ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida DVĪŅUS?

© praktiska astrologija

Daudz mīlestības un siltas emocijas. Viena no svarīgākajām šā gada tēmām būs sirdslietas.

Kopā būšana ar mīļoto pacilās un iedvesmos jauniem darbiem. Labprāt abi apmeklēsiet izglītojošus un kultūras pasākumus un diskutēsiet par redzēto. Dziļas sarunas par pasaules lietu kārtību satuvinās vēl vairāk, un faktiski sapratīsieties teju no pusvārda. Ja pagaidām vēl ar mīļoto cilvēku draudzējaties, tad šis ir īstais brīdis, lai attiecības padarītu ciešākas – sāktu kopdzīvi vai dotos laulības ostā. Precētiem cilvēkiem un pāriem, kas jau kādu laiku ir kopā, būs jāpadomā, kā attiecībām piešķirt jaunu dzirkstīti. Neļaujiet ikdienā iezagties rutīnai un garlaicībai. Ģimenes dzīvi un uzmanību pret mīļoto var būt grūti savienot ar darbu vai biznesu. Arī šī dzīves joma ieņems nozīmīgu vietu.

Darbam nāksies veltīt daudz enerģijas. Galvenais – raugieties, lai spēki neaiziet tukšgaitā. Vienmērīgi sadaliet slodzi un, ja kaut kas nevirzās uz priekšu, tad labāk atlieciet, bet nedodieties cīņā ar vējdzirnavām. Radoša pieeja un ideju daudzums, iespējams, ļaus pakāpties pa karjeras kāpnēm. Taču rēķinieties, ka viss neies kā pa diedziņu. Savas spējas un profesionālā varēšana būs jāpierāda. Nenobīstieties, bet rūpīgi sagatavojieties un virzieties uz mērķi. Šajā ceļā vēl arī ir svarīgi turēties tālāk no intrigām, neiesaistīties baumošanā un nejaukties svešos strīdos. Kur divi skaidro savas attiecības, tur trešajam nav ko darīt, jo dabū vienmēr tas, kurš jaucas pa vidu – tā ir sena dzīves patiesība. Neuzbāzieties ar savu viedokli, ja neviens to nelūdz, un atcerieties vēl arī to, ka visiem labs nekad nebūsi. Tātad – darbā labāk čakli strādāt, nevis iesaistīties kādu privātu attiecību risināšanā. Lietišķās sarunas jums sekmēsies un izdosies nokārtot nopietnus jautājumus, kā arī atrast sadarbības partnerus. Tieši caur sadarbošanos un strādāšanu komandā varat pavairot ienākumus. Ar biznesa partneriem apspriežot finanšu tēmu, rūpīgi sagatavojieties, lai spētu pamatot savu viedokli. Tāpat arī darbā sekojiet līdzi, lai jūsu veikums tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē. Neuzņemieties papildu pienākumus bez atlīdzības, tikai tāpēc, ka esat labs cilvēks.

Tā kā šis gads jums ir sekmīgs lietišķiem jautājumiem, varat ieplānot un nokārtot arī privātas darīšanas dažādās iestādēs. Varbūt kaut kas risināms ar pašvaldības vai valsts institūcijām, zemesgrāmatu, Valsts ieņēmumu dienestu u.tml. Piemērots periods arī juridiskām lietām.

Kā vēl viena svarīga dzīves tēma iezīmēsies mācības. Varat stāties augstskolā vai kādā citā skolā, apmeklēt kursus un seminārus. Jebkuras zināšanas, ko šajā gadā iegūsiet, dzīvē noderēs. Ja arī kādā brīdī mācības grūti savienot ar darbu, nenolaidiet rokas, bet mēģiniet saplānot laiku tā, lai visu varat paspēt. Mācieties svešvalodas, papildiniet profesionālās iemaņas un meklējiet noderīgu informāciju internetā vai presē. Savukārt atvaļinājuma laikā dodieties ceļojumā ar izzinošu programmu. Prieku sagādās ekskursija uz mūsdienīgām, dinamiskām pilsētām, kas attīstās un kur attīstās vismūsdienīgākās tehnoloģijas.

Sabiedriskām aktivitātēm un izklaidēm daudz laika neveltiet, tas vairumā gadījumu izrādīsies nelietderīgi iztērēts. Tāpat arī svarīgās lietās nepaļaujieties uz draugu un paziņu solījumiem, bet turiet grožus savās rokās.

* Dvīņiem piemīt labas oratora spējas. Viņi tiecas pēc zināšanām un parasti vēlas mācīties. Izglītība viņiem ir ļoti svarīga.

* Dvīņi prot komunicēt un labi izteikties, taču dažkārt runā pārāk daudz.

* Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīga zinātkāre, un viņiem patīk pārmaiņas un braucieni. Vislabāk Dvīņi jūtas mūžīgā kustībā un attīstībā.

* Uzvedību bieži vien nosaka konkrētā brīža noskaņojums, un dažādība viņiem ir dzīves sāls. Vienas intereses nomaina citas.

Dvīņu planēta: Merkurs

Stihija: Gaiss

Svarīgākais