"Latvija Statoil" samazina benzīna cenu līdz 84,9 santīmiem litrā

Degvielas tirgotājs "Latvija Statoil" sestdien dienas gaitā samazinājis 95.benzīna cenu Rīgā par 0,7 santīmiem litrā - līdz 84,9 santīmiem, novēroja aģentūra BNS.

Sestdienas rītā "Latvija Statoil" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena Rīgā tika palielināta par 2,2 santīmiem un sasniedza 85,6 santīmus litrā.

Savukārt dīzeļdegvielas cena "Latvija Statoil" pilna servisa degvielas uzpildes stacijās sestdien vairāk nav manīta un tāpat kā no rīta dīzeldegviela maksā 83,9 santīmus litrā, kas ir par 0,5 santīmiem litrā dārgāk nekā dienu iepriekš.

"Neste Latvija" automātiskajās degvielas uzpildes stacijās sestdien 95.benzīna cena palielināta par 1,5 santīmiem litrā, bet dīzeļdegvielas cena pieaugusi par 0,5 santīmiem litrā. Pēc cenu palielinājuma "Neste Latvija" automātiskajās degvielas uzpildes stacijās 95.benzīns nopērkams par 83,7 santīmiem litrā, bet dīzeļdegviela maksā 82,7 santīmus litrā.

Iepriekš lielākie degvielas tirgotāji degvielas cenas mainīja 29.decembrī, kad par 0,5 santīmiem litrā paaugstināja 95.benzīna un dīzeļdegvielas cenas Rīgā.