"Ryanair" martā no lidostas "Rīga" atsāks lidojumus uz Bristoli un Tamperi

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" martā no starptautiskās lidostas „Rīga” atsāks lidojumus uz Bristoli Lielbritānijā un Tamperi Somijā, aģentūru BNS informēja lidostas preses sekretāre Sarmīte Bunka-Brilijonka.

Lidojumi uz un no Tamperes tiks atsākti 2. martā. Līdz 26. martam lidojumi notiks četras reizes nedēļā - pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās. Stājoties spēkā vasaras lidojumu sarakstam, no 27. marta lidojumu skaits uz Tamperi palielināsies līdz piecām reizēm nedēļā, un tie tiks veikti pirmdienās, trešdienās, piektdienās, sestdienās un svētdienās.

Savukārt uz un no Bristoles lidojumi tiks atsākti 4.martā un tiks veikti divreiz nedēļā – pirmdienās un piektdienās.

No starptautiskās lidostas „Rīga” reisus Rīga–Tampere–Rovaniemi un Rīga–Tampere–Kitile trīsreiz nedēļā turp un atpakaļ nodrošina arī Latvijas lidsabiedrība "airBaltic".

"Ryanair " no Rīgas veic lidojumus uz 14 galamērķiem – Londonu (Stansted), Milānu (Bergamo), Oslo (Rygge), Stokholmu (Skavsta), Dublinu, Īstmidlendu, Glāzgovu (Prestwick), Liverpūli, Brēmeni, Briseli (Charleroi), Diseldorfu (Weeze), Frankfurti (Hahn), Bristoli un Tamperi.

Svarīgākais