Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA: Visu zodiaku horoskops līdz 7. maijam

© NASA, Hubble

Astrologa komentārs par nākamajā nedēļā gaidāmajiem notikumiem un tendencēm.

AUNS

Pirmajā vietā darbs. Pienākumu atkal būs pāri pārēm – tikko vienu darbu būsiet padarījis, jau nākamais prasīsies darāms. Var gadīties, ka viss nevirzās uz priekšu tik raiti, kā esat plānojis. Galvenais – nesatraucieties un nestrīdieties ar priekšniecību. Gan vēji norims un atkal viss ritēs savu gaitu. Dažādi notikumi iespējami arī sirdslietās. Ja rodas problēmas, tās ar mīļoto cilvēku jāizrunā.

VĒRSIS

Nešķiediet enerģiju un nenodarbojieties ar lietām, kur nejūtat atdevi. Lietišķajiem darbiem nav īsti piemērots laiks. Var būt daudz sarunu, kas tomēr nenoved pie rezultāta. Ar naudu rīkojieties apdomīgi, pastāv riski daudz iztērēt saimnieciskām vajadzībām. Brīvo laiku pavadiet ar ģimeni, sakopjot un izdaiļojot mājokli. Prieku sagādās arī kultūras pasākuma apmeklējums.

DVĪŅI

Pārdomas par dzīvi un sirdslietām. Vēlme sakārtot attiecību jomu un kaut ko darīt labāk un citādāk. Par labu nāks atklāta saruna ar mīļoto cilvēku. Neturiet neko sevī. Brīvdienās vajadzētu izrauties no ierastā ritma, doties izbraucienā, apmeklēt kultūras pasākumu vai ballīti. Darbā esiet precīzs, jo var rasties kļūmes. Neiesaistieties attiecību skaidrošanā ar kolēģiem un turieties tālāk no intrigošanas.

VĒZIS

Laiks pievērsties finanšu tēmai. Ir iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās un atrast jaunus biznesa partnerus. Par nopelnīto naudu iegādājieties ko vērtīgu un paliekošu. Darbā nāksies strādāt čakli. Uz jūsu pleciem gulsies nopietna atbildība. Neuzņemieties vairāk, nekā spējat panest, bet brīvdienās mierīgi atpūtieties. Nav īstais laiks nedz trokšņainām ballītēm, nedz mīlestības piedzīvojumiem.

LAUVA

Mieru, mieru un vēlreiz mieru. Nesatraucieties par lietām, ko nespējat ietekmēt, nestrīdieties un nemēģiniet par varītēm pierādīt savu taisnību. Lai katrs domā, kā viņam pašam tīk. Neauglīgās diskusijās tikai iztērēsiet enerģiju. Zināt, ka jums ir pieredze un savs skatījums, un tam arī uzticieties. Derētu pievērsties attiecību jomai un atsvaidzināt ikdienu ar romantisku pasākumu.

JAUNAVA

Daudz pienākumu mājās un darbā. Dienu steigā jāpaspēj visur, tāpēc nepieciešama rūpīga plānošana. Pretējā gadījumā kādā brīdī varat sajusties kā vāveres ritenī, kur nav iespējams sasniegt skrējiena galamērķi. Tāpat arī mājas darbos vajadzētu dalīties ar ģimenes locekļiem. Ja visu uzņemsieties pats, būs pārslodze. Attiecībās var nākt pārmaiņas, bet nerīkojieties pārsteidzīgi.

SVARI

Pievērsieties mājas darbiem, attiecībām ģimenē un pedagoģiskajiem jautājumiem. Jāgādā par saskaņu, mieru un saticību. Neuztiepiet savu viedokli, bet visus aktuālos jautājumus izrunājiet ar pārējiem mājiniekiem. Darbs prasīs iedvesmu un precizitāti, bet panākumus nodrošinās radoša pieeja. Lietišķas darīšanas iestādēs vai sarunas ar bankām atlieciet uz vēlāku laiku.

SKORPIONS

Derētu papildināt zināšanas. Iespējams, kādā brīdī sapratīsiet, ka pienācis laiks mācībām vai jaunas pieredzes iegūšanai. Piesakieties kursos vai apmeklējiet semināru, kas vēlāk ļaus papildināt ienākumus. Naudas lietās var būt bremzēšanās, tāpēc šis nav īsti piemērots periods darījumu līgumu slēgšanai. Sirdī sajutīsiet pavasarīgi romantiskas vēsmas, kas nes pussolīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Dienas ritēs smagnēji un gausi, būs daudz pienākumu un atbildības izjūta. Esiet uzmanīgs un precīzs. It īpaši, ja tas skar finanšu jautājumus. Peļņas un zaudējumu iespējas šobrīd iet cieši līdzās. Neiesaistieties līdz galam nepārdomātos pasākumos vai šaubīgās avantūrās. Tāpat arī jābūt apdomīgam, dodoties iepirkšanās tūrēs. Iegādājieties tikai to, kas šobrīd patiešām nepieciešams.

MEŽĀZIS

Vēlme kaut ko mainīt ierastajā dzīves ritmā. Apdomājiet, kas patlaban ir un kas nav svarīgi. Daudz kas atkarīgs no emocijām un garastāvokļa, tāpēc vajadzētu turēties tālāk no nīgriem ļautiņiem, kas par visu čīkst un žēlojas. Gādājiet par saticību ģimenē un it īpaši attiecībās ar savu otro pusīti. Neiesaistieties strīdos par niekiem un izrunājieties, ja kaut kas sirdslietās nav pa prātam.

ŪDENSVĪRS

Noskaņojums tāds domīgs un filozofisks. Ar skaidru skatu saredzēsiet dzīves nebūšanas un cilvēku rīcības patiesos motīvus. Brīžiem tas kaitinās, brīžiem radīs vēlmi mainīt pasauli. Taču atcerieties, ka vispirms jāsāk ar sevi un tuvāko apkārtni. Iespējams, tieši šobrīd kaut kas sakārtojams attiecību jomā. Svarīgās lietās paļaujieties uz saviem spēkiem, nevis citu solījumiem.

ZIVIS

Sargieties no stresa, intrigām un pārbaudiet informāciju. Pastāv iespējas kļūdīties, kaut ko sajaukt vai pārprast, kā rezultātā iespējamas jukas. Brīvdienas pavadiet ar saviem mīļajiem, lai stiprinātu ģimeniskās saites. Saprašanās un savstarpējs atbalsts būs svarīgi. Esiet uzmanīgs naudas lietās un nepērciet mirkļa iespaidā lietas, kas šobrīd nav vajadzīgas. Var rasties lieliska biznesa ideja.