HOROSKOPS: Februāris. Pozitīvākas – mēneša beigas

© scanpix

Februāra pirmā puse solās būt visai piņķerīga, ar dažādiem pārpratumiem, neskaidrībām un samezglojumiem. Dažādas norises valsts līmenī var bremzēties. Tāpēc svarīgu lēmumu pieņemšanu un darbu uzsākšanu vajadzētu plānot uz mēneša otro pusi. Ja tas ir iespējams.

Ūdensvīru nomainīs Zivis

Lielāko februāra daļu Saule atrodas Ūdensvīra zodiaka zīmē, kam raksturīgas jaunas, brīvas idejas, domu lidojums ārpus pieņemtajiem rāmjiem un draudzība, kas balstās uz kopīgām interesēm. Šī ir novatorisma un brīvības mīlestības zīme. 19. februārī plkst. 1.50 Saule ieiet Zivju zodiaka zīmē, kura zodiaka aplī ir noslēdzošā, un mēdz teikt, ka tajā apvienota visu citu zīmju daudzkrāsainība. Zivju zīmei raksturīgas smalkas sajūtas, laba intuīcija, spēja izprast un dzīvot līdzi. Tā ir garīga un mākslinieciska zīme ar dziļu peldējumu.

No maigas romantikas līdz dinamiskām kaislībām

Aplūkojot sirdslietu jautājumus, astroloģijā uzmanība vienmēr tiek pievērsta Veneras stāvokļiem. Līdz 20. februārim planēta atradīsies Zivju zodiaka zīmē. Tā ir romantika, maigums, sapņi un lidojums pussolīti virs zemes. No 21. februāra Venera atradīsies Auna zīmē, attiecību jomai piešķirot dinamiku, kaislības un iniciatīvu. Šādi stāvokļi individuālajās astroloģiskajās kartēs būs bērniem, kas nāks pasaulē minētajā periodā.

Norises privātajā dzīvē jāskata katra cilvēka kartē, taču ieteikums būtu – svarīgus privātās dzīves jautājumus nerisināt

4. februārī, kad ir pilnmēness ekspresīvajā Lauvas zīmē. Šajā dienā ir lielāki konfliktu riski un emocijas grūtāk kontrolēt. Tāpat attiecības nevajag noskaidrot arī 19. februārī, kad jauns Mēness ieiet Zivju zīmē. Tad galarezultāts var būt pārjūtīgas emocijas un asaras.

Bizness un saimniecība

Savukārt saimnieciskiem darbiem piemērotāka ir februāra nogale, kad Mēness atrodas jaunā un augošā fāzē. Mēneša pirmajā pusē joprojām turpinās retrogrādā Merkura periods, kas iesākās jau 21. janvārī.

Februāra sākumā varat pabeigt iesāktos darbus, piedalīties īstermiņa vai ar izglītību saistītos projektos. Ilgtermiņa lietišķos pasākumus līdz 12. februārim labāk neuzsākt. (Izņēmums ir vienīgi jomas, kas saistās ar mācībām, kursiem, ātri realizējamiem projektiem.) Pēc tam – līdz 19. februārim – Mēness būs dilstošs, un arī šajā periodā jaunus darbus nevajadzētu plānot. Tuvākajā periodā nopietnām saimnieciskām darīšanām (pēc vispārējiem stāvokļiem) vispiemērotākā ir februāra pēdējā nedēļa.

23. februārī plkst. 2.28 sākas Vērša zīmes iedarbība, un Mēness tajā atradīsies līdz 25. februārim plkst. 6.54. Vērsis ir labs un kārtīgs saimniekotājs, un šajās dienās var pievērsties nopietniem ilgtermiņa pasākumiem. Tad divas dienas būs Dvīņu zīmes ietekme, kas ir piemērota pārrunām, bet no 28. februāra plkst. 14.50 līdz 2. martam plkst. 1.34 Mēness atradīsies Vēzī. Arī šis laiks ir piemērots saimnieciskām aktivitātēm (detalizētāk ar labvēlīgām un nelabvēlīgām dienām varat iepazīties žurnālā Praktiskā Astroloģija, Saimniecības un Dārzkopības kalendāros).

Valstiskās lietas buksēs

Aplūkojot Latvijas valsts horoskopu (uz proklamēšanas brīdi 1918. gada 18. novembrī), mēneša sākumā redzama spēcīga Saturna ietekme, kas bremzē dažādus procesus. Apgrūtināti partnerības un ārlietu jautājumi, nav labvēlīgs laiks, lai pieņemtu kultūras jomai būtiskus lēmumus. Apmēram no 11. februāra darboties kļūst vieglāk, taču iezīmējas peripetijas valsts varas augstākajos ešelonos. Nav sekmīgs laiks nodokļu, kā arī drošības jautājumiem.

***

Pajautā astrologam

! Aprakstiet savu situāciju pēc iespējas detalizētāk, norādiet uz problēmu un uzdodiet jautājumu. Norādiet savus dzimšanas datus

(arī pulksteņa laiku!) un sūtiet mums. Ja jautājums saistīts ar attiecībām, tad jānorāda arī otra cilvēka dati. Atbildes publicēsim, nenorādot ne uzvārdu, ne dzimšanas datus, lai saglabātu daļēju anonimitāti.

Adrese:

Neatkarīgā Rīta Avīze

(ar norādi: Jautājums astrologam)

Cēsu iela 31/2

LV1012

Vai, norādot visus nepieciešamos datus, pa epastu: Guna.karklina@astrologuasociacija.lv

Horoskopi

Mēs visi vēlamies būt laimīgi un vēlams arī vismaz situēti, ja ne, godīgi atzīstot, bagāti. Tik bagāti, lai nauda dotu brīvību un iespējas. Piepildīt sapņus un realizēt ieceres. Lai dotu iespēju ceļot un izvēlēties lietas pēc to vērtības, nevis cenas.

Svarīgākais