PAJAUTĀ ASTROLOGAM: Attiecību līkloči

© f64

Cienījamie lasītāji! Pēc publikācijām Neatkarīgajā Rīta Avīzē, rubrikā Pajautā astrologam saņemam daudz vēstuļu ar dzīvesstāstiem un jautājumiem. Atbildes publicējam pakāpeniski, jautājumu iesūtīšanas secībā piektdienās Neatkarīgajā Rīta Avīzē. Gaidīsim jūsu jautājumus arī turpmāk un atbildes sniegsim martā. Atgādinām – lai izgatavotu astroloģiskās kartes un varētu jums atbildēt, nepieciešami blakus slejā norādītie dati, dzimšanas pulksteņa laiku ieskaitot. Šī privātā informācija netiek publiskota, tāpat arī lasītāju īstie vārdi un ļoti specifiskas situāciju detaļas. Lai saglabātu anonimitāti.

*

Kāpēc šķirta laulība?

Labdien, cienījamā Guna Kārkliņa! Lūdzu izskatīt manas laulības šķiršanās iemeslus. Esmu dzimusi 1959. gadā Mežāža zodiaka zīmē, vīrs 1956. gadā Jaunavas zīmē.

Ar cieņu,

Viviāna K.

Astrologs (tā kā, piemēram, ekstrasenss) nevar redzēt, tieši kāpēc šķirta laulība. Taču skaidrs, ka pie tā vai cita rezultāta noved darbības, rakstura iezīmes un cilvēku savstarpējā mijiedarbība. Jūsu gadījumā mēs varam apskatīt katra cilvēka astroloģisko karti atsevišķi – kas katram dots privātajā dzīvē, kādas iespējas vai riski parādās – un tad izveidot kopējo saderības karti, kur tāpat redzami gan pozitīvie, gan spriedzes momenti.

Diemžēl situāciju apgrūtina tas, ka nav zināms precīzs vīra dzimšanas laiks. Jūsu norādītās stundas robežas ir ilgs periods. Tomēr daļēju ieskatu attiecībās iespējams gūt.

Jūsu astroloģiskajā kartē mājas dzīve iezīmējas kā svarīga dzīves sastāvdaļa. Tajā ir dots daudz laba un pozitīva. Laulību sektorā savukārt atrodas tā dēvētais Melnais mēness jeb Lilita, kas norāda uz to, ka šajā jomā cilvēkam jāpiedzīvo dzīves mācību stundas. Ļoti jāstrādā ar sevi, jāanalizē gan jaukie, gan sarežģītie brīži. Jūsu vīra kartē, visticamāk, šie dzīve skolas momenti saistās ar mājas vides veidošanu. Izveidojot abu mijiedarbības karti, redzams, ka šajās attiecībās doti daudzi jauki brīži. Ir mīlestība un psihoemocionālā saikne. Riski, no kā būtu bijis jāsargās – attiecībās nedrīkst ielaist rutīnu, nedrīkst izdarīt spiedienu uz otra cilvēka uzskatiem, mēģināt pārtaisīt domāšanu, kontrolēt otru, nedrīkst kopā ļauties pārliekai bohēmai vai pārāk utopiskiem plāniem. Redzot šādu attiecību karti, gribas pāri mudināt tomēr censties pārvarēt krīzi, jo abiem dots kopā piedzīvot daudz laba.

*

Kāpēc neveidojas attiecības?

Labdien! Izlasīju rakstu nra.lv Kā iegūt laimi mīlestībā. Man arī tas ir aktuāls jautājums, jo jau kādus piecus gadus esmu viena un nekādi nesanāk nodibināt nopietnas attiecības. Esmu bijusi precējusies, bet laulības dzīve izvērtās par īstu elli, jo vīrs saslima ar šizofrēniju un ar katru gadu slimības izpausmes bija stiprākas. Nolēmu izšķirties, lai pati saglabātu savu veselību un bērniem nebūtu jāredz tās šausmas. Pēc šķiršanās gāju uz randiņiem, bet bez rezultātiem. Piedāvāja pārsvarā tikai nenopietnas attiecības. Tad iemīlējos precētā vīrietī. Pašai to grūti pārdzīvot – vai jau tik tālu esmu nonākusi, ka gribu jaukt ğimeni ārā! Esmu komunikabla un izskatīga. Varbūt nemeklēju tajā virzienā, kurā vajadzētu. Būtu pateicīga, ja varētu apskatīties, kas šinī jomā ir rakstīts zvaigznēs, un varbūt arī abu vīriešu kartēs. Esmu dzimusi 1980. gadā Ūdensvīra zodiaka zīmē.

Anna

Pirmām kārtām vissvarīgākā ir Jūsu individuālā astroloģiskā karte. Tajā tiešām ir pozīcija, kas norāda, ka laulības dzīvē iespējamas problēmas, kas var novest pie šķiršanās. Tomēr tas nenozīmē, ka nekad nebūsiet laimīga laulībā. Sektorā, kur aplūkojam mīlestību, atrodas planēta labās kombinācijās un savienojas ar laulības sektoru. Mīlestības un laulības tēma pozitīvi sasaistās arī ar ārzemju tēmu. Nav izslēgts, ka jūsu dzīvē ienāk cilvēks, kas jebkādā veidā saistīts ar ārzemēm vai iepazīšanās sākas ceļojuma laikā vai caur saraksti internetā. Tuvākie divi ar pusi gadi attiecību veidošanai ir samērā veiksmīgi. Ir vērts iziet sabiedrībā, paceļot, iesaistīties kādās kustīgās vai sportiskās aktivitātēs, uzturēties sociālajos tīklos u. tml.

Ja veidotos attiecības ar cilvēku, kurš Jums šobrīd iekritis sirdī, tās prasītu diezgan lielu darba ieguldījumu no abiem. Būtu jāmācās pielāgoties, piekāpties, uzticēties. Šo attiecību modeli par vienkāršu nevarētu nosaukt.

*

Kāpēc viņš dzīvo dubultu dzīvi?

Man iepriekš nav bijušas nopietnas attiecības, taču pirms sešiem gadiem satiku cilvēku, kuru iemīlēju. Tas bija tiešām no pirmā acu uzmetiena un abpusēji, tomēr, kā vēlāk atklājās, ne viss ir tik ļoti labi, kā šķita sākumā. Tāpēc tagad domāju un nesaprotu, vai problēma ir manī vai viņā. Situācija ir tāda, ka viņš dzīvo dubultu dzīvi, par ko es uzzināju tikai pēc kāda gada. Viņam ir attiecības arī ar citu sievieti (viņa bērnu māti). Jau mūsu attiecību sākumā zināju, ka viņam ir bērni, tomēr šķita, ka viņi uztur attiecības tikai saistībā ar bērniem. Vēlāk izrādījās, ka tā nav. Neskatoties uz to, es nevaru šīs attiecības izbeigt. Es viņu mīlu, arī viņam pret mani ir tādas pašas jūtas. Sajūta ir tāda, ka viņš ir mans cilvēks. Vai tā varētu būt, ka man ir tāds liktenis, ka viņš ir mans vienīgais cilvēks? Un, ja viņu pametīšu, tad vai nu būšu viena, vai arī meklēšu ko līdzīgu? Vai pēc mūsu datiem var noteikt saderību? Es esmu ļoti vienkāršs, mierīgs cilvēks un vienmēr panāku to, ko vēlos (ne ar galējiem līdzekļiem, vienkārši es jūtu to, ko man vajag). Viņš savukārt ir pilnīgs pretstats man, viņš, šķiet, visu laiku lido mākoņos – kur vējš papūta. Esmu dzimusi 1986. gadā Auna zodiaka zīmē, viņš 1972. gadā Ūdensvīra zīmē.

Kristīne

Individuālajā astroloģiskajā kartē redzams, ka vislabāk Jūs justos stabilās attiecībās, kopā ar cilvēku, ar kuru varat veidot kopīgu saimniecību, rūpēties par mājas dzīvi. Ģimeniskuma moments Jums ir svarīgs, un nenoteiktās attiecībās patiesībā Jūs sevi nomokāt. Tomēr skaidrs, ka sirdij nevar pavēlēt. Attiecībās ar konkrēto cilvēku ir pievilkšanās, simpātijas, mīļums, taču jāuzmanās no viedokļa uzspiešanas, nedrīkst mēģināt otru pārtaisīt. Tie attiecībās var būt lielākie riski, diezgan spēcīgi dominē fiziska pievilkšanās, mazāk – garīgā sasaiste. Taču tas nav vērtējams negatīvi, daudzi pāri ir kopā un šo momentu neizjūt kā problēmu vai traucēkli.

Turpinājumu lasiet rīt.

Horoskopi

Mēs visi vēlamies būt laimīgi un vēlams arī vismaz situēti, ja ne, godīgi atzīstot, bagāti. Tik bagāti, lai nauda dotu brīvību un iespējas. Piepildīt sapņus un realizēt ieceres. Lai dotu iespēju ceļot un izvēlēties lietas pēc to vērtības, nevis cenas.

Svarīgākais