ASTROLOĢIJA: Februāra horoskops visam mēnesim

© F64

Februāra horoskops.

AUNS

Ra­žīgs un ak­tīvs mē­ne­sis. Ener­ģi­jas un ide­ju jums ne­trūks, ti­kai jā­sar­gās no pār­stei­dzī­bas un jā­būt ļo­ti uz­ma­nī­gam, ja kār­to­ja­mi kā­di do­ku­men­ti. Rē­ķi­nie­ties ar to, ka uz jū­su ple­ciem gul­sies arī mā­jas pie­nā­ku­mi un rū­pes par ģi­me­ni. Brī­va­jā lai­kā iz­ejiet sa­bied­rī­bā, ap­mek­lē­jiet pa­sā­ku­mus un sa­tie­cie­ties ar drau­giem. In­te­lek­tu­ālas sa­ru­nas uz­lā­dēs, tur­klāt ie­spē­ja­ma arī aiz­rau­jo­ša ie­pa­zī­ša­nās.

VĒR­SIS

Pār­do­mu pe­ri­ods. Ne­pār­pū­lie­ties dar­bā un ie­ro­be­žo­jiet sa­bied­ris­kās ak­ti­vi­tā­tes. Brī­vo lai­ku la­bāk pa­va­dīt vie­nat­nē, mie­rī­gi sa­kār­to­jot do­mas un no­sprau­žot mēr­ķus nā­kot­nei. Mek­lē­jot jaun­u in­for­mā­ci­ju, vi­su rū­pī­gi iz­vēr­tē­jiet un at­si­jā­jiet grau­dus no pe­la­vām. La­bi ju­tī­sie­ties mā­jas at­mo­sfē­rā ko­pā ar sa­vē­jiem. Būs par ko pa­ru­nāt, ra­dī­sies jaun­as ide­jas, un sa­pra­tī­siet, ka ko­pī­bā ir spēks.

DVĪ­ŅI

Pir­ma­jā vie­tā fi­nan­šu tē­ma. Diez­gan daudz nāk­sies tē­rēt par saim­nie­cis­kām lie­tām. Do­do­ties ie­pir­kties, esiet ap­do­mīgs un ie­gā­dā­jie­ties ti­kai tās lie­tas, kas pa­tie­šām ir ne­pie­cie­ša­mas. Lai uz­la­bo­tu fi­nan­šu si­tu­āci­ju, va­ja­dzē­tu pie­vēr­sties kar­je­rai un pro­fe­si­onā­la­jai iz­aug­smei. Ja ie­gū­siet augst­āku ama­tu vai la­bā­ku dar­bu, fi­nan­šu stā­vok­lis uz­la­bo­sies. Brī­va­jā lai­kā prieks no sa­vie­sī­giem pa­sā­ku­miem.

VĒ­ZIS

Daudz emo­ci­ju. Jū­tī­gi uz­tver­siet vi­su ap­kārt no­tie­ko­šo un iz­ju­tī­siet vēl­mi si­tu­āci­jas mai­nīt uz la­bo pus­i un pa­lī­dzēt cil­vē­kiem. Va­ja­dzē­tu tu­rē­ties tā­lāk no kon­flikt­si­tu­āci­jām, kā arī ne­ga­tī­vi no­ska­ņo­tiem cil­vē­kiem. La­bas ie­spē­jas pa­rā­dīt sa­vu va­rē­ša­nu pro­fe­si­onā­lā jo­mā, kā arī pri­vā­ta­jā biz­ne­sā. Esiet ga­tavs jaun­iem iz­ai­ci­nā­ju­miem – tie dzī­vi pa­da­rīs in­te­re­san­tā­ku un ļaus pa­vai­rot ie­nā­ku­mus.

LAU­VA

Pār­do­mas par dzī­vi var būt diez­gan pe­si­mis­tis­kas, ta­ču jā­mē­ģi­na vai­rāk sa­ska­tīt po­zi­tī­vo. Pa­sau­le ne­maz nav tik pe­lē­ka, kā jums var­būt lie­kas. Šis ir laiks, kad va­ja­dzē­tu sa­kār­tot sa­vu pri­vā­to dzī­vi. Ja esat ar kā­du ko­pā, iz­ru­nā­jie­ties, lai sa­pras­tu, kas jums abiem šo­brīd lie­kas sva­rī­gi. Brī­va­jiem ļau­dīm past­āv ie­spē­jas iz­vei­dot sta­bi­las at­tie­cī­bas, un pie kā­da mī­les­tī­ba var at­nākt caur ār­zem­ju tē­mu.

JAU­NA­VA

Jā­pie­vēr­šas mā­jas un ģi­me­nes pie­nā­ku­miem. Ie­spē­jams, va­ja­dzēs pa­lī­dzēt ra­di­nie­kiem – ar pa­do­mu vai prak­tis­ki. Var ras­ties in­te­re­se par dzim­tas vēs­tu­ri un ra­du­rak­stiem. Sa­bied­ris­kām ak­ti­vi­tā­tēm nav pie­mē­rots laiks. Bal­lī­tes un tu­si­ņi ne­ko la­bu ne­dos, ta­jos ti­kai vel­ti iz­šķie­dī­siet lai­ku. Tā­pat arī ne­pa­ļau­jie­ties uz ci­tu so­lī­ju­miem, bet sva­rī­gās lie­tās tu­riet kon­tro­li sa­vās ro­kās. Bū­tis­ki no­ti­ku­mi at­tie­cī­bu jo­mā.

SVA­RI

Sva­rī­ga dar­ba tē­ma. No pro­fe­si­onā­lās veik­smes un iz­do­ša­nās lie­lā mē­rā at­ka­rīgs ga­ra­stā­vok­lis. Dzī­vo­siet līdz­i vi­sam no­tie­ko­ša­jam, ta­ču jā­pa­do­mā arī par se­vi un tu­vi­nie­kiem. Ne­ne­siet dar­ba pro­blē­mas līdz­i uz mā­jām. Daudz po­zi­tī­vis­ma gū­siet ģi­me­nes lo­kā. Brī­vo lai­ku pa­va­diet ko­pā ar sa­vē­jiem, pie­vēr­sie­ties mā­jas dar­biem, sa­tie­cie­ties ar drau­giem un ap­mek­lē­jiet pa­sā­ku­mus.

SKOR­PI­ONS

Jaun­i iz­ai­ci­nā­ju­mi un ie­spē­jas pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā. Kon­cen­trē­jiet spē­kus sen kā­ro­ta mēr­ķa sa­snieg­ša­nai. Ar ener­ģi­ju, prā­tu un sa­vām kom­bi­na­to­ra spē­jām gū­siet uz­va­ru. Pa­nā­ku­mi dar­bā, vis­ti­ca­māk, sais­tī­sies arī ar fi­nan­si­ālo iz­de­vī­gu­mu un augst­ākas kar­je­ras ie­spē­jām. Ta­ču lie­tiš­ķās da­rī­ša­nas ne­drīkst aizē­not pri­vā­to dzī­vi. Šis ir laiks, kad ie­spē­jams gūt daudz po­zi­tī­vu emo­ci­ju un ļau­ties ro­man­ti­kai.

STRĒL­NIEKS

Ne­stei­dzi­niet no­ti­ku­mus, lai dzī­ve rit sa­vu gai­tu. Šo­mē­nes spē­kā ir se­nais tei­ciens: kas lē­ni nāk, tas la­bi nāk. Tas, ko uz­sāk­siet, ne­dos tū­lī­tē­ju re­zul­tā­tu, bet ne­sīs aug­ļus il­gter­mi­ņā. Dar­ba lie­tās īpa­ši pa­nā­ku­mi nav gai­dā­mi, tā­pēc la­bāk pie­vēr­sties mā­jas saim­nie­cī­bai un at­tie­cī­bām. Va­rat lab­ie­kār­tot mā­jok­li, ie­lūgt cie­mos drau­gus, sa­rī­kot bal­lī­ti. Pie­mē­rots laiks ran­di­ņiem un sirds­lie­tu pie­dzī­vo­ju­miem.

ME­ŽĀ­ZIS

Au­to­ri­tā­tes no­stip­ri­nā­ša­na un vie­du at­zi­ņu laiks. Dvē­se­les stā­vok­lis var būt diez­gan sa­rež­ģīts – vēl­me dzī­vē kaut ko mai­nīt un gal­vas lau­zī­ša­na, kā to pa­veikt. Sā­ciet vis­pirms ar se­vi, ne­vis strau­jiem pār­kār­to­ju­miem mā­jās. Ne­va­ja­dzē­tu uz­spiest sa­vu vie­dok­li nedz mā­ji­nie­kiem, nedz ko­lē­ģiem, ci­tā­di ra­dī­sies strī­di. Šis mē­ne­sis ir ļo­ti pie­mē­rots jaun­u zi­nī­bu ap­gu­vei un eso­šo ie­ma­ņu pa­pil­di­nā­ša­nai.

ŪDENS­VĪRS

Prāts un in­te­lekts dar­bo­sies augst­ā lī­me­nī. Ne­viens ne­va­rēs sa­cen­sties ar jū­su ori­ģi­nā­la­jām ide­jām. Tie­sa, da­ži var­būt tās līdz ga­lam ne­sa­pra­tīs, un tas jūs pat ne­daudz ap­bē­di­nās. Ru­nā­jiet ar tiem, kas sa­prot! Ir lie­lisks laiks do­mu­bied­ru mek­lē­ša­nai un sta­bi­lu lie­tiš­ķo kon­tak­tu iz­vei­dei. Dar­bā gan viss ne­vir­zī­sies tā, kā jūs vē­lē­tos, ta­ču ne­va­jag sa­trauk­ties – veik­smes laiks no­teik­ti pie­nāks.

ZI­VIS

Smal­ka ju­ša­na un per­fek­ta si­tu­āci­ju iz­prat­ne. Lie­lis­ki orien­tē­sie­ties gan cil­vē­kos, gan ap­kār­tē­jās no­ri­sēs, un arī jū­su ra­do­šais po­ten­ci­āls būs spē­cīgs. In­te­re­san­tas un no­de­rī­gas ide­jas par peļ­ņu. Ja ne­no­bī­sie­ties vai ne­no­slin­ko­siet, tad ie­nā­ku­mi vai­ro­sies. Dar­bā po­zi­tī­vas pār­mai­ņas un ie­spē­ju pa­pla­ši­nā­ša­nās. Ta­jā pa­šā lai­kā ne­va­ja­dzē­tu at­stāt no­vār­tā pri­vā­to dzī­vi. Gā­dā­jiet par sa­ska­ņu.