PAJAUTĀ ASTROLOGAM: Attiecību līkloči

© Scanpix

Cienījamie lasītāji! Pēc publikācijām Neatkarīgajā Rīta Avīzē, rubrikā Pajautā astrologam saņemam daudz vēstuļu ar dzīvesstāstiem un jautājumiem. Atbildes publicējam pakāpeniski, jautājumu iesūtīšanas secībā piektdienās Neatkarīgajā Rīta Avīzē. Gaidīsim jūsu jautājumus arī turpmāk un atbildes sniegsim martā. Atgādinām – lai izgatavotu astroloģiskās kartes un varētu jums atbildēt, nepieciešami blakus slejā norādītie dati, dzimšanas pulksteņa laiku ieskaitot. Šī privātā informācija netiek publiskota, tāpat arī lasītāju īstie vārdi un ļoti specifiskas situāciju detaļas. Lai saglabātu anonimitāti.

Starp divām sievietēm

Mums bija ideālas attiecības, bet vienā brīdī viss sagriezās kājām gaisā. Uzradās cita sieviete, viņš mani pameta ar zīdainīti uz rokām, tad atkal uzmeklēja un solīja būt kopā. Paliku vēlreiz stāvoklī. It kā atgriezās, bet tad pēkšņi uzradās atkal tā pati cita sieviete, kas arī gaidot bērnu no viņa. Viņš gan to noliedza, bet pameta mani atkal. Pēc laika sekoja solījumi, ka tomēr būsim kopā, ka atgriezīsies, ka nav citas. Tagad atkal ir pazudis un neliekas ne zinis. Esmu lūgusies, lai tad godīgi atzīst, ka nebūsim kopā, ka ir cita dzīve. Nē, to visu noliedz. Gribētu zināt, vai ir kāda iespēja mūsu turpmākajām attiecībām. Kas notiek ar to cilvēku? Jeb arī man būs cits vīrietis? Un vai ir iespēja, ka viņam ar to otru sievieti būs kopīgs bērns? Esmu dzimusi 1982. gadā, vīrietis 1992. gadā Vērša zīmē.

Jau iepriekš paldies,

Ludmila

Saskaņā ar to, kas redzams Jūsu astroloģiskajā kartē, Jūs esat dziļa personība, ar spēcīgām emocijām, un attiecībās ir svarīgi: ja tas ir Jūsu cilvēks, tad tikai Jūsu – ar sirdi un dvēseli. Tāpat arī ļoti būtisks ir dvēseles līdzsvars un harmonija. Ja esat kopā ar kādu, uz kuru nevar īsti paļauties, tas var būt mokoši.

Jūsu drauga karti bez dzimšanas pulksteņa laika izgatavot nav iespējams, taču pēc dažām planētu kombinācijām, ko var redzēt aptuvenajā kartē, iespējams secināt, ka viņam dzīvē ir svarīgs romantikas moments, attiecībās var būt gan pēkšņu simpātiju, gan pēkšņas šķiršanās momenti. Cilvēkam dzīvē var nākties iet cauri dažādām attiecību peripetijām. Kopīgās mijiedarbības kartē ir vairākas bloķējošas kombinācijas, kas nozīmē, ka, arī esot kopā, jāsaglabā zināma daļa neatkarības. Nedrīkst viens otram kaut ko uzspiest vai kaut kā ierobežot, pretējā gadījumā Jūs katrs kā personība varat nobremzēt savas un otra cilvēka iespējas. Šis attiecību modelis nav vienkāršs, un ikdienā par daudz ko būtu jāvienojas.

Uz abiem pēdējiem jautājumiem astroloģija atbildes nesniedz, jo šī mācība ir kā iespēju un risku izvērtēšana, dzīves mērķu nospraušana un karmiski atstrādājamu tēmu apzināšanās, nevis ekstrasensorika.

*

Vai satikšu savu otro pusīti?

Vēlos Jums pajautāt par attiecībām. Vai es atradīšu otro pusīti? Man patīk viens vīrietis, bet viņš dzīvo ar citu sievieti. Vai es varētu būt ar viņu kopā? Vai viņš izšķirsies? Esmu iemīlējusies. Neceru, ka tā varētu notikt, bet sirdij jau nepavēlēsi.

Vēl vēlos pajautāt, vai man visu laiku būs darbs? Esmu dzimusi 1974. gadā Dvīņu zīmē.

Brigita

Daļēji uz Jūsu jautājumiem varēšu atbildēt, daļēji ne. Pirmais, ko vēlos uzsvērt, – astroloģijai nav nekāda sakara ar zīlēšanu vai gaišredzību, tādēļ astrologs noteikti nevar pateikt, vai pāris būs kopā, vai apprecēsies, vai izšķirsies. Tā ir cilvēku brīvā griba un katra individuālais lēmums. Konkrētā situācijā varu paskatīt, kas par attiecību tēmu redzams Jūsu individuālajā astrololoģiskajā kartē un gada ciklā.

Pamathoroskopa kombinācijas norāda, ka dzīvē iespējami neparedzēti sirdslietu pavērsieni, pēkšņas tikšanās, pēkšņas šķiršanās, bet tajā pašā laikā ir iespējas izveidot laulību. Turklāt laulību mīlestības dēļ. Ja attiecību jomā neveicas, tad padomājiet, vai Jūsu privātajā dzīvē pārāk neiesaistās sieviešu kārtas radinieces. Lai attiecības veidotos veiksmīgāk, vēl ir jāpalūkojas pagātnē. Iespējams, ir kādas bērnības atmiņas vai pieredze, kas neļauj atklāt iekšējo pasauli otram un kas bremzē attiecību attīstību. Ar to jātiek skaidrībā, nevajag pagātni nest līdzi nākotnē.

Labākas iepazīšanās iespējas Jūsu kartē parādās caur sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm, tāpat arī nav izslēgts, ka dzīvē ienāk cilvēks no senāku paziņu un draugu loka.

Šogad attiecību risināšanai nav labs laiks, toties ir iespējas pavairot peļņu. Tāpēc šogad labāk nodarboties ar darba vai biznesa jautājumiem, meklēt izdevīgus piedāvājumus, bet uz privāto dzīvi pārāk nekoncentrēties. Simpātijas var rasties kaut kādā saistībā ar ārzemju tēmu, tomēr tuvākais veiksmīgākais periods attiecību un ģimenes veidošanai Jūsu individuālajās kartēs ir 2018. gads. Tātad – katram gadam sava tēma. Jūsējā šobrīd – darbs un labāku iespēju meklēšana profesionālajā jomā.

Svarīgākais