Latviešu hokejistam Dārziņam spēlēt liedz ļoti nepatīkams savainojums

Latvijas izlases hokejists Lauris Dārziņš turpina ārstēt nepatīkamu savainojumu, kas arī ir par iemeslu tam, kāpēc šobrīd latvietis spēlē tik neregulāri. Brīžos, kad paliek labāk, spēlētājs mēģina trenēties, bet pēc katras šādas reizes situācija atkal pasliktinās, situāciju sarunā ar portālu Sportacentrs.com īsi raksturo pats hokejists.

Viens no Latvijas labākajiem hokejistiem šosezon „Traktor” rindās spēlējis ļoti neregulāri. Dārziņš piedalījies tikai 19 no 32 komandas spēlēm. Tam visam par pamatu ir nepatīkams savainojums. Novembrī Dārziņš piedalījās vien astoņās komandas spēlēs, bet pēc 28. novembra mača pret Minskas „Dinamo” atkal netiek pieteikts spēlēm.

„Kad paliek labāk, tad mēģinu, bet, kad slidoju, atkal paliek sliktāk,” īsi situāciju komentē hokejists, kurš aizvadītajā pasaules čempionātā pildīja kapteiņa pienākumus Latvijas izlases rindās. Nojaušams, ka konstatētais muskuļa bojājums nav tik nopietns savainojums, cik nepatīkams. Vēl nepatīkamāks ir fakts, ka Lauris nevar precīzi atbildēt, kad atkal varētu doties laukumā. Labākais visā šajā ir fakts, ka Dārziņš galvu nenokar un ir optimists.

Iepriekšējās divas sezonas Dārziņš pārstāvēja Kazaņas „Ak Bars” krāsas, bet šajā vasarā pārgāja uz Čeļabinskas „Traktor” vienību. Sezonas 19 mačos latvietis savas komandas labā guvis trīs vārtus, kā arī trīs reizes rezultatīvi asistējis partneriem.

Svarīgākais