ASTROLOĢIJA: Sācies ķīniešu Kazas gads. Kas gaida AUNUS?

© praktiska astrologija

Šajā gadā dominēs ģimenes tēma. Gādāsiet par savējiem un pretī saņemsiet tādas pašas rūpes.

Var nākties atrisināt kādus senus samezglojumus ģimenē vai samierināt radiniekus. Pie jums varēs atnākt, izkratīt sirdi, un jūs zināsiet padomu un diplomātiski palīdzēsiet atrisināt situācijas. Attiecībās ar otro pusīti valdīs saticība un pozitīvisms. Galvenais – neturiet neko sevī. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājieties, racionāli un loģiski izskaidrojot savu viedokli. Gražošanās un spītēšanās neko labu nedos. Gads piemērots, lai kaldinātu nākotnes plānus, plānotu pārcelšanos uz jaunu dzīvesvietu vai remontētu esošo. Ja šobrīd esat ar kādu kopā bez juridiskām saistībām, varat domāt par attiecību oficiālu noformēšanu. Kāzas rīkojiet ar vērienu, ielūdzot ciemos tuvākus un tālākus radus. Lai skan mūzika un daudz laba vēlējumu! Medusmēnesī prieku sagādās ceļojums. Brīvajiem ļaudīm ar ārzemēm var sasaistīties sirdslietu tēma. Jebkurā gadījumā – ir vērts doties ceļojumā. Kaut vai tikai tādēļ, lai apskatītu citas zemes un iepazītu pasaules kultūrvēsturiskās vērības.

Darba jomā iespējamas pārmaiņas. Ja kaut kas nav pa prātam, raugieties uz to filozofiski. Nevajag strīdēties ar priekšniecību un par varītēm pierādīt savu taisnību, tas var radīt lielus strīdus un padziļināt konfliktu. Ja galīgi nevarat izturēt, meklējiet citu darbu. Būtu vēlams orientēties uz karjeru un nebaidīties no izaicinājumiem – nenoliedzami jūs varat izdarīt vēl vairāk un labāk. Ja kādu brīdi ir urdījusi doma par savu biznesu, tad šis ir īstais brīdis, lai izmēģinātu spēkus. Tādējādi iegūsiet neatkarību un rīcības brīvību, kas jums ir tik svarīga. Attiecībā uz izaugsmi darbā vai biznesā vienīgais ienaidnieks sev varat būt jūs pats. Nedrīkst šaubīties, bet nedrīkst arī pārrēķināties. Nedariet neko sasteigti, bet vislabāk – konsultējieties ar cilvēkiem, kuru viedoklis jums ir svarīgs un ko jūs respektējat. Var pavērties arī labas darba vai biznesa iespējas saistībā ar ārzemēm. Jebkuru variantu, kur kaut kā piesaistās ārzemju tēma (tas var būt arī darbs uzņēmumā ar ārvalstu kapitālu tepat Latvijā), izvērtējiet no izdevīguma viedokļa un nepalaidiet garām iespējas. Lielākas naudas summas varat tērēt ceļošanai vai mācībām. Arī izglītības jautājums būs gana svarīgs. Ja nav plānotas studijas, piedalieties profesionālās kvalifikācijas semināros, dodieties pieredzes apmaiņas braucienā vai komandējumā ārpus Latvijas robežām.

Diezgan aktīva būs sabiedriskā dzīve. Jūs aicinās uz pasākumiem, prezentācijām vai vienkārši ballītēm. Sabiedriskos un saviesīgos pasākumos ir iespējas satikt vajadzīgos cilvēkus un izveidot lietišķas pazīšanās. Tāpat arī varat satikt jaunus draugus, ar ko vienkārši labi pavadīt laiku. Ja nepieciešama palīdzība, droši vērsieties pie draugiem un seniem paziņām, kuru jums netrūkst.

Ikdienā jāsargās no pārsteidzības – nemainiet lēmumus un norunas bez īpaši svarīga pamatojuma. Cilvēki nesapratīs un jutīsies vīlušies. Ja uz pleciem sagulst daudz darba, tad noteikti atrodiet laiku atpūtai vai sportiskām nodarbēm, kas ļauj «atslēgties» no ikdienas. Neiesaistieties riskantos pasākumos, neejiet par šķīrēju svešos strīdos un turieties tālāk no ekstrēmām nodarbēm. Interesantas un noderīgas atziņas gūsiet ezotēriskās zinībās.

* Auna zīmes cilvēki izjūt sevī iekšējo vajadzību aktīvi iesaistīties visos dzīves notikumos. Viņiem nepietiek tikai parunāt par problēmām, viņi tās arī atrisina.

* Auns sasniegs daudz, ja iemācīsies visu izvērtēt. Impulsivitāte un nemācēšana ieklausīties padomos var novest pie sarežģītām situācijām.

* Auns ir dzimis vadonis. Slava un atzinība viņam ir svarīgāka nekā nauda un ērtības.

* Neveiksmes Aunam drosmi neatņem. Viņš vienmēr meklē jaunas iespējas.

 

Auna planēta: Marss

Stihija: Uguns

Svarīgākais