HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 24. septembrim.

AUNS. Pirmajā vietā ģimene. Kopā pavadītie brīži būs piepildīti ar saturīgām sarunām un interesantām idejām. Brīvo laiku pavadi mājās, plānojot saimniecības darbus tuvākajai nākotnei. Nevajadzētu kārtot darīšanas iestādēs, nekustamā īpašuma jautājumus vai risināt sarunas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Šādas aktivitātes var nonākt strupceļā.

VĒRSIS. Mājās valdīs mīlestība, taču var izcelties arī sīki, sadzīviski strīdiņi. Pieej situācijām ar vēsu prātu un nespītējies. Ja plāno kādus darbus vai pārkārtojumus, iesaisti visus mājiniekus. Tā darbs veiksies raitāk un radīsies labas idejas par interjera uzlabojumiem vai mēbeļu pārkārtošanu. Varat kopā izremontēt un uzlabot bērnistabu. Brīvdienās apciemo radiniekus.

DVĪŅI. Labs laiks lielākiem pirkumiem mājas saimniecībai – iegādājies mēbeles, aizkarus, pārklājus vai citas tekstila preces. Ja paredzēts mainīt mājokli, rūpīgi izvērtē piedāvājumu un cenas. Nav labs periods kredīta ņemšanai vai lieliem līzinga pirkumiem. Var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus – uzklausi bērnu vēlmes un atbalsti viņu ieceres.

VĒZIS. Pievērsies peļņas tēmai. Ar enerģisku rīcību pavairosi savus ienākumus, taču nepaļaujies uz citiem. Būs tik, cik pats spēsi paveikt. Neaizdod un neaizņemies. Derētu padomāt arī par izglītošanos – piesakies kādos kursos vai pats meklē noderīgu informāciju internetā. Brīvo laiku vēlams pavadīt mājās kopā ar ģimenes locekļiem. Saturīgas sarunas un noderīga domu apmaiņa.

LAUVA. Atbildīgi pienākumi mājās un ģimenē. Var nākties risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus vai palīdzēt radiniekiem. Neuzņemies visu viens pats, bet dalies pienākumos ar pārējiem mājiniekiem. Nevajadzētu uzsākt vērienīgus remontdarbus. Brīvdienās mierīgi atpūties, aizbrauc kaut kur pie dabas, lasi izglītojošu literatūru un apdomā nākotnes plānus.

JAUNAVA. Mājas dzīve būs otrajā plānā, jo daudz spēka un enerģijas paņems darbs. Būsi pienākumos iekšā līdz matu galiņiem, un no veiksmēm vai neveiksmēm lielā mērā atkarīgs arī garastāvoklis. Atceries, ka sevi jāmīl, un ievēro pareizu dienas režīmu. Ēdienkartē vajadzētu iekļaut veselīgu un ekoloģisku pārtiku, kā arī vitamīnus. Par labu nāks pirts vai SPA procedūra.

SVARI. Pārdomu laiks. Pirms rīkoties, uzklausi ģimenes viedokli – tas var izrādīties noderīgs ne tikai saimnieciskos, bet arī lietišķos jautājumos. Iespējams, vajadzēs palīdzēt bērniem, atbalstīt un iedrošināt viņus. Neuzspied savu viedokli, bet liec lietā loģiskus argumentus. Brīvdienās visiem kopā derētu kaut kur aizbraukt. Jābūt apdomīgam naudas lietās – neplāno dārgus pirkumus.

SKORPIONS. Daudz atbildīgu pienākumu gan mājās, gan darbā. Neuzņemies vairāk nekā spēj paveikt un gādā par optimismu. Brīvajā laikā pievērsies mīļotajam hobijam, atļaujies mazliet paslinkot, ievēro pareizu dienas režīmu un ēd veselīgi. Derētu neliela atslodze vai diēta. Labprāt saimniekosi virtuvē un izmēģināsi jaunas receptes. Brīvdienās vari ielūgt ciemos labus draugus.

STRĒLNIEKS. Svarīga finanšu tēma. Jauni piedāvājumi un iespējas pavairot ienākumus. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu mājas un ģimenes vajadzībām. Tikai neaizdod un neaizņemies no draugiem un paziņām, jo var rasties problēmas. Brīvdienās pasāc kaut ko kopā ar mīļoto cilvēku – dodies izbraucienā, apmeklē izklaides pasākumu vai izdomā jauku pārsteigumu.

MEŽĀZIS. Dodies iepirkšanās tūrē un iegādājies sadzīves preces ilgākam laikam, kā arī piepildi ledusskapi ar pārtiku jaunajai darba nedēļai. Mājās vari veikt pārkārtojumus, bet iepriekš jāapspriežas ar pārējiem ģimenes locekļiem. Nebūtu vēlams pirkt dārgu sadzīves tehniku vai elektropreces, bet, ja tāda vajadzība radusies, pārliecinies par kvalitāti un garantijām.

ŪDENSVĪRS. Ģimenes lokā jutīsies vislabāk. Savējie var dot noderīgus padomus un sniegt atbalstu sarežģītās situācijas. Visiem kopā radīsies dažādas idejas sadzīves apstākļu uzlabošanai. Neliels kosmētiskais remonts, interjera pārkārtošana un citi mājas darbi satuvinās. Esi apdomīgs naudas lietās un rūpīgi pārdomā, kur ir vērts ieguldīt. Laikus veic komunālos un citus maksājumus.

ZIVIS. Ģimenei un draugiem noderēs tavs padoms. Labi orientēsies visdažādākajās dzīves situācijās. Ja viedokļi atšķiras, esi tolerants un ieklausies citos. It īpaši svarīgi ir uzklausīt bērnus un respektēt viņu viedokli. Ar naudu rīkojies apdomīgi – nevajadzēt ņemt kredītu vai pirkt dārgas preces līzingā. Labāk ieguldi izglītībā vai kultūras pasākumu apmeklēšanā.