ASTROLOĢIJA: Prezidents Vējonis. Ko Saeima ir ievēlējusi?

© F64

Trešdien notikušajās Valsts prezidenta vēlēšanās piektajā piegājienā augstākās valsts amatpersonas krēslu ieguva Latvijas Zaļās partijas pārstāvis, aizsardzības ministrs Raimonds Vējonis. Pēc viņa astroloģiskās kartes spriežot, šie ūdeņi ir dziļāki, nekā sākumā varbūt izskatās.

Raimonds Vējonis dzimis 1966. gada 15. jūnijā Pleskavas apgabalā. 1989. gadā viņš Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātē ieguvis biologa, bioloģijas un ķīmijas skolotāja izglītību, 1994. gadā Somijā, Tamperes Tehniskās universitātes Vides un ūdens inženieru institūtā izglītību ūdens un vides pārvaldības jomā, savukārt 1995. gadā LU bioloģijas zinātņu maģistra grādu. Pēc astroloģiskās kartes izskatās, ka mācības ir Vējoņa stiprā puse.

Gan gudrība, gan emocijas

Astroloģijā svarīgie personību raksturojošie debesu ķermeņi prezidenta horoskopā novietojušies šādi: Saule, kas norāda uz iekšējo būtību jeb ego, ir Dvīņu zīmē – kustīgums, dažādas intereses, labvēlīgs stāvoklis kontaktiem un saskarsmei. Prāta un komunikācijas planēta Merkurs ļoti labi aspektēta, kas norāda uz augstu prāta potenciālu – cilvēks ir spējīgs daudz mācīties, loģiski domāt, uztvert lietas arī ārpus tradicionālajiem rāmjiem. Merkurs atrodas Vēzī, un šāds stāvoklis reizumis rada emocionālo impulsu ietekmi uz domāšanu. Jāuzmanās no aizspriedumiem un vienpusējas pieejas, var būt jūtīga uztvere. Tajā pašā laikā caur Mēness novietojumu Vērša zodiaka zīmē cilvēkam dota spēja labi koncentrēties, kā arī pārvaldīt finanses un spēt tikt galā ar saimnieciskiem jautājumiem. Ir svarīga dzīves stabilitāte un sakārtotība.

Labāk neieraut!

Mediji ziņo, ka prezidenta pirmie vārdi pēc ievēlēšanas bijuši: «Laikam no sākuma jāierauj!» Tas gan attiecināts uz minerālūdeni pirms uzrunas no tribīnes. Taču, ja nopietni, – atbilstoši prezidenta astroloģiskajai kartei, viņam ar ieraušanu labāk būt uz jūs. No tā tikai problēmas var rasties.

Kaitināt nevajag

Kaut gan vairums astroloģisko aspektu jaunā Valsts prezidenta kartē ir pozitīvi, dažas darvas piles tomēr ir.

Marsa, kas ir vīrišķīgā planēta, novietojums ir samērā negants – pie šādām kombinācijām var parādīties gan agresija, gan neiecietīga attieksme. Pie šādām kombinācijām cilvēkam vienmēr saku: «Mācieties skaitīt līdz desmit!» Dusmu brīžos nedrīkst ļaut vaļu negācijām, kļūt rupjam vai uzbrūkošam – tas var izraisīt nepatīkamas pretreakcijas.

Jā, un vēl – vairāk jāprot saskatīt dzīves košās krāsas un nedrīkst ļauties pesimismam.

Šis ir tikai aptuvens ieskats personības īpašībās – tik, cik iespējams pateikt, nezinot cilvēka dzimšanas pulksteņa laiku.

Numeroloģiskais vēstījums

Žurnālā Praktiskā Astroloģija vēl pirms vēlēšanām kandidātus analizēja arī numeroloģe Ineta Ventniece-Krīgere. Par Raimondu Vējoni viņa izteicās šādi: «Piemīt universāla enerģija. Pozitīvs, ļoti gaišs cilvēks, ar lielu atbildības izjūtu. Ļoti loģisks, starp kandidātiem loģiskāka par viņu nav. Spēcīgs taktiķis un stratēģis. Vispusīgs, gudrs, bet nav vadītājs, jo pietrūkst stingrības. Tāpēc var rasties jautājumi: kam ir izdevīgi, lai Vējonis būtu prezidents; kurš viņu grib grozīt un bīdīt pēc sava prāta? Ja būs laba komanda, tad viņš būs spēcīgs, bet viens – diez vai. /../ Vējonis ir veiksminieks, un tas viņu dzīvē iebīda īstajās vietās. Šobrīd dzīvē ir pietiekami veiksmīgs periods, lai varētu izvirzīt savu kandidatūru Valsts prezidenta amatam.» (Pilno versiju un informāciju par citiem kandidātiem var lasīt žurnālā Praktiskā Astroloģija nr. 6, kas šobrīd nopērkams visās preses tirdzniecības vietās.).



Horoskopi

Domāšanas temps mēdz būt izšķirīgs situācijās, kad nepieciešama ātra reakcija. Ir cilvēki, kas ātras reaģēšanas iemaņas izmanto profesionālajā darbībā, kļūstot par specvienības kareivjiem, pilotiem vai smalkiem ķirurgiem, kad sekundēs pieņemti lēmumi nosaka dzīvību cenu.

Svarīgākais