Veselīgas ēšanas koncepta "Ēst prieks" un jaunās BKUS virtuves atklāšana

©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency
©Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Šodien Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Saulaino dienu bibliotēkā, Vienības gatvē, notika veselīgas ēšanas koncepta "Ēst prieks" un jaunās virtuves atklāšana. Bērnu slimnīcā kopā ar "Maxima Latvija" un Latvijas ražotājiem, pavāru Elmāru Tanni un uztura speciālisti Lizeti Pugu ir atjaunota bērnu slimnīcas virtuve un izveidots veselīgas ēšanas koncepts "Ēst prieks", ienesot jaunas vēsmas bērnu ēdienkartē, kas desmit dienas pēc kārtas sniegs iespēju nogaršot dažādas maltītes, norādīja slimnīcā. Tāpat arī tuvākajā laikā būs pieejamas specializētas maltītes, pielāgojoties mazajiem pacientiem ar īpašu ēdienkarti, piemēram, bezglutēna makaroniem. Pasākumā piedalījās Bērnu slimnīcas patronese Iveta Vējone, Bērnu slimnīcas fonda vadītāja Liene Dambiņa, Bērnu slimnīcas vadītājs Valts Ābols un "Maxima Latvija" vadītājs Viktors Troicins.