ASTROLOĢIJA: 2015. gads paies du­ālā as­tot­nie­ka zimē

© Scanpix

Par nu­me­ro­lo­ģis­ko 2015. ga­da iz­paus­mi kļūst ci­pars 8 (2+0+1+5=8).

 

Ja 2014. ga­da nu­me­ro­lo­ģis­ko ci­pa­ru 7 dē­vē­jām par ma­ģis­ku, tad par as­tot­nie­ku va­ram teikt – du­āls, glu­ži kā šū­po­les vai, vēl trā­pī­gāk, Te­mī­das sva­ri. Tāds šis gads tie­šām va­rē­tu būt – sā­kot ar ba­gā­tī­gu, pat ne­ce­rē­tu ap­bal­vo­ju­mu par sa­vu­laik pa­veik­tiem la­biem dar­biem līdz bar­gam so­dam par ie­priek­šē­jos ga­dos sa­strā­dā­ta­jām kļū­dām.

 

As­to­ņi kla­sis­ka­jā nu­me­ro­lo­ģi­jā

Nu­me­ro­lo­ģi­jā as­to­ņi tiek uz­ska­tīts par biz­ne­sa skait­li. Tas pa­rā­da, vai past­āv ie­spē­jas gūt ma­te­ri­ālus la­bu­mus, sta­bi­li­zēt fi­nan­si­ālo si­tu­āci­ju un at­tīs­tīt jeb­kā­dus pro­ce­sus, ja vien tie sais­tī­ti ar nau­das un ba­gā­tī­bas vai­ro­ša­nu. As­tot­nieks ap­lie­ci­na ko­mer­ci­jas ie­spē­jas – gan cil­vē­ka dzī­vē, gan uz­ņē­mu­ma dar­bī­bā, gan ka­len­dā­rā ga­da ie­tva­ros utt. Ša­jā no­zī­mē as­tot­nie­ka uz­de­vums ir mā­cīt plā­not, pa­rei­zi un ra­ci­onā­li iz­man­tot nau­du, vērts­pa­pī­rus, ne­kus­ta­mo īpa­šu­mu u. tml.

As­to­ņi tiek uz­ska­tīts arī par va­ru sim­bo­li­zē­jo­šu skait­li. No vie­nas pus­es, as­tot­nie­ka klāt­būt­ne cil­vē­ka nu­me­ro­lo­ģis­ka­jā mat­ri­cā ap­lie­ci­na vi­ņa pār­lie­cī­bu par sa­viem spē­kiem, pras­mi do­māt vē­rie­nī­gi un spē­ju pa­šam pie­ņemt lē­mu­mus sa­rež­ģī­tās si­tu­āci­jās, kā arī va­dī­tā­ja un ad­mi­nis­trē­tā­ja ta­lan­tu, bet, no ot­ras pus­es, no­rā­da uz au­to­ri­tā­ris­mu, gri­bu iz­rī­kot, lie­lām am­bī­ci­jām un ne­vē­lē­ša­nos pa­kļau­ties.

Ga­da ten­den­ces

Va­rē­tu teikt, ka 2015. gads būs ne­gai­dī­tu no­ti­ku­mu un pār­bau­dī­ju­mu pilns gads, tā­pēc veik­sies tiem, ku­ri azo­tē būs no­gla­bā­ju­ši da­žu la­bu ide­ju, kas ļaus iz­dzī­vot. Va­ja­dzē­tu iz­vē­lē­ties sev sva­rī­gā­ko vir­zie­nu un rī­ko­ties, ne­vis mē­tā­ties uz vi­sām pus­ēm. Ak­tu­āli va­rē­tu kļūt ar fi­nan­sēm un eko­no­mi­ku sais­tī­ti jau­tā­ju­mi. Tiem, ku­riem jau ir veik­smīgs biz­ness, ir ie­spē­jas iz­vai­rī­ties no mil­zu zau­dē­ju­miem, bet tiem, kam ar nau­du nav sir­snī­gas at­tie­cī­bas, mī­nu­si ban­kas kon­tā gan va­rē­tu kļūt lie­lā­ki. Ar pie­bil­di – ja cil­vēks ne­mai­nīs do­mā­ša­nu un ne­pār­vēr­tēs pri­ori­tā­tes. Jo tik pri­mi­tī­vi in­ter­pre­tēt skait­li 8 – kā ma­te­ri­ālos ie­gu­vu­mus vai zau­dē­ju­mus – ne­bū­tu prā­ta darbs.

2015. ga­dā lie­lais un ma­zais biz­ness va­rē­tu pie­dzī­vot ot­ro el­pu. Ie­spē­jams, dau­dziem būs dzi­nu­lis un dros­me uz­sākt uz­ņē­mēj­dar­bī­bu un strā­dāt sa­vā la­bā, ne­vis «ver­got» paš­rei­zē­jam dar­ba de­vē­jam. Bet uz pa­nā­ku­miem var ce­rēt tie, ku­ri ne­bai­dī­sies uz­ņem­ties at­bil­dī­bu, pat­stā­vī­gi pie­ņems lē­mu­mus un pra­tīs iz­man­tot eso­šos sa­ka­rus. Past­āv lab­vē­lī­ga ie­spē­ja sa­kār­tot ma­te­ri­ālo stā­vok­li tiem, ku­ri pa­ši gā­dās par sa­vu lab­klā­jī­bu.

Ja vien dar­ba ņē­mē­ji ne­strā­dās ar at­tiek­smi at­sē­dēt lī­gu­mā no­teik­tās dar­ba stun­das un sa­ņemt al­gu, ku­ras ap­mērs vi­ņus ne­ap­mie­ri­na, bet būs ten­dē­ti uz re­zul­tā­tu un sa­snie­gu­miem, tad šā­di no­ska­ņo­tu cil­vē­ku ma­te­ri­ālais stā­vok­lis var uz­la­bo­ties. Vi­siem, kas grib kļūt nau­dī­gā­ki, bet ta­jā pa­šā lai­kā ne­ig­no­rē pie­nā­ku­mus, pa­rā­dī­sies ie­spē­ja pa­lie­li­nāt sa­vus ie­nā­ku­mus. Veik­smīgs un ap­zi­nīgs dar­bi­nieks tiks at­al­gots.

Sa­vu­kārt tie, ku­ri jau pie­dzi­mu­ši ar va­dī­tā­ja ta­lan­tu šū­pu­lī, šo­gad to spēs iz­rā­dīt pil­nā ap­mē­rā un vir­zī­ties par kar­je­ras kāp­nēm. Kar­je­ras iz­aug­sme tiek ga­ran­tē­ta dau­dziem, bet, pro­tams, no gai­sa vi­si la­bu­mi ne­kri­tīs. Jā­vel­tī arī sa­vi spē­ki.

Ga­dā ar nu­me­ro­lo­ģis­ko ko­du 8 ie­spē­jams pie­dzī­vot aiz­lie­gu­mus un ie­ro­be­žo­ju­mus. Pat ļo­ti ie­spē­jams, ka tiks pār­bau­dī­tas biz­ne­sa at­tie­cī­bas – cik tās no­tu­rī­gas, vai uz paš­rei­zē­jiem par­tne­riem var pa­ļau­ties. Itin kā spe­ci­āli tiks ra­dī­tas sa­rež­ģī­tas si­tu­āci­jas, ku­rās tas viss tiks tes­tēts. Tā­dē­jā­di va­rē­tu pār­raut tās at­tie­cī­bas, ku­ras biz­ne­sā kļu­vu­šas trau­cē­jo­šas. Jau­tā­jums, ku­ra pus­e būs tā, kas gri­bēs pār­mai­ņas, jo pie va­ras eso­ša­jiem (nav bū­tis­ki, kā­dā no­za­rē vai jo­mā) ir grū­ti at­teik­ties no ie­spē­jas val­dīt, va­dīt un ie­tek­mēt. Ta­ču, ja ie­siet uz mēr­ķi (un paš­iem būs skaidrs, kāds tas ir), tad as­tot­nieks pa­lī­dzēs.

Ie­spē­jams, sa­bied­rī­bai šo­gad nāk­sies at­teik­ties no tā, pie kā tā ir pie­ra­du­si pē­dē­jos ga­dos. Tik­sim iz­rau­ti no ru­tī­nas, jo skait­lis 8 tiek uz­ska­tīts arī par ne­mie­ra ga­ru, par ie­ras­to lie­tu jau­cē­ju un gai­sa mai­tā­tā­ju. Kā val­stij Lat­vi­jai va­rē­tu nāk­ties pie­dzī­vot ie­ro­be­žo­ju­mus sais­tī­bā ar ār­val­stīm. Var­būt kār­tē­jais špro­tu karš si­tīs sā­pī­gāk ne­kā līdz šim. La­bā zi­ņa ir tā, ka skait­lis 8 no­rā­da uz tiek­smi pēc sta­bi­li­tā­tes. Ja gri­bē­siet no­stip­ri­nāt līdz šim sa­snieg­to, tad 2015. ga­dā past­āv veik­smī­gi no­sa­cī­ju­mi, lai to iz­da­rī­tu. Kļū­das va­jag la­bot 2015. ga­dā, tad būs lab­vē­lī­gi ap­stāk­ļi at­tīs­tī­bai – gan per­so­nī­ga­jai, gan uz­ņē­mēj­dar­bī­bas.

Var pie­ļaut, ka po­li­ti­kā un eko­no­mi­kā gai­dāms ne­mie­rīgs gads, ja vien 2014. ga­dā ne­tiks pie­likts punkts ka­riem vai fi­nan­šu ne­sta­bi­li­tā­tei. Ja pa­sau­les va­re­nie tur­pi­nās mē­rī­ties ar spē­ku, ie­ro­čiem un ie­tek­mi, tad tas viss ie­vil­ksies uz vi­su 2015. ga­du. Būs ne­mie­rīgs laiks, kas ra­dīs ne­ga­tī­vu ener­ģē­ti­ku un zau­dē­ju­mus.

As­to­ņi un per­so­nī­ba, at­tie­cī­bas

Jā, par 2015. ga­da mo­to va­rē­tu būt tei­ciens: cil­vēks pats sa­vas lai­mes ka­lējs. Viss ir mū­su pa­šu ro­kās, tā­lab šis nav fa­tā­lis­tiem lab­vē­līgs gads. Ja cil­vēks ilg­sto­ši nav spē­jis iz­prast se­vi, at­bil­dēt uz jau­tā­ju­miem – kas es es­mu, ko es gri­bu, kā­pēc dzī­vo­ju –, tad šis ne­būs vi­ņam veik­smī­gā­kais laiks. Ja viņš arī 2015. ga­dā ne­spēs rast at­bil­des uz ek­sis­ten­ci­āliem jau­tā­ju­miem, tad var sāk­ties ma­te­ri­ālas un ve­se­lī­bas pro­blē­mas un ķi­be­les pri­vā­ta­jā dzī­vē. Ja tā arī ne­ko ne­sa­pra­tīs un ne­sāks mai­nī­ties, tad šā­dā dvē­se­les un fi­zis­ka­jā stā­vok­lī va­ja­dzēs no­mo­cī­ties turp­mā­kos 12 mē­ne­šus, jo skait­lis 8 nu­me­ro­lo­ģi­jā ap­zī­mē arī past­āvī­bu un ne­mai­nī­gu stā­vok­li.

Skait­lis 8 ir arī bez­ga­lī­bas sim­bols, tā­tad – gan ne­ie­ro­be­žo­tas ie­spē­jas, gan vi­su dzī­ves pro­ce­su ie­ro­be­žo­ša­na. Lai gū­tu pa­nā­ku­mus ma­te­ri­āla­jā pa­sau­lē, ne­pie­cie­ša­ma ga­rī­gā iz­aug­sme. Pre­tē­jā ga­dī­ju­mā lie­la nau­da var iz­rai­sīt sko­pu­mu un al­ka­tī­bu. As­tot­nieks ļauj pār­bau­dīt – cik vie­nā kau­si­ņā ie­lie­si, tik ot­rā sa­ņem­si, jo abiem kau­si­ņiem va­jag at­ras­ties līdz­sva­rā. Pie­do­si tu, pie­dos tev, iz­da­rī­si la­bu tu, sa­ņem­si to pa­šu at­pa­kaļ. Ja cil­vēks šo­gad būs god­prā­tīgs un dzī­vos sa­ska­ņā ar sirds­ap­zi­ņu, tad viss būs kār­tī­bā.

Šo­gad no­zī­mī­gas kļūs at­tie­cī­bas ar cil­vē­kiem, ku­ri ir at­ka­rī­gi no mums. Kļū­sim at­bil­dī­gā­ki. Tas no­zī­mē, ka var nāk­ties uz­ņem­ties pie­nā­ku­mus, ku­rus ie­priekš ar lie­lā­ko prie­ku uz­krā­vām ci­tiem. Sil­tā­kas jū­tas ra­dī­sies pret tu­vi­nie­kiem, ra­di­nie­kiem, pat pret pa­do­ta­jiem, ja esat boss. Gri­bē­sies ne ti­kai pa tele­fo­nu uz­klau­sīt ra­di­ņu bē­du stās­tus, bet arī ap­cie­mot vi­ņus un iz­do­māt, ko va­rē­tu vi­ņu la­bā da­rīt il­gter­mi­ņā.

To­mēr at­tie­cī­bas var kļūt ne­sta­bi­las, tām nāk­sies pie­likt pun­ktu vai arī kāds to iz­da­rīs mū­su vie­tā. Ie­spē­jams, pat rad­nie­cī­bas sai­tes at­slābs vai vis­pār pār­trūks. Būs vieg­lāk iz­beigt tā­das at­tie­cī­bas, ku­ras esam uz­tu­rē­ju­ši pie­klā­jī­bas pēc. Ie­spē­jams, sa­tik­sim ne­uz­ti­ca­mus cil­vē­kus.

Sir­dis va­rē­tu at­maigt pat tik ļo­ti, ka pa­rā­dī­sies vēl­me kļūt par lab­da­riem un zie­dot, pa­lī­dzēt tiem, ku­riem klā­jas vis­grū­tāk. Labs gads zie­do­ša­nas por­tā­lu dar­bī­bai. To­mēr, ja gri­bē­sies zie­dot, tad in­te­re­ses pēc ap­ru­nā­jie­ties ar se­vi kā pie bikts: vai tas tiek da­rīts, lai sa­ņem­tu no­dok­ļu at­lai­di; lai iz­dzir­dē­tu vis­maz «pli­ku» pal­dies; lai sa­vās acīs pa­le­po­tos ar pa­ša ga­rī­go iz­aug­smi. Jeb­ku­rā ga­dī­ju­mā – glu­ži bez ap­rē­ķi­na la­bais darbs ne­tiks da­rīts. 

2015. ga­dā kat­ram no mums būs jā­at­bild par sa­vu rī­cī­bu. Cil­vēks ir sa­prā­tī­ga būt­ne, kas spēj iz­vē­lē­ties, kā rī­ko­ties, ko da­rīt, ko do­māt, jo kat­rai rī­cī­bai ir se­kas. Un 2015. ga­dā lik­te­nis no mums pie­pra­sīs pēc pil­nas prog­ram­mas, lai kā­du lē­mu­mu mēs pie­ņem­tu.

Kar­mis­kais gads

Šis būs no­zī­mīgs, pat lik­te­nīgs gads tiem cil­vē­kiem, ku­riem 2015. ir kar­misks gads (dzim­ša­nas ga­da, mē­ne­ša un da­tu­ma ci­pa­ru sum­ma vei­do skait­li 8 un/vai nu­me­ro­lo­ģis­ka­jā mat­ri­cā ir di­vi as­tot­nie­ki), kā arī tiem cil­vē­kiem, ku­ri dzi­mu­ši 8., 17. vai 26. da­tu­mā. Vi­ņiem jā­ie­vē­ro mo­rā­les un ēti­kas prin­ci­pi, ne­vis jā­ļau­jas nau­dai un bau­dai.

Ja šis ir jū­su kar­mis­kais gads, tad tas būs īpa­ši lab­vē­līgs tiem, kas no­lems vel­tīt lie­lā­ko da­ļu sa­va lai­ka kar­je­ras iz­aug­smei. Ne­ļau­no­jie­ties, ja ci­ti jūs uz­ska­tīs par kar­je­ris­tiem – tie­ši pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā gū­siet pa­nā­ku­mus, kas pa­lī­dzēs turp­mā­ka­jos ga­dos. Ja da­rī­siet to, ko šo­gad va­jag da­rīt, tad tap­siet at­al­go­ti. Pro­tams, arī ar nau­du.

No­do­ša­nās dar­bam un sa­vas kar­je­ras kal­di­nā­ša­nai va­rē­tu kom­pen­sēt pro­blē­mas jū­tu dzī­vē. Tur, ie­spē­jams, viss ne­ri­si­nā­sies tik gro­di un skais­ti kā ro­man­tis­kā ki­no ka­ra­lie­nes Ro­za­mun­des Pil­če­res grā­ma­tās un fil­mās.

Ja 2015. gads ir jū­su 8. in­di­vi­du­ālais gads (sa­vus dzim­ša­nas da­tu­ma un mē­ne­ša ci­pa­rus sa­skai­ta ar 2015. ga­du vei­do­jo­šiem ci­pa­riem un re­du­cē līdz vien­ci­pa­ra skait­lim), tad va­rat uz­ska­tīt, ka pļau­siet to, ko sē­jāt sa­vā 4. in­di­vi­du­āla­jā ga­dā. Ja to­gad strā­dā­jāt, gal­vu ne­pa­cē­lu­ši, bez at­va­ļi­nā­ju­ma un, ie­spē­jams, ju­tā­ties ne­no­vēr­tē­ti par sa­vu ie­gul­dī­ju­mu, tad ta­gad va­rat gai­dīt at­al­go­ju­mu – iz­aug­smi kar­je­rā, lie­lā­ku al­gu, la­bā­ku dar­bu – ne­ba viss jā­pa­sa­ka priekš­ā, jā­at­stāj vie­ta un laiks arī Pār­stei­gu­mam!

Svarīgākais