HOROSKOPI nākamai nedēļai

© F64

Darbs paņems daudz enerģijas

AUNS. Velti pēc iespējas vairāk laika sev, saimniecības darbi pagaidīs. Pienācis laiks mazliet apstāties, atvilkt elpu un sakārtot domas. Ja dosies uz priekšu bez apdoma, pastāv iespējas pieļaut kļūdas. Profesionālā jomā iespējami jauni izaicinājumi, kas dos iespēju izvirzīties un labāk nopelnīt. Tā kā gaisā jau jūtams pavasaris, vajadzētu atjaunot garderobi un iegādāties elegantus aksesuārus.

VĒRSIS. Ieplāno dažādus nozīmīgus mājas darbus – pārkārto interjeru, veic kosmētisko remontu, nomaini aizkarus un mēbeļu pārklājus. Viss izdosies glīti un gaumīgi. Pēc labi padarīta darba dodies atpūsties un izklaidēties ar draugiem. Saviesīga pasēdēšana, kluba vai koncerta apmeklējums dos pozitīvas emocijas. Ja tev ir bērni, iedziļinies viņu vēlmēs un idejās. Svarīgākais – abpusēja uzticība.

DVĪŅI. Daudz pūļu būs jāiegulda darbā. Esi gatavs strādāt no visas sirds un ar atdevi, tas pavērs jaunas iespējas. Iespējams kāpiens pa karjeras kāpnēm vai biznesa paplašināšanās. Taču straujajā dienu ritmā neaizmirsti par savējiem. Vajadzētu atvēlēt laiku arī ģimenei un brīvdienās apciemot tālākus radus. Kādam no tuviniekiem ļoti noderēs tavs atbalsts vai padoms. Palutini savus mīļos.

VĒZIS. Ja vēlies veikt kādus pārkārtojumus mājās, respektē pārējo ģimenes locekļu viedokli. Jāgādā par saticību un jāizvairās no strīdiem. Vari ieplānot kādu lielāku pirkumu – mēbeles, paklāju vai mākslas priekšmetu. Ieguldījums sagādās prieku. Tāpat arī piemērots laiks remontam vai nekustamā īpašuma jautājumu risināšanai. Iespējams, radīsies kāds jauns peļņas variants.

LAUVA. Piemērots laiks dažādu lietišķo darīšanu kārtošanai iestādēs. Vari kārtot juridiskus vai īpašuma jautājumus, kā arī risināt sarunas bankās. Slēdzot līgumus, gan jābūt precīzam un uzmanīgam, jo darbības ar dokumentiem var bremzēties. Tā kā straujiem soļiem tuvojas pavasaris, ir īstais laiks apsvērt atvaļinājuma plānus un varbūt jau arī savlaicīgi iegādāties biļetes un rezervēt viesnīcu.

JAUNAVA. Svarīga ģimenes tēma. Kopā ar savējiem jutīsies vislabāk – būs gan kopīgi darbi, gan kopīgi pasākumi. Labiekārto mājokli, sarīko ģenerāltīrīšanu vai pavasara talku un pēc tam klāj pusdienu galdu. Saviesīgās sarunās laiks paskries nemanot un tu gūsi daudz pozitīvisma. Tikai nevajadzētu uzsākt nopietnus remontdarbus, jo tie var ieilgt. Uzklausi atvasītes un palīdzi, bet necenties pārtaisīt.

SVARI. Aktuāli pedagoģiskie jautājumi. Ja tev ir bērni, tad esi līdzās, kad tas nepieciešams. Atbalsti ar padomu, bet neuzspied savu viedokli. Varat kopā pārveidot viņu dzīvojamo zonu mājoklī, liekot lietā radošas izpausmes. Brīvdienās ar ģimeni derētu kaut kur aizbraukt vai piedalīties sportiskās aktivitātēs. Sekmes biznesa jautājumos un sarunās ar bankām. Vari ieplānot lielāku pirkumu.

SKORPIONS. Darbs paņems daudz enerģijas, nāksies pieņemt izšķirošus lēmumus, un var rasties stress. Atceries, ka sevi ir jāmīl, un atvēli pietiekami daudz laika atpūtai. Brīvdienas mierīgi pavadi mājās, neko nedarot, vai aizej kaut kur kopā ar mīļoto cilvēku. Mazliet romantikas izdaiļos dzīvi. Jābūt uzmanīgam naudas lietās – pārbaudi ienākošos maksājumus un savlaicīgi apmaksā rēķinus.

STRĒLNIEKS. Būsi noskaņots lietišķai rosībai – vienalga vai strādā algotu darbu vai tev ir savs bizness. Paredzamas nopietnas darījumu tikšanās un finanšu darījumi. Naudas lietās esi apdomīgs, jo peļņas un zaudējumu iespējas šobrīd iet cieši līdzās. Brīvdienās vari ieplānot lielākus darbus mājās. Piemēram, veikt pavasara tīrīšanu, nelielus remontdarbus vai izdaiļot interjeru. Pēc tam ielūdz ciemos draugus.

MEŽĀZIS. Vēlme pēc pārmaiņām dzīvē. Vispirms sāc ar sevi, šis ir piemērots laiks jaunu zinību apguvei, pieredzes apmaiņai un redzesloka paplašināšanai. Lasi, izglītojies vai apmeklē kādus kursus. Viss, ko uzzināsi, nākotnē noderēs. Vari veikt arī pārkārtojumus mājās – pārvietot mēbeles un izdaiļot interjeru. Iesaisti darbos visu ģimeni, jo kopā darītais veiksies raitāk. Iegādājies jaunu sadzīves tehniku.

ŪDENSVĪRS. Aktuāla finanšu tēma. Meklē jaunas peļņas iespējas un nebīsties realizēt pārdrošas idejas. Ja arī citi brīnās vai izturas skeptiski, neļaujiet ietekmēties – tev izdosies! Tikai nevajadzētu jaukt draudzību un naudas lietas, tad kaut kas var noiet greizi. Brīvdienās ieplāno iepirkšanās tūri, pirkumi mājas saimniecībai būs lietderīgi. Neaizmirsti arī sevi un nopērc ko skaistu priekš sirds.

ZIVIS. Jaunas idejas par peļņu. Ar enerģisku rīcību pavairosi ienākumus. Tikai sargies no pēkšņiem, nepārdomātiem tēriņiem, jo var gadīties, ka nopelnītā nauda aizplūst kā smilšu graudi caur pirkstiem. Lai tā nenotiktu, labāk ieguldīt kādā vērtīgā pirkumā. Piemēram, iegādājoties vērtīgu sadzīves tehniku, elektropreces vai auto. Vari arī jau padomāt par atvaļinājumu un nopirkt ceļojumu.

Svarīgākais