PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: Ko sola nākamais gads sirdslietās?

© publicitātes

Skaidrs, ka cilvēci sadalīt divpadsmit daļās atbilstoši zodiaka zīmēm mēs nevaram, un, no astroloģijas viedokļa, 1. janvārī faktiski nekas jauns nesākas. Taču gadumijas laikā tā gribas pasapņot, kaut ko klusībā vēlēties un ticēt, ka viss labais piepildīsies. Un gribas arī mazliet ielūkoties nākotnē.

Žurnāls Praktiskā Astroloģija gadumijas numurā piedāvā dažādas prognozes nākamajam gadam. Tajā skaitā sertificēta astroloģe Inita Dilāne stāsta par mīlestības tēmu.

Pozitīvas vēsmas

Intervijā žurnālam astroloģe Inita Dilāne teic, ka 2015. gada sākums partnerattiecībās ne vienam vien atnesīs jaunas, ar pozitīviem pārsteigumiem piepildītas vēsmas. Savas otrās pusītes būs iespējams satikt visneparastākajās situācijās. Gada sākumā uzsāktās attiecības balstīsies uz draudzību, kopīgām interesēm un demokrātiju. Jūtas tiks paustas atklāti, piešķirot tām nelielu oriģinalitātes devu. Līdz ar pirmajiem pavasara vēstnešiem gaisā uzvirmos spilgtas kaislības. Kādam tiks dāvāta laime iemīlēties no pirmā acu skatiena. Radīsies vēlme atteikties no vispārpieņemtiem uzskatiem attiecību modelī. Vīrieši uzdrošināsies vairāk riskēt un cīnīsies par savu mīlestību. Vasaras sākumā uzsāktās attiecības veidosies stabilas un noturīgas.

Uzticies un nekontrolē!

Likteņa uzliktos pārbaudījumus var neizturēt tie pāri, kuru attiecības balstās uz partnera kontrolēšanu un neuzticēšanos, intervijā saka Inita Dilāne. Īpaši sieviešu vidū būs jūtami greizsirdības uzplūdi, tiks izvirzīti noteikumi un parādīsies kaprīzes, kas tiks demonstrētas publiski, jo būs nepieciešamība pēc skatītājiem. Rudenī attiecībās pamodīsies pienākuma apziņa un vēlme rūpēties vienam par otru. Tiks ieviesta kārtība tajās savienībās, kas nebija skaidri definētas, uzplaiksnīs jautājums: «Kas mēs viens otram esam?» Tuvojoties ziemai, priekšplānā izvirzīsies savstarpēja sapratne un harmonija. Esošajās un jaunizveidotajās attiecībās būs jūtama savstarpēja cieņa un mīlestība, ļoti augstu tiks vērtēts taktiskums un delikāta attieksme. Piekāpties un rast kompromisu spēs arī tie, kas iepriekš bija domājuši tikai par sevi. Attiecībās cilvēki centīsies ieviest saskaņu un harmoniju, tāpēc par labu nāks pievēršanās kādam kopīgam hobijam, pārvēršot to par relaksējošu atpūtu darba dienu izskaņā.

Kāzu laiks

Kamēr pirmo pusgadu svētku un laimes pārvaldnieks Jupiters savu gaitu turpinās Lauvas zodiaka zīme, tikmēr mīļotie rīkos greznas kāzas un gadadienas. Svinības būs vērienīgas un atstās iespaidu arī uz vērotājiem no malas. Savukārt augusta otrajā dekādē Jupiters iesoļos Jaunavas zīmē un atradīsies tajā līdz pat 2016. gada vasaras nogalei. Šajā periodā kāzas svinēs tie, kas jau ilgāku laiku tās tika rūpīgi plānojuši, izsvēruši visus par un pret, vairākas reizes pārskatījuši viesu sarakstu. Īpaša uzmanība tiks pievērsta kopējai izdevumu bilancei. Nekā lieka, vienkārši, dabiski skaisti, profesionāli. Svinības greznās muižās un pilīs nomainīs būšana tuvāk dabai – viesu namos, atpūtas bāzēs, mīlīgās, omulīgās lauku mājiņās, kur akcents tiks likts uz labsajūtu, ekoloģisku svētku galdu un dabiskumu.

Žurnālā Praktiskā Astroloģija lasiet arī politikas, ekonomikas un biznesa prognozes. Bet plašu skaidrojumu par 2015. gada tendencēm lasiet Neatkarīgajā Rīta Avīzē 5. janvārī. Savu skatījumu sniegs sertificēts astrologs Andris Račs.

Horoskopi

Mēs visi vēlamies būt laimīgi un vēlams arī vismaz situēti, ja ne, godīgi atzīstot, bagāti. Tik bagāti, lai nauda dotu brīvību un iespējas. Piepildīt sapņus un realizēt ieceres. Lai dotu iespēju ceļot un izvēlēties lietas pēc to vērtības, nevis cenas.

Svarīgākais