HOROSKOPI nedēļai

© F64

Horoskopi līdz 16.aprīlim.

AUNS. Ar idejām un enerģisku rīcību iespējams pavairot ienākumus – meklē jaunas iespējas vai pievērsies privātajam biznesam. Šajā periodā vari iegādāties sadzīves tehniku, elektropreces vai auto. Nelietderīgi naudas tēriņi var saistīties ar izklaidēm. Arī savējos lutini ar mēru, jo dāvanas vērtība nav tās cenā, bet sirds siltumā. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi, iedziļinies bērnu vēlmēs.

VĒRSIS. Ieplāno svarīgus mājas darbus – remontu, telpu pārkārtošanu un interjera izdaiļošanu. Vari nomainīt mēbeles, iegādāties jaunus aizkarus, pārklājus un glītus interjera priekšmetus. Ja tev ir bērni, apspriedies ar viņiem par iespējām izremontēt un pārkārtot bērnistabu. Ar naudu gan rīkojies apdomīgi un tēriņus rūpīgi izplāno. Neaizdod un neaizņemies. Nav labs laiks kredītiem.

DVĪŅI. Svarīga ģimenes tēma. Iespējams, radiniekiem nepieciešams tavs atbalsts. Parūpējies par vecākiem, apciemo radus un sazinies ar tuviniekiem, kas atrodas ārpus Latvijas. Kopībā ir spēks, un kurš gan vislabāk palīdzēs nekā savējie. Brīvajā laikā pozitīvas emocijas gūsi, apmeklējot kultūras pasākumus vai satiekoties ar draugiem. Sirdslietās jāgādā par saskaņu un jāieklausās mīļotajā cilvēkā.

VĒZIS. Pirmajā vietā darbs un sabiedriskās aktivitātes. Pastāv iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus un atrast atbalstītājus savām idejām, tādējādi paverot labākas peļņas iespējas. Dodies uz priekšu! Būsi noskaņots kaut ko mainīt mājas dzīvē, bet apspriedies par to ar savējiem. Derētu mājoklī veikt kosmētisko remontu un iegādāties jaunas saimniecībā noderīgas lietas.

LAUVA. Laiks izvērtēt paveikto un noteikt jaunus mērķus. Ir labas iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, tikai jāprot īstajā brīdī spert izšķirošo soli. Mājas saimniecība nebūs pirmajā vietā, taču privāto dzīvi novārtā atstāt nevajadzētu. Ja tev ir otrā pusīte, dari visu, lai attiecības kļūtu ciešākas. Padomā, kā atsvaidzināt ikdienu, un rīkojies. Pret sirdslietām šobrīd jāizturas ļoti atbildīgi.

JAUNAVA. Daudz laika, domu un enerģijas paņems mājas dzīve. Labs laiks remontdarbiem un nekustamā īpašuma jautājumiem. Ieplāno ģenerāltīrīšanu vai āra teritorijas sakopšanu. Brīvdienās sarīko plašāku saietu radiniekiem. Iespējams, bērniem nepieciešam tavs padoms, iedziļinies savu atvasīšu vēlmēs. Vasaras atvaļinājumu laiks tuvojas lieliem soļiem, tāpēc vajadzētu sākt plānot ceļojumu.

SVARI. Pozitīvas emocijas gūsi, pavadot laiku ar ģimeni. Būs par ko parunāt, radīsies interesantas idejas un jauni plāni. Iespējams, kopā apsvērsiet idejas par ģimenes biznesa veidošanu. Var ieplānot kādus pārkārtojumus mājās – veikt nelielu kosmētisko remontu un uzlabot interjeru. Tāpat arī sekmēsies lietišķo jautājumu kārtošana. Ja nepieciešams, risini īpašuma vai komunālos jautājumus.

SKORPIONS. Pasākumi un komunikācija ar radiniekiem. Uzaicini savējos uz pavasara talku un pēc tam sarīko pavasarīgus dārza svētkus. Tie izdosies jautri un iedvesmojoši. Svarīga būs arī finanšu tēma. Naudas lietās kaut kas var bremzēties, tāpēc esi apdomīgs tēriņos un orientējies uz ilgtermiņa peļņas pasākumiem, nevis ātriem ienākumiem. Nav labs laiks kredītiem vai līzinga pirkumiem.

STRĒLNIEKS. Rūpes par mājas saimniecību, taču neķeries pie svarīgiem darbiem, jo tie diez vai izdosies, kā būsi cerējis. Iespējami kavēkļi no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Arī naudas lietās jābūt prātīgam – peļņas un zaudējumu iespējas šobrīd iet cieši līdzās. Neiesaisties riskantos pasākumos. Pēc smagām darba dienām atrodi laiku atpūtai, jo pārslodze nenāks par labu. Jauki brīži kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS. Ļoti labs laiks saimnieciskajiem darbiem. Sarīko lielo pavasara tīrīšanu, nomazgā logus, sakop āra teritoriju un palutini savus mīļos ar gardām maltītēm. Atklāsi sevī lielisku kulināra talantu. Daudz prieka gūsi arī no kopā būšanas ar mīļoto cilvēku. Sirdi sildīs pozitīvas emocijas, šķilsies simpātiju dzirkstis un virmos kaislības. Uz daudzām situācijām pavērsies ar jaunu skatu.

ŪDENSVĪRS. Mājās darba būs pilnas rokas. Kārtosi, tīrīsi un uzposīsi telpas pavasarīgās noskaņās. Vari pievērsties tehniskiem darbiem, iegādāties sadzīves tehniku, elektropreces vai jaunu datoru. Iesaisti šajos pasākumos visu ģimeni, kopā darāmais veiksies raitāk. Brīvdienās ielūdz ciemos labus draugus. Pievērs uzmanību naudas lietām – pārbaudi rēķinus un laikus veic maksājumus.

ZIVIS. Saimnieciskos darbus šajā periodā neplāno, tie īpaši neies no rokas, tāpat arī neplāno nozīmīgus pirkumus, jo pastāv iespējas pārmaksāt. Labāk pievērsies naudas pelnīšanai – meklē jaunas iespējas, paplašini darbošanos vai attīsti privāto biznesu. Vari jau sākt domāt par atvaļinājumu laiku un plānot ceļojumu. Visdažādākajās situācijās labs palīgs būs intuīcija, uzticies tai.

Svarīgākais