Joprojām var pieteikties uz "Latvenergo" elektrības norēķinu dāvanu karšu saņemšanu

Rīgas sociāli mazaizsargātās ģimenes ar bērniem joprojām var saņemt "Latvenergo" elektrības norēķinu dāvanu kartes. Atlikums maija beigās bija palikušas 5 147 kartes.

2012.gada 1.februārī Rīgas Sociālais dienests uzsāka AS "Latvenergo" atbalsta kampaņas otro posmu, dalot Rīgas iedzīvotājiem 7 357 elektrības norēķinu kartes. Ar šādu karti klients var norēķināties par elektroenerģiju 53.70 latu apmērā. No šā gada februāra līdz jūnijam izsniegtas 2 210 elektrības norēķinu kartes, par maiju - 309 kartes.

"Latvenergo" elektrības norēķinu dāvanu kartes var saņemt: trūcīgās ģimenes ar bērniem (izņemot tās ģimenes, kas iepriekšējās akcijas ietvaros saņēmušas 2 kartes); audžuģimeņu mājsaimniecības, kurām piešķirts audžuģimenes statuss un kurās dzīvo bērns; ģimeņu mājsaimniecības, kuras audzina aizbildniecībā esošus bērnus; ģimenes ar bērniem - invalīdiem; daudzbērnu ģimenes, kuras nav saņēmušas tarifa kompensāciju 2400 kWh patēriņam.

Par elektrības norēķinu kartes izsniegšanas vietām un citiem jautājumiem par sociālo palīdzību un sociālajiem pakalpojumiem galvaspilsētā var zvanīt pa Rīgas domes Labklājības departamenta bezmaksas informatīvo tālruni 80005055.