pa­nā­ku­mi arī mī­las lie­tās, un par sa­vu nā­kot­ni va­rat ne­uz­trauk­ties. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt al­da­ris un dzī­vo­jāt Vā­ci­jā. 43 – pār­bau­dī­ju­mu skait­lis. Lik­te­nis vi­su lai­ku pār­bau­da jū­su spē­ku un spē­ju to vi­su pār­dzī­vot. Klup­ša­nas ak­mens ir kon­flik­ti dar­bā un ģi­me­nē. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt pie­de­rīgs kā­dai ca­ra ģi­me­nei. Jūs so­dī­ja par ne­uz­ti­cī­bu.   44 – brī­di­na par bries­mām. Stai­gā­jat pa na­ža as­me­ni. Jā­uz­ma­nās. Esiet uz­ma­nīgs un pie­sar­dzīgs, tad viss būs la­bi. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt ti­rāns. 45 – bal­va. Pa­tei­co­ties sa­vām ide­jām, veik­smī­ga­jam un ra­do­ša­jam dar­bam un in­te­lek­tam, jūs no­teik­ti tik­siet ap­bal­vots. Pēc 40 ga­du ve­cu­ma jums ne­būs pro­blē­mu. Dzī­ves sā­ku­mā gan jā­pie­dzī­vo vil­ša­nās un zau­dē­ju­mi. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt dzied­nieks, iz­glā­bāt dau­dzus cil­vē­kus. 46 – lai­mī­gas mī­les­tī­bas un drau­dzī­bas zī­me. At­tie­cī­bās vien­mēr val­da har­mo­ni­ja. Uz­sā­kot ko­pī­gus pro­jek­tus, sa­dar­bī­ba ar par­tne­riem ir veik­smī­ga. Ne­vis dzī­ve, bet kū­ka. Viss būs la­bi, ja ap­pre­cē­sie­ties mī­les­tī­bas dēļ un cie­nī­siet sa­vu tu­vā­ko cil­vē­ku. Ja lau­lī­bai pie­kri­tī­siet pie­spie­du kār­tā vai aiz ap­rē­ķi­na, tad at­tie­cī­bas ne­būs lai­mī­gas. Ja no­dar­bo­sie­ties ar nu­me­ro­lo­ģi­ju, sa­snieg­siet daudz.

Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt ka­ra­va­do­nis, kri­tāt kau­jas lau­kā. 47 – slēp­tu no­do­mu sim­bols. Jums pa­tīk bur­zi­ņi un drau­dzī­gas pa­sē­dē­ša­nas. To­mēr drau­gi ne vien­mēr ir pa­tie­si. Būs arī tā­di, ku­ri no­dos drau­dzī­bu un uz­ti­cī­bu.  Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt al­ķī­mi­ķis vai sek­tants, kurš no­ro­be­žo­jās no cil­vē­kiem, tā­pēc ša­jā dzī­vē ma­ģis­kas dar­bī­bas jums ir aiz­lieg­tas.  48 – ka­ro­tā­ja zī­me. Jū­sos slēp­jas mil­zīgs lī­de­ra po­ten­ci­āls. Ne­gai­dī­ti pa­vēr­sie­ni kar­je­rā. Lab­vē­līgs skait­lis mi­li­tār­per­so­nām, spor­tis­tiem un po­li­ti­ķiem. Tā­di cil­vē­ki kā jūs ar ma­ģi­ju ne­no­dar­bo­jas, uz­ska­ta to par šar­la­tā­nis­ku no­dar­bi un lai­ka no­si­ša­nu. Ie­priek­šē­jā dzī­vē bi­jāt ie­ro­ču meis­tars, fa­nā­tisks sa­va dar­ba da­rī­tājs.

Horoskopi

Katram cilvēkam niknuma izraisītāji atšķiras atkarībā no personības, pieredzes, dzīves apstākļiem un vērtībām, taču ikdienās tos veicina emocijas vai situācijas, kas rada bezspēcību.