ASTROLOĢIJA: Mī­las un kais­lī­bu ho­ro­sko­pi

© f64

Drēg­nie, tum­šie ru­dens va­ka­ri ir kā ra­dī­ti, lai ie­deg­tu sve­ces un no­do­tos kais­lī­bu ro­ta­ļām. Lai sa­snieg­tu bau­das vir­sot­nes, ir šis tas jā­zi­na par mī­ļo­tā vai mī­ļo­tās psiho­sek­su­āla­jām īpat­nī­bām. Te nu tal­kā nāk zvaig­znes, pa­ve­rot priekš­ka­ru uz zo­di­aka zīm­ju ten­den­cēm mī­lē­ša­nās jau­tā­ju­mos. Šie «pop­kul­tū­ras» ho­ro­sko­pi nav uz­tve­ra­mi kā ab­so­lū­ta pa­tie­sī­ba, bet vai­rāk do­mā­ti ie­dves­mai.

Auns

* Kais­lī­bas vī­rie­ti Aunu var ie­dzīt ar pie­ri sie­nā. Mī­les­tī­bas dēļ viņš ir ga­tavs uz vi­su, to­mēr ša­jā vī­rie­tī var būt ap­slēpts arī upu­ra kom­plekss. Viņš mī­ļo­tās dēļ ir ga­tavs gan uz­upu­rē­ties, gan ris­kēt. Viņš ir ugu­nīgs, pār­pilns dzī­vī­bas ener­ģi­jas un vēl­mes trauk­ties uz priekš­u. Auns ir sa­prā­tīgs avan­tū­rists, bet nav ten­dēts uz sān­so­ļiem. To­mēr Aunam pie­trūkst pa­cie­tī­bas un jū­tī­gu­ma. Vi­ņu rak­stu­ro augst­a, bet īs­lai­cī­ga sek­su­ali­tā­te. Aunu uz­bu­di­na sar­ka­na, sek­sī­ga apakš­ve­ļa.

* Sie­vie­te Auns ir paš­pār­lie­ci­nā­tī­bas vul­kāns. Vi­ņa ir ie­tie­pī­ga un uz­ska­ta, ka vi­ņas vie­dok­lis ir tais­nī­bas pē­dē­jā in­stan­ce. Ja Aunī­te do­mā, ka esat muļ­ķis, vi­ņa jums to liks ma­nīt. Lai ie­ka­ro­tu Auna sie­vie­ti, vī­rie­tim nā­kas de­mon­strēt va­re­nī­bu un spē­ku, jo vi­ņa ne­cieš vār­gu­ļus un ne­veik­smi­nie­kus. To­mēr īs­te­nī­ba Auna sie­vie­te nav jā­ie­ka­ro, vi­ņa ir ra­du­si vi­su pa­ņemt pa­ti. Sek­sā do­mi­nē, vien­mēr cen­šas sa­sniegt or­gas­mu. Ņe­miet vē­rā, ka vi­ņa sek­sā var uz­ves­ties ska­ļi.

Vēr­sis

* Vēr­sis ir lab­sir­dīgs un par se­vi pār­lie­ci­nāts vī­rie­tis, kurš do­mā, ka sie­vie­te bez vi­ņa ne­spēj iz­tikt. Vēr­sim ir lie­la sek­su­ālā ape­tī­te, ko viņš spēj ap­mie­ri­nāt ar vie­nu par­tne­ri. Ja sie­vie­te ir no­ni­ci­nā­ju­si vi­ņa vī­riš­ķo paš­cie­ņu, mek­lē ie­spē­ju to at­gūt ār­pus mā­jām. Vēr­si pie­vi­li­na mai­gums un glās­ti. Vēr­sis ir ļo­ti ju­tek­lisks, bet sek­sam viņš no­ska­ņo­jas pa­ma­zām. Stei­ga vi­ņu bie­dē. Labs ēdiens un lie­lisks sekss ir vi­ņa lai­mes stūr­ak­me­ņi. Vēr­si uz­bu­di­nās arī sā­tī­gas va­ka­ri­ņas.

* Vēr­ša sie­vie­tē vien­mēr ir kaut kas ļo­ti sie­viš­ķīgs un īsts. Vi­ņa ir gud­ra, bet ļo­ti pie­ze­mē­ta. Ezo­tē­ri­ka un fi­lo­zo­fē­ša­na par ne­prak­tis­kām lie­tām nav vi­ņas spē­ļu lau­ciņš. Vēr­sī­tei pa­tīk iz­klai­dē­ties drau­gu kom­pā­ni­jā, la­bi pa­ēst un pa­smie­ties, bet īpa­ši vi­ņai pa­tīk, ja vi­ņā uz­ma­nī­gi klau­sās, no­piet­ni mā­jot ar gal­vu. Sek­sā Vēr­ša sie­vie­tes iz­tē­le ap­ro­be­žo­jas ar da­žām kla­sis­kām po­zām, to­mēr tas, kurš spēj at­rai­sīt vi­ņas sek­su­ali­tā­ti, no­nāks bau­das vir­sot­nēs.

Dvī­ņi

* Vī­rie­tis Dvī­nis ir sa­rež­ģīts tips. Viņš ne­spēj dzī­vot viens. Dvī­nis grib, lai ir kāds, kas ar vi­ņu da­lās lik­te­nī. Sek­sā Dvī­nim pa­tīk par­tne­rei sa­gā­dāt bau­du, ja tas ne­iz­do­das, viņš krīt dep­re­si­jā. Dvī­ņi ir as­prā­tī­gi un ra­do­ši mīl­nie­ki. Vi­ņiem pa­tīk ne vien mī­lē­ties, bet arī pa­va­dīt lai­ku in­te­lek­tu­ālās sa­ru­nās. Par gal­ve­no at­tie­cī­bās uz­ska­ta dvē­se­lis­ku tu­vī­bu. Dvī­nis ir saim­nie­cisks, lab­prāt ga­ta­vo ēst, ser­vē gal­du, tī­ra un sa­kār­to mā­ju. Pirms sek­sa pa­vei­ciet kā­du ko­pī­gu dar­bu un ap­sprie­diet to. Tas at­vērs spār­nus mī­las tau­re­ņiem.

* Dvī­ņu sie­vie­tes rak­sturs ir mai­nīgs. Vi­ņa spēj kais­lī­gi mī­lē­ties, ne­zi­not ro­be­žu, bet pēc tam iz­mest par­tne­ra zo­bu bir­sti, sa­kot, ka tā ir ba­ci­ļu pe­rēk­lis. Vie­nu die­nu vi­ņas sek­su­ālās fan­tā­zi­jas sa­sniegs ne­pār­spē­ja­mas vir­sot­nes, ot­rā vi­ņa ap­gal­vos, ka no­dar­bo­ties ar sek­su ir tik­pat rie­bī­gi, cik ēst mi­ru­šu dzīv­nie­ku ga­ļu. Dvī­nī­tei pa­tīk ana­li­zēt un ap­spriest sa­vu sek­su­ālo dzī­vi.

Vē­zis

* Vē­zis ir ļo­ti emo­ci­onā­la zo­di­aka zī­me. Viņš ir ļo­ti saim­nie­cisks un ģi­me­nisks, bet, ja sek­su­ālā dzī­ve, pēc vi­ņa do­mām, nav augs­tu­mos, lē­nām, bet ne­at­lai­dī­gi mek­lē ci­tu sie­vie­ti. Vē­zim pa­tīk drau­dze­nei dā­vi­nāt skais­tas lie­tas, smar­žas un zie­du puš­ķus. Vē­zis vien­mēr in­te­re­sē­jas, kas sie­vie­tei pa­tīk sek­sā. Ār­ēji Vē­zis šķiet vēss, bet pa­tie­sī­bā ir jū­tīgs un ne­ap­rē­ķi­nāms. At­klā­jiet vi­ņam sa­vas fan­tā­zi­jas, un sekss iz­do­sies.

* Vē­ža sie­vie­te sek­su uz­tver ļo­ti emo­ci­onā­li. Tas vi­ņai nav ti­kai fi­zis­ka ak­ti­vi­tā­te, bet ga­rīgs tilts starp di­viem cil­vē­kiem. Sekss vi­ņu tur ko­pā ar ot­ru cil­vē­ku. Vē­zis ir ļo­ti at­rie­bīgs un ne­pie­dod ne­uz­ti­cī­bu. Vē­ža sie­vie­te ir sap­ņai­na ro­man­ti­ķe, vi­ņai va­jag, lai par­tne­ris ne­pār­trauk­ti at­kār­to, ka mīl vi­ņu. Vi­ņai pa­tīk sek­sa ro­taļ­lie­tas.

Lau­va

* Ne­vie­na ci­ta zo­di­aka zī­me nav tik ar­tis­tis­ka un cē­la kā Lau­va. Džun­gļu ka­ra­lis iz­sta­ro no­slē­pu­mai­nī­bu un ne­tve­ra­mu sek­su­ālo pie­vil­cī­bu. Lau­vu de­dzi­na kais­lī­bas, bet viņš ir tik ļo­ti pār­ņemts ar se­vi, ka par­tne­ra vēl­mes ne­ie­vē­ro. Viņš jū­tas di­žens, bet viss pā­rē­jais ir sīks. To­mēr Lau­va spēj būt pēt­nieks sek­sā. Ja par­tne­re ne­sko­po­sies ar uz­sla­vām un ļaus zvē­ram iz­paus­ties, vi­ņa ju­tī­sies lai­mī­ga Lau­vas lie­la­jās ķet­nās. Glās­tiet Lau­vu pa sla­vai!

* Lau­vas zī­mē dzi­mu­šās dā­mas ir pār­lie­ci­nā­tas par sa­vu pā­rā­ku­mu. La­bāk pat ne­mē­ģi­niet to kri­ti­zēt. Pa­ras­ti šīm sie­vie­tēm ir daudz pie­lū­dzē­ju, kas ne­sko­po­jas ar kom­pli­men­tiem. Lai gan Lau­va ir die­vie­te, vi­ņu ir vieg­li aiz­vai­not. Lau­va ne­cieš no­de­vī­bu. Mī­las lie­tās Lau­va ir ro­ta­ļī­ga kā ka­ķe­ne, bet ne pār­lie­ku at­vēr­ta jaun­ajam. Vi­ņai rak­stu­rī­ga kon­ser­va­tī­va at­tiek­sme pret mī­las prie­kiem. Vi­ņai sva­rī­gi, lai mī­ļo­tais pēc sek­sa ro­ta­ļām vi­ņai ne­pa­griez­tu mu­gu­ru un lai no rī­ta vi­ņai gul­tā tik­tu pa­snieg­tas bro­kas­tis.

Jau­na­va

* Vī­rie­tis Jau­na­va ir ego­ists, kas mīl teikt kom­pli­men­tus un uz­ma­nī­gi se­kot re­ak­ci­jai uz tiem. Ja par­tne­re uz­ķe­ras, viņš sāk fi­lo­zo­fēt par mī­les­tī­bu, ar bau­du ie­klau­so­ties pats sa­vā bal­sī un aiz­ru­nā­jo­ties līdz starp­ga­lak­tis­kai mī­les­tī­bas ap­zi­ņai un kar­mis­kām li­kum­sa­ka­rī­bām. Gul­tā Jau­na­va nav se­viš­ķi karsts. Pēc sek­sa lab­prāt pa­la­sa grā­ma­tu un at­bild uz e-past­u. Vī­rie­tis Jau­na­va mēdz at­teik­ties no sek­sa, aiz­bil­di­no­ties ar no­gu­ru­mu. Da­žiem pa­tīk sekss du­šā un van­nā vai vēl la­bāk – ba­sei­nā.

* Sie­vie­tes Jau­na­vas sek­su­ali­tā­te ir ap­slēp­ta. Ār­ēji vi­ņa ir mie­rī­ga un sa­val­dī­ga, bet dvē­se­lē ugu­nī­ga. Jau­na­va mī­las ro­ta­ļām ne­no­do­das ar ku­ru kat­ru. Vi­ņas iz­vē­le ir rū­pī­gi pār­do­mā­ta un iz­plā­no­ta. Sek­su­āla­jās at­tie­cī­bās Jau­na­va ir ļo­ti cen­tī­ga un rū­pī­ga, jo vi­ņas sek­su­ālie al­go­rit­mi ir pa­kļau­ti lo­ģi­kai. Vi­ņa vien­mēr iz­da­ra vi­su ie­spē­ja­mo, lai par­tne­ris jus­tos kā die­nas va­ro­nis. To­mēr tā pa­ma­tā ir ap­rē­ķins un paš­kon­tro­le. Jau­na­va ilg­sto­ši var būt bez­kais­lī­ga un rem­de­na, bet tad ne­gai­dī­ti kā­du die­nu ie­rauj par­tne­ri tā­dā kais­lī­bu vie­su­lī, ka viņš il­gi ne­spēj at­gū­ties.

Sva­ri

* Sva­ru vī­rie­ši mēdz būt po­zi­tī­vi, uz­ma­nī­gi, pie­klā­jī­gi. Vi­ņi ne­pra­sa pār­spī­lē­tu uz­ma­nī­bu. Rei­zēm mēdz būt pār­lie­ku emo­ci­onā­li un dvē­se­lis­ki, sek­su pār­vēr­šot asa­rai­nos ap­kam­pie­nos. Mā­jas kot­le­tes, pū­kains dvie­lis un ēr­ta gul­ta vi­ņiem ir sva­rī­gā­ki. Spēj pie­dot, ja par­tne­re vi­ņus krā­pu­si. No­lie­ciet gal­vu uz vi­ņa ple­ca, sa­tve­riet ro­ku, un viņš būs lai­mīgs. Ta­jā pa­šā lai­kā da­ži Sva­ru zī­mes pār­stāv­ji mēdz būt vi­sai ego­is­tis­ki.

* Sva­ru sie­vie­te ir ju­tek­lis­ka un ko­ķe­ta. Ro­man­ti­ka un priekš­spē­le vi­ņai ir sva­rī­gā­ka par va­ka­ra no­slē­gu­mu gul­tā. Sva­ru dā­mas rei­zēm kļūst bez­gau­mī­gi sen­ti­men­tā­las. Sva­ru sie­vie­te il­go­jas ap­pre­cē­ties, bet, kad sa­sniedz mēr­ķi, kļūst kap­rī­za. Sek­sā vi­ņa mēdz būt vien­vei­dī­ga. Tur­klāt sekss vi­ņai ātr­i ap­nīk. To­ties flirts ne­kad.

Skor­pi­ons

* Skor­pi­ons ir sek­su­ālā­kā ho­ro­sko­pa zī­me, un Skor­pi­ona sek­su­ālā ape­tī­te ir ne­rem­di­nā­ma. Viņš vien­mēr ir iz­sal­cis. Viņš ir vī­rie­tis, kas sek­sā spēj būt kā sa­lūts. To­mēr sekss Skor­pi­onam ir fi­zis­ka no­dar­be, kas maz sais­tī­ta ar emo­ci­jām. Nak­tī šķi­tīs, ka jūs sais­ta mū­žī­ga mī­la, bet no rī­ta viņš aiz­mir­sīs pa­lūgt jū­su tele­fo­na nu­mu­ru. Bau­diet mir­kli ko­pā ar sek­sa vir­tu­ozu un ne par ko ne­do­mā­jiet.

* Sie­vie­te Skor­pi­ons ir ma­ni­pu­la­to­re. Vi­ņai pie­mīt sek­su­āls mag­nē­tisms, ku­ram grū­ti pre­to­ties, bet pie­sar­gie­ties – vi­ņa jūs no­ķers kā mu­šu tīk­lā. Šī sie­vie­te ir bez kom­plek­siem, vi­ņa pie­der pie tām, kas vien­kār­ši pie­nāk un sa­ka: «Es te­vi gri­bu!» At­tie­cī­bu il­gums ir pil­nī­bā at­ka­rīgs no tā, kā par­tne­ris se­vi pa­rā­da pir­ma­jā nak­tī.

Strēl­nieks

* Ugu­nī­go Strēl­nie­ku pār­pil­da kais­lī­bas. Viņš vien­mēr ir tik mo­žā no­ska­ņo­ju­mā, ka ar sa­vu mū­žī­go deg­smi spēj pat aiz­kai­ti­nāt. Strēl­nieks ir dāsns gan ma­te­ri­ālā, gan emo­ci­onā­lā zi­ņā. Ar sek­su no­dar­bo­jas kā pi­onie­ris – ātr­i un azar­tis­ki. To­mēr Strēl­nieks ir ļo­ti at­bil­dīgs, rū­pē­jas ne vien par mī­ļo­to, bet arī par vi­su vi­ņas sai­mi. Pirms sek­sa aiz­vā­ciet no tu­vē­jās ap­kār­tnes plīs­to­šus priekš­me­tus.

* Sie­vie­ti Strēl­nie­ci gar­lai­ko sek­su­ālās at­tie­cī­bas ar vie­nu par­tne­ri. Vi­ņai gri­bas do­ties tā­lāk un iz­mē­ģi­nāt vi­su, ko pa­sau­le pie­dā­vā. Vi­ņa ne­tic sta­bi­li­tā­tei, vi­ņas sti­hi­ja ir kus­tī­ba – ātr­a kā bul­ta. Strēl­nie­ce ie­sais­tās kais­lī­bu spē­lēs, un vi­ņai pa­tīk uz­va­rēt. Gul­tā vi­ņai gan var ras­ties sa­vā­di kom­plek­si, ko ie­tei­cams ri­si­nāt.

Me­žā­zis

* Me­žā­zis mī­las lie­tās var būt bikls un at­tu­rīgs, ne­spēj spert pir­mo so­li, lai kā to gri­bē­tu. Me­žā­zis vieg­li uz­ķe­ras uz bu­ta­fo­ris­kām lie­tām – skrien pa­kaļ kup­lām blon­dī­nēm ar si­li­ko­na krū­tīm. Sir­dī viņš uz­ska­ta, ka sie­vie­tes do­mā­tas bēr­nu ra­dī­ša­nai un dar­bam vir­tu­vē. Sek­sā Me­žā­zim pie­trūkst jaut­rī­bas, bet vi­ņam tīk iz­mē­ģi­nāt arī ko ne­or­di­nā­ru.

* Sie­vie­tei Me­žā­zim ir grū­tī­bas vei­dot ilg­sto­šas kais­lī­gas at­tie­cī­bas. Sekss vi­ņai pa­tīk, bet ātr­i ap­nīk. Gul­tā uz­ve­das ag­re­sī­vi. Vi­ņa uz­ska­ta, ka or­gas­ma sa­snieg­ša­nai ne­va­jag vai­rāk par 40 se­kun­dēm. Šīs sie­vie­tes mā­jas dzī­ves sta­bi­li­tā­tei dos lie­lā­ku priekš­ro­ku ne­kā dē­kām.

Ūdens­vīrs

* Ūdens­vī­ram pie­mīt zvaig­žņu dā­vā­ta in­te­li­ģen­ce. Viņš ir iz­glī­tots un spēj pār­steigt ar in­te­lek­tu. Ūdens­vī­ram pie­mīt lie­lis­kas ko­mu­ni­kā­ci­jas spē­jas. Viņš ātr­i ie­mī­las, bet tik­pat ātr­i zau­dē in­te­re­si par sie­vie­ti, ku­ras prā­ta spē­jas nav pie­tie­ka­mi spo­žas. Ūdens­vī­ram ir ba­gā­ta fan­tā­zi­ja, ko viņš liek lie­tā sek­sā. To­mēr viņš nav pār­lie­ku emo­ci­onāls. Vi­ņam sva­rī­gāks fi­zis­kā ap­mie­ri­nā­ju­ma as­pekts. Ūdens­vī­ru uz­bu­di­na mel­nas ze­ķes un mež­ģī­nes.

* Sie­vie­te Ūdens­vīrs vē­las ne vien pil­nī­bā ie­gūt par­tne­ra ķer­me­ni, bet arī prā­tu. Sek­sā vi­ņa ir iz­vē­lī­ga. Vi­ņai ir sva­rīgs par­tne­ra so­ci­ālais sta­tuss, kar­je­ra, sa­snie­gu­mi. Vi­ņam jā­būt sti­lī­gam un pie­tie­ka­mi tu­rī­gam. Ūdens­vī­ra zī­mes sie­vie­te vē­las, lai vī­rie­tis se­vi at­klāj kā uz del­nas, bet pa­ti vai­rāk par vi­su mīl brī­vī­bu.

Zi­vis

* Ziv­ju vī­rie­tim ero­ti­ka no­zī­mē dzī­vī­bu. Mī­lē­ša­nās vi­ņam ir se­vis iz­zi­nā­ša­nas me­hā­nisms. Mī­lē­jo­ties viņš kat­ru rei­zi at­klāj pa­sau­li no jaun­a. Rak­stu­rī­gi sān­so­ļi, kas tiek rū­pī­gi slēp­ti. To­mēr Zi­vis ir diez­gan slin­ki, vi­ņiem ne­pa­tīk ilg­sto­ši lenkt mī­ļo­to. Viņš peld pa dzī­vi, bau­dot to, kas nāk pre­tim. Lab­prāt mī­lē­jas au­to­ma­šī­nā vai da­bā.

* Ziv­ju sie­vie­te ne­prot ar prā­tu kon­tro­lēt jū­tas, tā­pēc bie­ži iz­da­ra ko tā­du, ko vē­lāk nā­kas no­žē­lot. Vi­ņu uz­bu­di­na mīk­lai­nas mī­las vēs­tu­les, dar­bā uz gal­da bez pa­skaid­ro­ju­ma no­lik­ti zie­di, sle­pe­ni ran­di­ņi. Sekss vi­ņai va­ja­dzīgs tā­pat kā gaiss un ūdens. Zi­vīm ne­drīkst da­rīt pār­i, jo vi­ņas ļo­ti pār­dzī­vo. Tur­klāt Zi­vīm ir ļo­ti at­tīs­tī­ta in­tu­īci­ja.