ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida LAUVAS?

© praktiska astrologija

Mācī­bu un vie­du­ma uz­krā­ša­nas laiks itin vi­sās dzī­ves jo­mās. Mek­lē­jiet no­de­rī­gu in­for­mā­ci­ju, un jūs to at­ra­dī­siet. Ie­klau­sie­ties ci­tu cil­vē­ku vie­dok­lī, un kaut kas no dzir­dē­tā jums no­teik­ti no­de­rēs.

Kāds var­būt iz­do­mās dzī­ves pie­re­dzes uz­krā­ša­nas vār­dā do­ties tā­lā­kā ce­ļo­ju­mā uz ener­ģē­tis­ki spē­cī­gām vie­tām tā­lās zem­ēs. Ļau­jie­ties in­for­mā­ci­jas plūs­mai, kas pa­lī­dzēs tikt ga­lā ar ik­die­nas si­tu­āci­jām. Un uz­ti­cie­ties in­tu­īci­jai, tā var būt labs pa­līgs. Tā­pat pār­ci­lā­jiet arī sa­vu ra­ci­onā­lo zi­nā­ša­nu pū­ra lā­di, un, ie­spē­jams, no­nāk­siet pie at­zi­ņas, ka va­jag to at­jau­not un pa­pil­di­nāt. Ir vērts sākt mā­cī­bas vai ap­mek­lēt kā­dus in­ter­ešu kur­sus vai se­mi­nā­rus.

Ļo­ti sva­rī­ga būs dar­ba tē­ma. Ta­jā var nākt pār­mai­ņas, kas jums nav pa prā­tam. Ne­strī­die­ties ar priekš­nie­cī­bu, diez vai iz­do­sies pār­lie­ci­nāt. Spī­tē­ša­nās un kon­flik­ti si­tu­āci­ju ti­kai pa­slik­ti­nās. Ja eso­šā si­tu­āci­ja jūs ne­ap­mie­ri­na, rau­gie­ties pēc la­bā­ka va­ri­an­ta. Ir ie­spē­jas at­rast dar­bu, kas jūs ap­mie­ri­na, ku­rā jūs va­rat pa­rā­dīt sa­vas spē­jas un ta­lan­tus un gūt at­zi­nī­bu. Ja jums ir pri­vā­tais biz­ness, ne­tau­piet pū­les no­spraus­to mēr­ķu sa­snieg­ša­nai. Vie­nī­gi jā­būt ap­do­mī­gam un uz­ma­nī­gam, ja da­rī­ša­na ar ār­zem­ju par­tne­riem. Ta­ču ko­pu­mā par ie­nā­ku­miem ne­va­rē­siet sū­dzē­ties. Gal­ve­nais – rī­ko­ties ener­ģis­ki un mērķ­tie­cī­gi. Vi­sas vie­no­ša­nās jā­no­for­mē ju­ri­dis­ki ko­rek­ti, un jā­pie­vērš uz­ma­nī­ba lī­gu­mu de­ta­ļām. Lai­kus no­mak­sā­jiet no­dok­ļus un tu­riet kār­tī­bā fi­nan­šu do­ku­men­tus. Ar sa­vu nau­du rī­ko­jie­ties ap­do­mī­gi, jo past­āv ne­liet­de­rī­gu tē­ri­ņu ris­ki. Ne­pēr­ciet man­tas spon­tā­ni, mir­kļa ie­spai­dā un sa­vē­jos lu­ti­niet ar mē­ru. Gads nav īs­ti pie­mē­rots dār­gas teh­ni­kas vai au­to ie­gā­dei. Ja to­mēr va­ja­dzī­ba spiež, tad rū­pī­gi pār­bau­diet kva­li­tā­ti un ga­ran­ti­jas.

Sva­rī­gas būs ģi­me­nis­kās sai­tes, lab­prāt kon­tak­tē­sie­ties ar ra­di­nie­kiem. Cen­tie­ties pēc ie­spē­jas vai­rāk būt ko­pā ar sa­vē­jiem. Sa­ru­nās dzims no­de­rī­gas ide­jas, pa­lī­dzē­siet cits ci­tam ar pa­do­mu un arī prak­tis­ki. Ja ar mā­ji­nie­kiem ro­das kā­das dom­star­pī­bas, no­re­gu­lē­jiet tās mie­rī­gā sa­ru­nā. Ne­va­ja­dzē­tu pie­ļaut si­tu­āci­jas, kad emo­ci­jas krā­jas un tad vie­nā brī­dī ro­das eks­plo­zīvs efekts. Lai to ma­zi­nā­tu, vē­lams pie­vēr­sties spor­tis­kām un kus­tī­gām ak­ti­vi­tā­tēm. Pa­tī­kams no­gu­rums pēc šā­dām no­dar­bēm liks aiz­mirst par stre­su un pik­tu­mu.

Mā­jok­ļa re­mont­u vai vē­rie­nī­gus lab­ie­kār­to­ša­nas dar­bus šo­gad la­bāk ne­ie­plā­not. Var nāk­ties vi­su da­rīt stei­gā, un tas ne­no­lie­dza­mi ra­dīs kļū­mes, vai arī iz­tē­rē­siet vai­rāk nau­das ne­kā esat plā­no­jis. Da­riet ti­kai pa­šu ne­pie­cie­ša­mā­ko.

Ja kār­to­ja­mas da­rī­ša­nas valsts vai paš­val­dī­bas ie­stā­dēs, rū­pī­gi sa­ga­ta­vo­jie­ties. Būs ne­pie­cie­ša­mi pa­ma­to­ti ar­gu­men­ti un rū­pī­gi sa­ga­ta­vo­ti do­ku­men­ti, lai ak­tu­ālos jau­tā­ju­mus va­rē­tu at­ri­si­nāt.

Daž­ne­da­žā­di no­ti­ku­mi ie­spē­ja­mi arī sirds­lie­tās. Ja esat ar kā­du ko­pā, tad pie­nā­cis laiks, lai at­tie­cī­bas pa­da­rī­tu cie­šā­kas. Da­lie­ties sa­jū­tās ar mī­ļo­to cil­vē­ku un ne­tu­riet ne­ko se­vī.    Vi­sas ne­skaid­rī­bas un ne­sa­pra­ša­nās ir jā­iz­ru­nā, pre­tē­jā ga­dī­ju­mā var ma­zi­nā­ties uz­ti­cē­ša­nās. Ir brī­niš­ķīgs laiks, lai at­tie­cī­bām pie­šķil­tu jaun­u dzirk­sti. Ie­plā­no­jiet ko­pī­gu iz­brau­cie­nu, ko­pā at­pū­tie­ties un da­riet to, kas abiem sa­gā­dā prie­ku. Brī­va­jiem ļau­dīm var ras­ties ie­spē­jas sa­tikt jau­ku cil­vē­ku, ar ku­ru ro­das sim­pā­ti­jas jau no pirm­ās tik­ša­nās rei­zes. Ta­ču pret sirds­lie­tām jā­iz­tu­ras no­piet­ni un at­bil­dī­gi. Ne­va­jag sa­steigt vai stei­dzi­nāt no­ti­ku­mus. Lai viss rit sa­vu gai­tu.

* Lau­vas zo­di­aka zī­mes cil­vē­kiem pie­mīt liels gri­bas­spēks, cēl­sir­dī­ba un tiek­ša­nās pēc paš­iz­paus­mes. Ir va­ja­dzī­ba ra­dīt ko jaun­u gan ga­rī­ga­jā, gan fi­zis­ka­jā pa­sau­lē.

* Lau­va ir dās­na, mīl efek­tī­gus iz­nā­cie­nus, pa­tīk at­ras­ties uz­ma­nī­bas cen­trā. Vi­ņas priekš­ā pa­rā­dās jaun­i ho­ri­zon­ti, kad šķiet, ka vairs nav iz­re­džu.

* Sva­rī­ga gan mā­ja un ģi­me­ne, gan per­so­nī­gā ne­at­ka­rī­ba. Pār vi­ņu val­da sirds.

* Lau­va vē­las, lai par vi­ņu do­mā­tu la­bu, un to arī cen­šas pie­rā­dīt.

Lau­vas pla­nē­ta: Sau­le

Sti­hi­ja: Uguns

Svarīgākais