HOROSKOPI: Uzzini, kas tevi sagaida tuvākā nākotnē

© F64

Horoskopi līdz 17. septembrim.

AUNS. Dažādas radošas idejas par mājokļa iekārtošanu, turklāt labprāt visu darināsi pats, nevis aicināsi talkā interjera dizainerus vai pirksi gatavus izstrādājumus. Ļauj vaļu fantāzijai un ar rezultātu būsi apmierināts. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, labi sagatavojies, jo būs jātiek galā ar birokrātiju. Labas idejas attiecībā uz peļņu.

VĒRSIS. Labprāt rosīsies mājas saimniecībā, un viss ies no rokas. Vari pārkārtot telpas, remontēt un izdaiļot. Tāpat arī derētu papildināt savu un ģimenes garderobi ar rudenīgi elegantu apģērbu un aksesuāriem. Pastāv uzskats, ka vecas mantas bloķē enerģiju, tāpēc to, ko vairs nevalkā, izmet vai atdod labdarībai. Brīvdienās apciemo radiniekus vai ielūdz pie sevis uz pusdienām.

DVĪŅI. Mājas dzīve būs pirmajā vietā. Ja tev ir ģimene, labprāt parūpēsies par savējiem, un būs dažādas idejas, kā viņus pārsteigt un iepriecināt. Daudz uzmanības paņems atvasītes – uzklausi bērnu vēlmes un palīdzi ar padomu, ja tas nepieciešams. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu, piemēram, mēbeles, paklāju vai nomainīt aizkarus un mēbeļu pārklājus. Brīvdienās apciemo radiniekus.

VĒZIS. Svarīga finanšu tēma. Ir vērts pievērsties privātajam vai ģimenes biznesam. Ko nevari viens, dari kopā ar savējiem. Vai uzņemies kādus papildu pienākumus, kas paveicami no darba brīvajā laikā. Bet, ja šobrīd tu strādā algotu darbu, tad jāplāno laiks, lai visu vari paspēt. Darbā ies diezgan nemierīgi – mainīgas situācijas – un var nākties pastāvēt par sevi un pierādīt profesionālo varēšanu.

LAUVA. Mājas dzīvē derētu kādas pārmaiņas. It īpaši tad, ja jūti, ka ikdiena iegājusi rutīnā. Labi palīdzēs telpu pārkārtošana, interjera nomaiņa un atsvaidzināšana, kā arī kārtīga ģenerāltīrīšana un telpu attīrīšana enerģētiski. Labprāt rosīsies virtuvē un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Jāparūpējas par krājumiem ziemai – ievārījumiem, konserviem, svaigi saldētām ogām un dārzeņiem.

JAUNAVA. Saimnieciskie pienākumi un rūpes par radiniekiem. Pret ģimeni un mājas darbiem izturēsies ļoti atbildīgi, tomēr neuzņemies visu viens pats, bet sadali pienākumus godīgi visiem. Nav labs laiks remontam, būvdarbiem un nekustamā īpašuma jautājumiem. Tāpat arī nevajadzētu ņemt kredītu, pirkt dārgas lietas līzingā un kārtot darīšanas iestādēs. Atliec to visu uz vēlāku laiku.

SVARI. Brīvdienās vari ieplānot lielāku iepirkšanās tūri – iegādāties saimniecības preces ilgākam laikam un kārtīgi piepildīt ledusskapi. Daudz laika pavadīsi mājās un ar ģimeni. Iespējams, bērniem būs nepieciešams tavs padoms un palīdzība skolas lietās. Kad ar saimniecību esi ticis galā, atrodi laiku arī sev, lai vienatnē sakārtotu domas, atpūstos, palasītu vai vienkārši nedarītu neko.

SKORPIONS. Daudz emociju. No tevis staros pozitīva enerģija, kas iedvesmos līdzcilvēkus. Mājas un saimniekošanas tēma šajā periodā nebūs sevišķi aktuāla. Iespējams, lielāko daļu brīvā laika pavadīsi ārpus mājas, piedaloties saviesīgos vai sabiedriskos pasākumos. Ja tev ir ģimene, tad vēlams pasākumus apmeklēt kopā. Esi uzmanīgs naudas lietās, jo kaut kas var bremzēties. Labāk iekrāt, nevis tērēt.

STRĒLNIEKS. Būsi līdz matu galiņiem iekšā darba pienākumos, tāpēc mājas dzīvei atliks mazāk laika. Ir labas iespējas izvirzīties, gūt panākumus un pavairot ienākumus. Izskaidro savējiem, ka tas ir svarīgi, lai viņi izturas ar lielāku izpratni. Brīvdienās nesēdi mājās, bet dodies izbraucienā. Vari apskatīt Latvijas skaistākās vietas rudenīgā zeltā vai aizbraukt uz kādu no kaimiņvalstīm.

MEŽĀZIS. Svarīga mīlestības un ģimenes tēma. Ja šobrīd esi viens, tad izej sabiedrībā – iespējams, satiksi jauku cilvēku, ar kuru veidojas ciešākas attiecības. Ģimenēm vēlams brīvo laiku pavadīt kopā – apmeklēt pasākumus vai ieplānot tīkamus saimnieciskos darbus, kas noskaņo uz viena viļņa. Tajā pašā laikā necenties savējiem diktēt noteikumus, pamācīt vai pārtaisīt, var izcelties strīdi.

ŪDENSVĪRS. Labvēlīgs laiks, lai sakārtotu un novestu līdz galam juridiska rakstura jautājumus, kas saistās ar īpašumu, zemes vai mantojuma lietām. Taču jābūt apdomīgam ar finansēm – jāseko līdzi ienākumiem un izdevumiem, lai nerodas jukas. Nevajadzētu ņemt kredītu vai iegādāties ko dārgu līzingā. Jauki un sirsnīgi brīži kopā ar savējiem, ģimenes lokā. Mīļas sarunas un jaunas idejas.

ZIVIS. Gādāsi un rūpēsies par ģimeni un tuviniekiem, tavs padoms un atbalsts izrādīsies noderīgi. Taču atceries, ka sevi arī jāmīl, un brīvajā laikā dari to, kas vairo optimismu un sagādā prieku. Nepamet novārtā mīļoto hobiju, satiecies ar draugiem, palasi, dodies pastaigā, pie dabas, apmeklē SPA vai pirts procedūras. Nav piemērots periods sadzīves un datortehnikas iegādei.