ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida ZIVIS?

© praktiska astrologija

Kar­je­ras, sa­bied­ris­ko ak­ti­vi­tā­šu un pa­nā­ku­mu gads. Va­ja­dzē­tu kon­cen­trē­ties dar­bam un pa­rā­dīt sa­vu va­rē­ša­nu – ar uz­cī­tī­bu un ne­at­lai­dī­bu sa­snieg­siet la­bus re­zul­tā­tus.

Brī­žos, kad pa­šam grū­tāk orien­tē­ties si­tu­āci­jās vai pie­ņemt lē­mu­mus, pa­ļau­jie­ties uz ko­lē­ģu at­bal­stu, ko­pā at­ra­dī­siet veik­smī­gus ri­si­nā­ju­mus sa­rež­ģī­tos jau­tā­ju­mos. Lie­tiš­ķās sa­ru­nās pa­re­dza­ma veik­sme un aug­līgs re­zul­tāts. Va­rat ri­si­nāt ju­ri­dis­kus jau­tā­ju­mus, kār­tot da­rī­ša­nas ie­stā­dēs un va­dīt tik­ša­nās ar da­rī­ju­mu par­tne­riem. Spē­siet pa­ma­tot sa­vu vie­dok­li un pie­rā­dīt, kā­pēc jā­rī­ko­jas tā un ne ci­tā­di. Tas sa­vu­kārt ļaus ie­gūt uz­ti­ca­mus kom­pan­jo­nus vai pa­vērs jaun­us ce­ļus. Ja sa­ņe­mat kar­je­ras pie­dā­vā­ju­mu, ir vērts to iz­vēr­tēt un pie­krist. Ne­šau­bie­ties par sa­viem spē­kiem un pa­ļau­jie­ties uz prā­ta spē­jām un iek­šē­jām sa­jū­tām. Iz­aug­sme pro­fe­si­onā­lā jo­mā var nest lie­lu gan­da­rī­ju­mu, un tas būs iz­de­vī­gi arī ma­te­ri­ālā iz­teik­smē. Ne­kaut­rē­jie­ties ap­spriest at­al­go­ju­ma jau­tā­ju­mu un da­rīt zi­nā­mas sa­vas fi­nan­si­ālās vēl­mes. Kā se­vi no­stā­dī­siet, tik arī sa­ņem­siet. Un peļ­ņas ie­spē­jas ša­jā ga­dā pa­ve­ras tie­ši caur kar­je­ru un pro­fe­si­onā­lo iz­aug­smi, tur­klāt la­bāks re­zul­tāts būs, ja strā­dā­jat Lat­vi­jā un sa­dar­bo­ja­ties ar vie­tē­jiem uz­ņē­mu­miem. Peļ­ņai ār­val­stīs šis gads nav īs­ti pie­mē­rots, diez vai sve­šat­nē ie­gū­siet ce­rē­to un sa­ņem­siet gan­da­rī­ju­mu.

Per­so­nī­ga­jā ma­ci­ņā nau­das dau­dzums var būt diez­gan mai­nīgs, sā­kot no ie­spē­jām pēk­šņi un la­bi no­pel­nīt un bei­dzot ar ne­gai­dī­tiem, pa­lie­liem tē­ri­ņiem. Tā­pēc fi­nan­šu dis­cip­lī­na ir sva­rī­ga. Ja nau­das plūs­mai grū­ti iz­se­kot, ie­kār­to­jiet rē­ķi­nu grā­ma­ti­ņu, ku­rā rū­pī­gi at­zī­mē­siet ie­nā­ku­mus un iz­de­vu­mus. Tas ļaus la­bāk pār­ska­tīt nau­das kus­tī­bu. Lū­ko­jie­ties arī pēc pa­pil­du peļ­ņas ie­spē­jām. Ta­ču ne­bū­tu vē­lams kār­tot da­rī­ju­mus ar drau­giem, kā arī aiz­dot un aiz­ņem­ties. Pat da­rī­ša­nās ar sen pār­bau­dī­tiem cil­vē­kiem var ga­dī­ties kā­da kļū­me. La­bāk tu­rie­ties pie prin­ci­pa: ne­jaukt drau­dzī­bu un biz­ne­su. Ja nu to­mēr no tā nav ie­spē­jams iz­vai­rī­ties, at­ru­nā­jiet vi­su lī­gu­mos. Sa­dzī­vē jā­sar­gās no pār­mē­rī­giem tē­ri­ņiem sais­tī­bā ar skais­tum­lie­tām un iz­klai­dēm. Arī sa­vus mī­ļos lu­ti­niet ar mē­ru, jo sirds sil­tums ne­būt nav mē­rāms dā­va­nu lie­lu­mā. Jā­būt arī mod­ram, ja plā­no­jat ce­ļo­ju­mu. Rū­pī­gi iz­pē­tiet pie­dā­vā­ju­mu un vei­ciet ap­rē­ķi­nus, lai ne­sa­nāk pār­mak­sāt.

Gads pie­mē­rots sa­bied­ris­kām un sa­vie­sī­gām ak­ti­vi­tā­tēm. Brī­va­jā lai­kā ne­sē­diet mā­jās, bet do­die­ties cil­vē­kos, ie­sais­tie­ties ne­for­mā­los pro­fe­si­onā­la­jos pa­sā­ku­mos vai lab­da­rī­bā. Spē­siet pa­lī­dzēt ci­tiem un pre­tī sa­ņem­siet po­zi­tī­vas emo­ci­jas. To­mēr ne­aiz­mir­stiet arī pats par sa­vām in­te­re­sēm. Va­ja­dzē­tu pie­nā­cī­gu lai­ku vel­tīt at­pū­tai, do­mu sa­kār­to­ša­nai un or­ga­nis­ma stip­ri­nā­ša­nai. Ilg­stošs stress var ie­tek­mēt paš­sa­jū­tu. Ļo­ti sva­rī­gi būt līdz­sva­rā ar se­vi, pre­tē­jā ga­dī­ju­mā kaut kas var sa­iet grīs­tē. Miers un līdz­svars ne­pie­cie­šams arī lē­mu­mu pie­ņem­ša­nā (jeb­ku­rā dzī­ves jo­mā). Stress var vei­ci­nāt ap­la­mu ska­tī­ju­mu uz si­tu­āci­jām, ra­dīt ne­skaid­rī­bas vai ilū­zi­jas. Kon­cen­trē­jie­ties un ie­dzi­ļi­nie­ties.

Sirds­lie­tās zvaig­znes so­la ro­man­tis­kus un sir­snī­gus brī­žus. Pār­iem no­teik­ti va­ja­dzē­tu kaut kur ko­pā iz­iet, at­rast ko­pī­gas in­te­re­ses un rei­zu­mis pa­lu­ti­nāt se­vi ar ro­man­tis­ku ne­dē­ļas no­ga­li kaut kur ār­pus ie­ras­tās vi­des vai mī­ļu va­ka­ru sve­ču gais­mā. Brī­va­jiem ļau­dīm sa­vu­kārt ie­spē­ja­ma ie­pa­zī­ša­nās sais­tī­bā ar dar­ba vi­di vai pa­sā­ku­mā. Jū­su dzī­vē var pa­rā­dī­ties cil­vēks, kam būs lie­la no­zī­me.

* Zi­vis ir ļo­ti jū­tī­ga zo­di­aka zī­me, kas spē­cī­gi re­aģē uz ci­tu cil­vē­ku do­mām un uz­ska­tiem.

* Šīs zī­mes pār­stāv­ji cen­šas da­rīt to, ko va­jag, bet vi­ņi var būt at­ka­rī­gi no ap­stāk­ļiem. Ja pa­cie­tī­bas mērs būs pilns, sa­dus­mo­sies un no­slēg­sies.

* Vi­ņu bur­vī­ba un hu­mors at­ver dau­dzas dur­vis, bet laip­nī­ba un līdz­jū­tī­ba pie­sais­ta. Ja vi­ņi ir at­ra­du­ši dzī­ves jē­gu, tad ir jau­ki, uz­ti­cī­gi, paš­aiz­lie­dzī­gi.

* Zi­vīm ir ie­spē­jas at­tīs­tīt sa­vu in­tu­īci­ju augst­ā lī­me­nī.

Ziv­ju pla­nē­ta: Nep­tūns, arī Ju­pi­ters

Sti­hi­ja: Ūdens

Svarīgākais