PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA: precīzi ieteikumi 25. septembrim

© f64

2. Mē­ness die­na sā­kas 8.30.

Ga­ļas kla­pē­ša­na

Ga­ļas šķē­ļu kla­pē­ša­nai var iz­man­tot spe­ci­ālu āmu­ri­ņu, bet, ja tā­da nav, tad var iz­man­tot ce­pam­pan­nu vai mīk­las rul­li. Ga­ļu ne­va­jag sa­kla­pēt par daudz, jo tad sa­plu­ci­nās ga­ļas šķied­ras.

De­pi­lā­ci­ja **

Ma­ni­kīrs **

Pe­di­kīrs **

Ma­tu grie­ša­na **

Di­ētas uz­sāk­ša­na **

Zob­ārst­nie­cī­ba **

Tie­vē­ša­na **

* At­slo­dzes die­na un ve­se­lī­gas ēša­nas die­na nav ob­li­gā­ta, bet ti­kai ie­tei­ca­ma

** Mē­ness ka­len­dā­ra rit­mu vei­do 4 fā­zes, ko no­sa­ka Mē­ness at­ra­ša­nās pret Sau­li. Mē­ness fā­žu ie­stā­ša­nās brī­žus, kas tiek no­rā­dī­ti ka­len­dā­rā, pie­ņemts saukt par kri­tis­ka­jiem pun­ktiem, jo uz Ze­mes tad sa­gai­dā­mi da­žā­di si­tu­āci­ju, no­ri­šu sa­asi­nā­ju­mi. Sta­tis­ti­ka lie­ci­na, ka tie­ši ša­jos kri­tis­ka­jos pun­ktos vis­bie­žāk no­ri­si­nās trans­por­ta avā­ri­jas un sli­mī­bu uz­lies­mo­ju­mi. Pir­ma­jā un ot­ra­jā Mē­ness ce­turk­snī cil­vē­kiem zūd kon­cen­trē­ša­nās spē­jas, tā­tad nav ie­tei­cams se­vi pār­slo­got ar fi­zis­kām un ga­rī­gām no­dar­bēm.

*** No Mē­ness die­nām īpa­ši iz­da­lī­tas tiek 9., 15., 23. un 29., tau­tā sau­ktas arī par sā­ta­na die­nām. Ša­jās die­nās tum­šie un ļau­nie spē­ki pro­vo­cē cil­vē­kus un pār­bau­da vi­ņu iz­tu­rī­bu.

**** Mē­ness ka­len­dā­rā at­ro­da­mas arī lab­vē­lī­gās die­nas, kas pil­dī­tas ar gai­ša­jām ener­ģi­jām. Šā­das ir 6., 7., 12., 16., 24. un 28. Mē­ness die­na.

Horoskopi

Mēs visi vēlamies būt laimīgi un vēlams arī vismaz situēti, ja ne, godīgi atzīstot, bagāti. Tik bagāti, lai nauda dotu brīvību un iespējas. Piepildīt sapņus un realizēt ieceres. Lai dotu iespēju ceļot un izvēlēties lietas pēc to vērtības, nevis cenas.