ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida VĒŽUS?

© praktiska astrologija

Daudz lai­ka vel­tī­siet pri­vā­ta­jai dzī­vei, ra­di­nie­kiem un mā­jas saim­nie­cī­bai.

Sek­mī­gi pa­lī­dzē­siet tu­vi­nie­kiem no­kār­tot da­žā­dus sa­dzī­vis­kus jau­tā­ju­mus, at­bal­stī­siet ar pa­do­mu vai vien­kār­ši uz­mun­dri­nā­siet, ko jūs tik la­bi mā­kat.Ta­ču, uz­klau­sot ci­tus, ne­aiz­mir­stiet arī par sa­vām in­te­re­sēm un pa­lī­dziet tie­šām tik, cik kon­krē­ta­jā ga­dī­ju­mā ir ne­pie­cie­šams. Cil­vēks sa­vā vis­dzi­ļā­ka­jā bū­tī­bā ir slin­ka būt­ne, un kā­pēc gan pū­lē­ties, ja kāds gā­dī­gais at­nāks un pa­rū­pē­sies... Ne­cen­tie­ties uz­ņem­ties at­bil­dī­bu par vi­su un vi­siem, bet vis­vai­rāk uz­ma­nī­bas pie­vēr­siet sa­vām at­va­sī­tēm. Bēr­niem var ras­ties jaun­i plā­ni, ku­ros ne­pie­cie­šams mo­rā­lais at­balsts. Esiet līdz­ās, kā jau cil­vēks, uz ku­ru var pa­ļau­ties.

Ša­jā ga­dā, ie­spē­jams, nāk­sies ri­si­nāt ar ne­kus­ta­mo īpa­šu­mu sais­tī­tus jau­tā­jums. Ko­pu­mā laiks tam ir lab­vē­līgs. Ja ne­pie­cie­šams jauns mā­jok­lis – ie­gā­dā­jie­ties vai sā­ciet celt­nie­cī­bu. Va­rat ie­plā­not lie­lā­kus re­mont­dar­bus vai pār­bū­vi jau eso­šā īpa­šu­mā. Tā­pat arī pie­mē­rots pe­ri­ods, lai pil­nī­bā no­mai­nī­tu un at­jau­no­tu in­ter­je­ru – ie­gā­dā­jie­ties skais­tas mē­be­les, pa­klā­jus un de­ko­ra­tī­vus priekš­me­tus. Kāds var­būt prā­tos par ār­pil­sē­tas īpa­šu­ma ie­gā­di, jo kas gan var būt jau­kāks par na­mi­ņu klu­sā ne­skar­tas da­bas no­stū­rī, kur at­pūs­ties no ik­die­nas stei­gas. Un šā­da at­pū­ta no­teik­ti būs ne­pie­cie­ša­ma, jo die­nas ri­tēs di­na­mis­ki. Da­žu brī­di ju­tī­sie­ties kā vā­ve­res ri­te­nī, kad rī­ti strau­ji mi­jas ar va­ka­riem un ne­dē­ļas skrien vē­ja spār­niem. Ja ie­ņe­mat va­do­šu ama­tu, tad jā­rē­ķi­nās, ka ies diez­gan ne­mie­rī­gi. Var nākt pār­mai­ņas, re­or­ga­ni­zā­ci­ja vai ras­ties jaun­i pie­nā­ku­mi, un nāk­sies pie­rā­dīt sa­vu va­rē­ša­nu un pa­ma­tot to, ko da­rāt. To jūs, pro­tams, spē­siet, bet stress ra­dī­sies. Ja strā­dā­jat ie­rin­das dar­bu kā dar­ba ņē­mējs, tad dzī­ve ri­tēs mie­rī­gāk. Pie­nā­ku­mi būs at­bil­dī­gi, ta­ču jūs spē­siet se­vi la­bi pa­rā­dīt, un tas var pa­vērt iz­aug­smes ie­spē­jas nā­kot­nē. Tur­klāt pa­veik­tā dar­ba ap­joms cie­ši sais­tīts ar peļ­ņu, kas ro­si­nās strā­dāt čak­lāk. Ne­va­jag kaut­rē­ties ap­spriest at­al­go­ju­ma jau­tā­ju­mus un iz­teikt sa­vas pra­sī­bas. Par pa­veik­to jā­prot pa­pra­sīt tik, cik tas pa­tie­šām mak­sā. Sa­vu­kārt, ja jums ir savs biz­ness, tad jā­at­ro­ta pie­dur­knes un jā­ķe­ras pie dar­ba – ir ie­spē­jas pa­pla­ši­nāt spē­les lau­ku­mu, sek­mī­gi uz­sākt jaun­us pro­jek­tus un ie­gūt uz­ti­ca­mus sa­dar­bī­bas par­tne­rus. Ne­bīs­tie­ties no iz­ai­ci­nā­ju­miem un pār­dro­šām ide­jām, jo Vē­zī­ša po­li­ti­ka «viens so­lis uz priekš­u, di­vi at­pa­kaļ» ša­jā ga­dā ne­de­rēs. Jūs no­teik­ti va­rat vai­rāk, augst­āk un tā­lāk! Ko­pu­mā lie­tiš­ķa­jā jo­mā arī viss ri­si­nā­sies sa­mē­rā sek­mī­gi – va­rat kār­tot da­rī­ša­nas valsts vai paš­val­dī­bu ie­stā­dēs un ri­si­nāt sa­ru­nas ar ban­kām. Vē­lams vei­dot uz­krā­ju­mus vai pa­do­māt par ie­gul­dī­ju­miem. Nau­das lie­tās pro­blē­mām ne­va­ja­dzē­tu būt, ti­kai tās jā­tur kār­tī­bā, skaid­ri un pre­cī­zi sa­plā­no­jot ie­nā­ku­mus, iz­de­vu­mus un no­dok­ļu mak­sā­ju­mus. Jā­uz­ma­nās arī no pār­lie­kas sa­vē­jo lu­ti­nā­ša­nas, jo tā lī­dzek­ļi var aiz­plūst ne­liet­de­rī­gi. Tā­pat arī ne­va­jag jaukt nau­das lie­tas un at­tie­cī­bas.

Sirds­lie­tu jo­mā ie­spē­ja­mas di­vē­jā­das ten­den­ces. Ja esat ar kā­du ko­pā, tad īs­tais laiks, lai at­tie­cī­bas pa­da­rī­tu cie­šā­kas vai pie­šķil­tu tām jaun­u dzirk­sti. Sa­vu­kārt brī­va­jiem cil­vē­kiem dzī­ve var uz­dā­vāt aiz­rau­jo­šu ie­pa­zī­ša­nos, to­mēr tā­dā ga­dī­ju­mā jā­sag­la­bā ap­do­mī­ba. Ne­zau­dē­jiet gal­vu un ne­me­tie­ties pie­dzī­vo­ju­mos bez ap­do­ma. Pro­tiet maz­liet dis­tan­cē­ties un iz­vēr­tēt si­tu­āci­ju no ma­las.

Brī­va­jā lai­kā at­ro­diet lai­ku ga­rī­gā ap­vār­šņa pa­pla­ši­nā­ša­nai.

* Stip­rā­kā Ūdens sti­hi­jas zī­me, kas sais­tī­ta ar mā­jām un ģi­me­ni. Vien­mēr ie­stā­jas par sa­vē­jiem, vē­las tos aiz­sar­gāt un ap­rū­pēt.

* Vē­zim ne­pa­tīk ris­kēt, bet, ja viņš ris­kē, tad nā­kot­nes no­dro­ši­nā­ju­ma dēļ. Ar nau­du rī­ko­jas uz­ma­nī­gi un ne­pie­viļ tos, ku­ri vi­ņam uz­ti­cas. Vien­mēr at­dod pa­rā­dus un to pa­šu gai­da no ci­tiem.

* Vē­ža zī­mes pār­stāv­jiem ir sa­rež­ģī­ti dvē­se­les pār­dzī­vo­ju­mi, ku­rus vi­ņi sar­gā aiz sa­vām dro­ša­jām «bru­ņām».

* Bie­ži vien pie­mīt in­tu­īci­ja un spē­ja uz­tvert ap­kār­tē­jo no­ska­ņo­ju­mu.

Vē­ža pla­nē­ta: Mē­ness

Sti­hi­ja: Ūdens

Svarīgākais