ASTROLOĢIJA: Sācies Kazas gads, ko tas mums sola?

© scanpix

Pēc ķīniešu kalendāra 19. februārī sāksies Zilās (zaļās) Koka Kazas (jeb Aitas) gads. Kaza tiek uzskatīta par māksliniecisku, radošu un arī spītīgu dzīvnieku.

Ko Kazas gads sola austrumnieku kalendāra 12 gadu cikla pārstāvjiem?

Žurkas gadā (1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1984., 1996., 2008.) dzimušajiemvar nākties saskarties ar dažādiem dzīves pārbaudījumiem, kas liks mācīties pacietību un prasīs piemērošanās spējas. Esiet elastīgs. Ja gada pirmā puse nešķiet diez ko sekmīga, tad otrajā dariet visu, lai situāciju uzlabotu, un tas izdosies

Šis ir gads, kad iespējami pavērsieni privātajā dzīvē un sirdslietās. Kāds varbūt sastaps savu īsteno sirdsāķīti, bet kāds atskārtīs, ka līdzās ir vismīļākais un vislabākais cilvēks pasaulē. Nav vēlamas dēkas un vienas dienas piedzīvojumi. Ja būsiet noskaņots nopietni, tad atradīsiet savu laimi.

Darbā un biznesā nāksies sevi pierādīt, un iespējami gan kāpumi, gan kritumi, taču ir samērā labas iespējas pavairot ienākumus. Tērējiet naudu savam priekam, jo vēlme iekrāt diez vai vainagosies ar rezultātu. Kazas gads tam nav īsti piemērots.

Vērša gadā (1925., 1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009.) dzimušajiemšis gads solās būt veiksmīgs, ja pārdomāsiet un mainīsiet savu līdzšinējo attieksmi pret dzīvi. Ir jātiek skaidrībā, kas jums ir un kas nav svarīgi. Turklāt jāmācās mainīties atbilstoši apstākļiem, kas nav nemaz tik viegli. Konservatīvisms un turēšanās pie iesīkstējušiem uzskatiem dos bremzējošu efektu. Ja mazliet spēsiet piemēroties Kazas rotaļīgumam, tad izdosies sasniegt mērķus. Tas gan nenozīmē, ka viss kritīs rokās kā rauši no debesīm, jāstrādā būs, bet kārtīgi paveiktais dos augļus un finanšu situācija uzlabosies. Būtu vēlams kaut ko iekrāt vai iegādāties ko nozīmīgu, piemēram, nekustamo īpašumu.

Ikdienas gaitās varat droši paļauties arī uz draugu un ģimenes atbalstu, bet sirdslietās vajadzētu saglabāt nopietnību, turēties pie stabilām vērtībām un visam pieiet nopietni. Flirts un vieglprātīgas dēkas neko labu nedos.

Tīģeriem (1926., 1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010.)šogad jācenšas saglabāt mieru un labu prātu, jo Kaza pēc savas būtības var radīt dažādas provokatīvas situācijas. Ja pratīsiet iegrožot karsto dabu un ieklausīties arī citu cilvēku viedoklī, tad iespējams gūt panākumus. Par ļaunu nenāktu diplomātija un spēja reaģēt atbilstoši situācijām. Virzieties uz mērķi apdomīgi, un jums izdosies sasniegt karjeras virsotnes. Izaugsme darbā nenoliedzami būs saistīta arī ar finansiālo izdevīgumu.

Privātajā dzīvē iespējami krāsaini piedzīvojumi un situācijas, kurās pilnībā varēsiet parādīt savu šarmu un iznesību. Tajā pašā laikā Kazas ne visai nopietnā attieksme un vieglprātība var radīt zināmu nestabilitāti un ne visi piedzīvojumi nāks par labu. Ja esat ar kādu kopā, dariet visu, lai attiecības kļūtu ciešākas un tādas arī saglabātos.

Kaķi/Zaķi (1927., 1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011.)šogad gaida pārmaiņas dažādās dzīves jomās. Daudzi no jums citiem sniegs palīdzīgu roku un tādējādi iegūs jaunus draugus. Tomēr jābūt uzmanīgiem, izvērtējot, kurš un kādēļ vēlas ar jums draudzēties. Apdomājiet, vai cilvēku nevada savtīgi motīvi.

Profesionālajā jomā vajadzētu tiekties uz augstākiem sasniegumiem, un tas nenoliedzami atspoguļosies arī jūsu bankas kontā. Iekrāt gan diez vai izdosies, jo samērā daudz izdosiet par sadzīves vajadzībām un skaistām lietām. Ja sanāk, nebūtu par skādi ziedot labdarīgiem mērķiem.

Privātajā dzīvē jāgādā par saskaņu, jo iespējamas sīkas, sadzīviskas domstarpības. Nepieļaujiet, ka kāds spēlē uz jūsu jūtām. Brīvajiem ļaudīm dzīve sola iepazīšanos ar interesantu un simpātisku cilvēku. Nejauša tikšanās var pāraugt ilgstošās attiecībās.

Pūķiem (1928., 1940., 1952., 1964., 1976., 1988., 2000., 2012.)šis gads solās būt mierīgāks nekā iepriekšējais. Varēsiet mazliet atvilkt elpu no aizvadītā Zirga gada skrējiena. Daži nodosies Kazas gada mākslinieciskajai bohēmai un parādīs savus radošos talantus. Tomēr pārāk atslābināties nevajadzētu, jo citādi varat zaudēt izcīnītās pozīcijas. Turklāt jāraugās, lai jūsu veikums tiek atbilstoši novērtēts, un ar naudu jārīkojas apdomīgi. Izvairieties no tēriņiem par skaistiem, bet nevajadzīgiem niekiem, un visas vienošanās noformējiet juridiski korekti.

Daudz laika pavadīsiet ar radiniekiem, iedziļināsieties viņu problēmās un mēģināsiet palīdzēt. Svarīgāka nekā iepriekš būs attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos, kam seko tālejošs turpinājums. Jūsu spēja «spīdēt» tiks pamanīta un piesaistīs uzmanību.

Čūskas (1929., 1941., 1953., 1965., 1977., 1989., 2001.2013.)gudrība un viedums palīdzēs mainīt savu un citu dzīves uz labo pusi. Šogad iespējams nopietns izrāviens karjerā un tam sekojoši panākumi. Jūsu profesionālais «reitings» būs augsts. Tagad ir arī īstais laiks uzsākt privātu biznesu. Var pat izveidoties situācija, ka dzīve neatkarīgi no jums saliek kārtis tā, lai jūs atstātu algotu darbu un sāktu pelnīt pats sev. Turklāt par ienākumu trūkumu nebūs jāsūdzas.

Šis gads privātajā dzīvē var ienest jaunas krāsas, sākot no romantiski sapņaina lidojuma un beidzot ar kārtīgu nervu un izturības pārbaudi. Ir jāuzmanās no neapdomības un greizsirdības scēnām. Ja iepriekš noslēgtā savienība nav stipra, tā var pat izjukt. Bet tie, kas satiks īsto cilvēku, veiksmīgi dosies laulības ostā un būs ļoti laimīgi.

Zirga gadā (1930., 1942., 1954., 1966., 1978., 1990., 2002., 2014.)dzimušajiem paredzams produktīvs un aktīvs periods. Izdosies jaunas pazīšanās, lietišķie kontakti, un visnotaļ sekmīgi darbosieties tajā spēles laukumā, ko bijāt iezīmējis jau pērn. Jūs čakli strādāsiet, sadarbosieties ar uzticamiem partneriem, virzīsieties pretī jauniem mērķiem un parādīsiet vērā ņemamu rezultātu. Ja spēsiet noskaitīt līdz desmit un atbildīgos brīžos neiekarst, tad varat rēķināties ar līdzcilvēku pretimnākšanu un veiksmi. Tajā pašā laikā jāseko līdzi finansēm un jāprasa par paveikto adekvāts atalgojums.

Sirdslietās paredzama veiksme, pozitīvas emocijas un aizraujošas iepazīšanās. Kaislības virmos, un kāda tikšanās var pāraugt stabilā un nopietnā savienībā. Ja esat jau ar kādu kopā, gādājiet par mīļiem un sirsnīgiem uzmanības apliecinājumiem.

Kaza/Aita (1931., 1943., 1955., 1967., 1979., 1991., 2003., 2015.)savā gadā jutīsies labi. Vien jāievēro dažas nianses. Kazas ir mainīgas, svārstīgas un kaprīzas, nemiera pilnas un pesimistiskas. Reti kad Kazas ir pilnīgi apmierinātas ar savu dzīvi. Tad nu, lūk, šie niķi un stiķi pagaidām būtu jānoliek malā. Pieņemiet likteņa pavērsienus, piedalieties tā spēlē, esiet pacietīgs, un gads būs visnotaļ izdevies!

Darba lietās var rasties kādi pārbaudījumi vai karjeras ceļā šķēršļi, taču tas ir pārejoši. Parādīsiet sevi kā īsts profesionālis un uzlabosiet arī finanšu stāvokli.

Privātai dzīvei vajadzētu veltīt vairāk uzmanības. Pāriem jāpadomā par to, kā kopdzīvi padarīt krāsaināku, jo rutīna nav Kazas gaumē. Radiet mājās tādu atmosfēru, lai otrai pusītei ij prātā nenāk meklēt piedzīvojumus ārpus tās sienām. Brīvajiem ļaudīm – iepazīšanās.

Pērtiķa gadā (1932., 1944., 1956., 1968., 1980., 1992., 2004.)dzimušajiem dzīve pārsvarā ritēs gludi, bet, ja arī kādas nepatikšanas būs, tad samērā ātri viss atrisināsies un sakārtosies. Pērtiķis pēc dabas ir izmanīgs un viltīgs un tādējādi palīdzēs gan pats sev, gan citiem izvairīties no Kazas gada «badīšanās» un konfliktsituācijām.

Darbā būs daudz jāpaspēj un var rasties domstarpības ar kolēģiem. Nav vērts kreņķēties vai mesties cīniņā, labāk tad lūkoties pēc tīkamāka un izdevīgāka varianta. Jūs taču spējat izgrozīties gandrīz jebkuros apstākļos un situācijās. Naudas lietās uz īpašu veiksmi gan nevajag cerēt, tomēr situācija būs apmierinoša. Ar plašāku vērienu varēs dzīvot tie Pērtiķi, kam ir uzkrājumi.

Pret mīlestības lietām jāizturas atbildīgi. Ja saprotat, ka līdzās ir īstais cilvēks, tad varat rīkot kāzas.

Gaiļiem (1933., 1945., 1957., 1969., 1981., 1993., 2005.)gads solās būt trauksmains, jo visur jāpaspēj, tik daudz kas jānokārto un jāatrisina. Kādā brīdī tomēr vajadzētu apstāties un izvērtēt prioritātes, jo, šaudoties šurpu un turpu, neko lāgā nepaveiksiet. Vajadzētu koncentrēties darbam un karjerai, pastāv iespējas satikt uzticamus partnerus, realizēt izdevīgus projektus un arī nopelnīt. Taču tas prasīs zināmu piepūli.

Pēc savas būtības Gailis ir karjerists – viņam svarīgi būt pirmajās rindās, augstākajā laktā un visskaļāk nodziedāt. Vēlme izcelties šogad var aizēnot privāto dzīvi. Tajā pašā laikā novārtā to atstāt nevajadzētu, jo otrā pusīte var sajusties aizmirsta un apvainoties. Brīvajiem ļaudīm sirdsāķīša meklējumi būs ilgi, šķēršļu pilni un nāksies saskarties ar konkurenci. Taču, ja satiekat īsto, dariet visu, lai attiecības nostiprinātos.

Suņiem (1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006.)var nākties sastapties ar pārbaudījumiem. Viņš allaž ir sardzē, nezaudē modrību un iestājas par taisnību. Šajā gadā to visu nāksies likt lietā, lai palīdzētu savējiem. Taču Suņa raksturs ir gluži pretējs Kazas gada uzstādījumiem, tāpēc viegla dzīve nebūs. Turklāt kopējā gammā ieskanēsies arī Suņiem tik raksturīgā pesimisma nots. Ir jāmācās atšķir svarīgo no mazāk svarīgā un «necepties» par lietām, ko nav iespējams ietekmēt. Šajā gadā varat paļauties uz tuvu draugu atbalstu īstajā laikā un vietā.

Darba frontē nav vērts pārāk pūlēties, jo panākumi un finanšu situācija solās būt samērā viduvēja. Var gadīties, ka jūsu sastrādātos augļus vēlas piesavināties citi. Esiet modrs un noturiet pozīcijas!

Mīlestības lietās šajā gadā vajadzētu ļauties dzīves plūdumam – kā būs lemts, tā notiks.

Cūkas gadā (1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.)dzimušajiem, kā smejies – vajag tik rakt. Ar uzcītību un neatlaidību nostiprināsiet sabiedrisko un materiālo stāvokli. Tomēr jābūt uzmanīgam, jāsargās no lētticības un nedrīkst uz vārda ticēt visam, ko kāds stāsta vai sola.

Kazas gadā Cūkai var pavērties jaunas iespējas profesionālajā jomā, bet jālūkojas pēc uzticamiem sadarbības partneriem un vēlams situācijas kontroli turēt savās rokās. Liela peļņa diez vai gaidāma, tomēr ikdienas vajadzībām pietiks un knapināšanās sajūtas nebūs. Vārdu sakot, cik nopelnīsiet, tik būs. Cik būs, tik pietiks.

Privātajā dzīvē piedzīvojumi, randiņi un piekrišana. Jums izrādīs simpātijas, aplidos un lolos. Izbaudiet dzīves jaukos brīžus. Pāriem vēlams veltīt vairāk laika kopīgiem pasākumiem.

Svarīgākais