Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Ekonomika \ Latvijā

Kredīti internetā ar "Mycredy"

© Publicitātes foto

Straujā tehnoloģiju attīstība cilvēkiem ļauj samērā vienkāršā un drošā veidā saņemt kredītus internetā. Vajadzība pēc kredītiem mūsdienās ir samērā bieža parādība, jo neplānoti finanšu tēriņi var piemeklēt ikvienu no mums.

Atrie krediti internetā bija populārs kredītu veids jau pirms dažiem gadiem, un arī šobrīd to popularitāte nav mazinājusies. Saņemot naudu internetā, tā ļauj iegādāties nepieciešamo vai vēlamo samērā īsā laika posmā, un norēķināties par to pēc kāda noteikta laika.

Kredīts internetā ir aizdevums, ko var saņemt savā bankas kontā aptuveni 15 minūšu laikā. Pārsvarā šāda tipa aizdevumus piedāvā nebanku aizdevēji, jo bankas piedāvā ilgtermiņa kredītu produktus. Nebanku kreditoru skaits pēdējos gados ir krietni pieaudzis, kas var radīt grūtības izvēlēties piemērotāko kredītu, jo pirmajā brīdī plašajā aizdevēju klāstā var apjukt. Lai aizņemšanās nesagādātu liekas galvassāpes un nebūtu jāizskata katrs kompānijas piedāvājums atsevišķi, viens no risinājumiem var būt "Mycredy" - kredītu salīdzināšanas portāls, kurā ir apvienoti visi labākie Latvijas aizdevēju piedāvājumi, viņu akcijas un citi izdevīgi nosacījumi. "Mycredy" savus pakalpojumus nodrošina ne tikai Latvijā, bet arī citās pasaules valstīs, kas padara šo pakalpojumu par starptautisku, un tā komandai ir daudzu gadu pieredze dažādu finanšu pakalpojumu salīdzinājumu veidošanā. Kredītu salīdzināšanu "Mycredy" iespējams veikt bez maksas, kas padara pakalpojuma izmantošanu īpaši ērtu un izdevīgu.

Izlemjot par labu kredītam internetā, ikviens vēlas aizņemties izdevīgi. Tas nozīmē, ka pārmaksai jābūt pēc iespējas zemākai. Lai to izdarītu, liela uzmanība ir jāpievērš gada procentu likmei, ko arī iespējams salīdzināt Mycredy piedāvātajā pakalpojumā. Gada procentu likme ir kopējās kredīta izmaksas, kas ietver sevī ne tikai procentu maksājumus, bet arī citas izmaksas, piemēram, komisijas maksu, līguma noformēšanas maksu u.tml. Protams, aktuālo kredīta piedāvājumu var uzzināt, aizpildot anketu izvēlētā aizdevēja mājaslapā, jo aizdevējs katru klientu un situāciju izskata individuāli. Iespējams, ka izvēlētā kompānija piedāvās saņemt kredītu ar krietni zemāku procentu likmi.

Izvēloties jebkuru preci vai pakalpojumu, bieži vien cilvēki lielu uzmanību pievērš atsauksmēm, jo tieši atsauksmes ir tās, kas parāda, ko var sagaidīt no izvēlētā pakalpojuma vai preces. "Mycredy" portālā iespējams apskatīt atsauksmes par dažādiem Latvijas aizdevējiem, kas patiesībā ir ļoti svarīgi, izvēloties aizdevēju. Jo vairāk pozitīvu atsauksmju, jo lielāka iespējamība, ka izvēlētā aizdevēja sniegtais pakalpojums būs piemērots arī Tev. Protams, situācijas mēdz būt dažādas, un ne vienmēr visiem der viens un tas pats, bet tomēr pirms aizņemšanās ir ļoti noderīgi iepazīties ar atsauksmēm par aizdevējiem, lai tas kaut kādā mērā atvieglotu kredīta meklēšanas pūles.

Kredītu salīdzināšana viennozīmīgi būs labākais risinājums, kas palīdzēs novērtēt un izvēlēties vispiemērotāko aizdevumu, taču ir svarīgi atcerēties, ka kredītam ir jābūt atbildīgam lēmumam.

Apmaksāta publikācija