Picu var uzsildīt uz pannas. ©takprosto.cc
Zaļus banānus ātri var nogatavot ievietojot cepeškrāsnī uz pāris minūtēm. ©takprosto.cc
Čipsi vai krekeri savilkušies ar mitrumu? Ievieto tos mikroviļņu krāsnī. ©takprosto.cc
Dažādus zaļumus vari iebērt ledus saldēšanas trauciņā un pārliet ar olīveļļu. ©takprosto.cc
Aptin banānu galus ar līmlenti. Tad tie saglabāsies ilgāk. ©takprosto.cc
Ja apgriezīsi burku otrādi, tad vieglāk varēsi izņemt valriekstu eļļu ©takprosto.cc
Selerijas un brokoļus jāuzglabā folijā, jo tā var pagarināt to derīguma termiņu. ©takprosto.cc
Ja ananāsu uzglabāsi otrādi, tad tas kļūs saldāks. ©takprosto.cc
Mango, kivi un avokado viegli vari notīrīt izmantojot stikla glāzes malu. ©takprosto.cc
Pārpalikumus „Nutellas” burkā vari pārvērt par gardu šokolādes dzērienu, pievienojot karstu pienu. ©takprosto.cc
Vēlies glabāt kartupeļus tā, lai tiem neaugtu asni? Glabā tos kopā ar āboliem. ©takprosto.cc
Lai avokado nepaliktu melns, to var apsmērēt ar ābolu etiķi vai glabāt kopā ar sīpola šķēlīti. ©takprosto.cc
Perforēti papīra maisiņi ir vispiemērotākie, lai uzglabātu sīpolus un ķiplokus. ©takprosto.cc
Svaigas ogas nesapelēs, ja tās apslacīsi ar vieglu etiķa šķīdumu. ©takprosto.cc
Pārpalikumus majonēzes burkā var pārvērst par salātu mērci, pievienojot etiķi, garšvielas un olīveļļu. ©takprosto.cc
Lai izspiestu dažus pilienus citrona sulas, pietiek, ja ar zobu bakstāmo kociņu izurbsi caurumu mizā un lēnām izspiedīsi sulu. ©takprosto.cc
Nogriezi tortes gabaliņu, bet negribi, ka pārējā daļa sabojājas? Abās nogrieztajās malās ieliec maizes šķēlītes un piestiprini ar zobu bakstāmajiem kociņiem. ©takprosto.cc
Ingveru ar tējkaroti notīrīt ir daudz vieglāk. ©takprosto.cc
Ja apsmērēsi olas ar augu eļļu pirms ievietošanas ledusskapī, tad tās saglabāsies ilgāk. ©takprosto.cc
Nogriežot sieru nevajag lieko iepakojuma daļu izmest ārā. To var izmantot, lai nosegtu atlikušo sieru. ©takprosto.cc