Komentāri: Pabrikam šķiet, ka latvieši paliks bez zemenēm, ja tās nelasīs iebraucēji

Itamārs Toledano

Tā šķiet ne tikai Pabrikam, jo latvieši tik vien vairs māk kā zagt, pīpēt, dzert un maukot, un dzīvot no pabalstiem, un 600 000 krievu, kas te dzīvo, to tikai vairo.Ja neienāks 600 000 arābu, un neiemācīs, kas ir strādāt, tad beigas būs drīz.

18.mai 2018 Atbildēt
Ilva Saule

Ak, tad beidzot treknvēderiem ir pielecis, ka viņi 20 gadu laikā ir aizlaiduši valsti pilnīgā pēcpusē?! Jeb sabijušies, ka vēl pēc dažiem gadiem nebūs Latvijā vairs muļķīšu, uz kā kakla savas treknās algas karināt?! :D

Nu, paliksiet, maitas, bez zemenēm- ja mazi bērni, kuru mammas nevar atļauties nopirkt, nav bez tām ogām nomiruši, gan jau jūs arī izdzīvosiet! Bet, ja nē- tautai būs beidzot iemesls svinībām!

18.mai 2018 Atbildēt
Tautas balss

Valsti nolaidusi dirsā tās tauta - resnie pārbarojušies, pārdzērušies un pārmaukojušies latvieši ar visiem saviem vadītājiem - sarkanajiem baroniem un krieviem, ko tie tik cītīgi ievēl. Paskatiet nacionālās cūkas, kaut vai, Laizāni, kas pirms 6-7 gadiem tīri glīta sieviete bija, nu , pārbarota, uzburbusi un uzblīdusi bāba.

Un dara viņi ko grib, jo zina, ka tauta - tas ir muļķu bars, kas NEKAD gudrāks netaps, jo muļķiem tikaii muļķi dzimst. Un dod viņiem zemenes vai banānus - kā stulbi bija, tā stulbi paliks!

18.mai 2018 Atbildēt
Itamārs Toledano

Dombrava - valsts idiota etalons. Pietiek vien šī mūdža vaibstos palūkot, lai tas būtu skaidrs ikvienam. Nelaikā dzimusi ūdensgalva, kam neldzība kā miesīgā māte.

20.mai 2018 Atbildēt
Gundars

Varbūt beidzot tiks audzēts tik ,cik iespējams nolasīt un realizēt .

21.mai 2018 Atbildēt

Komentēt