Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

ATBILD ASTROLOĢE: par astrologa ētiku un biznesa jautājumiem

© scanpix

Atkal esam pie jums ar atbildēm uz jautājumiem. Šajā reizē īpašu uzmanību vēlos vērst uz pirmo vēstuli, jo šādā situācijā var nonākt gan astrologs, gan klients. Tas ir jautājums par informācijas sniegšanu un ētikas principiem.

Vai manai dzīvei «krusts pāri»?

Jautājums: Mana mamma bijusi pie kāda astrologa, lai uzzinātu, kāpēc man tā neiet ne ar veselību, ne ar finansēm. Atbilde bija, ka man rādās krusts pāri līdz februārim. Nesaprotu, ko tas nozīmē. Es būtu ļoti pateicīga, ja jūs spētu man atbildēt uz šo jautājumu. Kā sapratu, bija domāts, ka man vajag lielu izturību un līdz martam man nekur neveiksies. Labāk viņa nebūtu gājusi, jo man ir veģetatīvā distonija, un, kā pateica, ka «krusts pāri», ir tāda sajūta, ka nomiršu. Ir tāda sajūta, ka esmu nolādēta, jo jau pāris gadus galīgi neiet.

Esmu dzimusi 1986. gadā Zivju zodiaka zīmē.

ATBILDE: Paldies par jūsu vēstuli, jo tā skar daudziem aktuālu tēmu – ko var un ko nevar prasīt astrologam un kā būtu jārīkojas speciālistam, lai nepārkāptu ētikas principus.

Pirmām kārtām astrologs nedrīkstētu skatīt cita cilvēka karti bez viņa piekrišanas. (Manā praksē ir bijuši pat gadījumi, kad cilvēks nes no citas personas pilnvaru un mēs stāstījumu ierakstām diktofonā.) Otrām kārtām ir jārēķinās, ka pārstāstā cilvēki var sagrozīt un interpretēt detaļas, turklāt cilvēkam, par kuru ir runa, pašam nav iespēju neko pajautāt, precizēt. Līdz ar to nepārprotami – ja vēlamies saņemt pilnvērtīgas, izsmeļošas atbildes, tad pašam jāiet vizītē. Turklāt iesaku izvēlēties sertificētu astrologu (saraksts atrodams Latvijas Astrologu asociācijas mājaslapā), jo šo astrologu sagatavotību ir pārbaudījusi sertifikācijas komisija, turklāt asociācijai ir arī Ētikas komisija, kur var vērsties saistībā ar ētiskas dabas jautājumiem/pretenzijām.

Lai dzīve veidotos harmoniski, cilvēkam ir svarīgi darīt to, kas viņam jādara. Jā, jūsu astroloģiskajā kartē ir paaugstināti stresa riski, taču ir arī daudz labu iespēju – gan peļņas, gan profesionālo sasniegumu ziņā. Jums var būt labas idejas un spēja tās pasniegt. Taču ir svarīgi kārtot savu iekšējo pasauli caur izglītošanos un redzesloka paplašināšanu. Pēc Velova vienādo māju sistēmas, kurā strādāju, jums septembrī ir sācies jauns periods, kas ilgs līdz nākamā gada septembrim. Ir labs laiks, lai izglītotos, lasītu, paplašinātu redzesloku, ja nepieciešams, var mainīt darbu. Samērā labas kombinācijas ir arī attiecībā uz finansēm, ja esošais darbs finansiāli neapmierina, tad ir vērts lūkoties pēc jauna. Ir pietiekami daudz pozitīvā.

Vai veidot savu biznesu?

Jautājums: Strādāju algotu darbu, bet ik pa laikam prātā nāk doma, ka gribas kaut ko savu. Vai man varētu būt savs bizness?

Esmu dzimusi 1988. gadā Jaunavas zīmē. 

ATBILDE: Individuālajā astroloģiskajā kartē redzams, ka varat strādāt kā darba ņēmēja, taču darba vidē var būt paaugstināts stress un neprognozējamas situācijas. Līdz ar to mierīgāk un komfortablāk būtu, ja jūs veidotu privātu biznesu. No tā arī būtu labāka naudas plūsma. Turklāt jums piemīt saimnieciska domāšana, praktiskums un spēja lietišķi izvērtēt situācijas. Astroloģiskajā kartē gan ir kombinācijas, kas norāda uz sevis ierobežošanu un šaubām, ar ko jācenšas tikt galā.

***

Pajautā astrologam

! Aprakstiet savu situāciju pēc iespējas detalizētāk, norādiet uz problēmu un uzdodiet jautājumu. Norādiet savus dzimšanas datus

(arī pulksteņa laiku!) un sūtiet mums.

Ja jautājums saistīts ar attiecībām, tad jānorāda arī otra cilvēka dati.

Atbildes publicēsim, nenorādot ne uzvārdu, ne dzimšanas datus, lai saglabātu daļēju anonimitāti.

Adrese:

Neatkarīgā Rīta Avīze

(ar norādi: Jautājums astrologam)

Cēsu iela 31/2

LV-1012

Vai, norādot visus nepieciešamos datus, pa e-pastu: Guna.karklina@astrologuasociacija.lv