Latvijas pārtikas ražotāji apbalvoti izstādē Prodexpo 2012

Starptautiskā pārtikas izstādē “PRODEXPO 2012”, kas norisinājās no 13.-17.februārim Ekspocentrā Maskavā, Krievijā, pārtikas produktu konkursā „Labākais produkts 2012” pārstāvētājā Latvijas kopstendā iegūtas 2 medaļas.

Zelta medaļa- SIA „Pērnes L” garajiem kartupeļu čipsiem ar siera garšu „Long” un krējuma un diļļu garšu „Grando Chips”, bet Sudraba medaļa- A/S „Laima” piena šokolādes konfektēm ar Rīgas melnā balzāma liķiera krēmu, konfektēm ar Rīgas melno balzāmu un konfektēm ar Rīgas melnā upeņu balzāmu.

Savukārt, biedrības „Rīgas Šprotes” pārstāvētajā kopstendā, medaļas ieguva SIA Gamma- Zelta medaļu „Apceptās brētliņas tomātu mērcē” un „Šprotes eļļā” stikla iepakojumā, Labākais inovatīvais produkts „Šprotes eļļā „Rīgas zelts”” stikla iepakojumā, kā arī Medaļa par augstu kvalitāti un SIA Līcis93- Bronzas medaļu „Šprotes eļļā „Rīgas Zelts””.

PRODEXPO ir viena no iespaidīgākajām starptautiskajām pārtikas izstādēm- forumiem Krievijā un Austrumeiropā, kas kalpo kā instruments, ar kura palīdzību var attīstīties pārtikas ražošana un rūpniecība, tādejādi nodrošinot piesātināto pārtikas nozares tirgu ar kvalitatīvu un daudzveidīgu produkciju.

Starptautiskais forums "PRODEXPO" ir lielākais Krievijas un Austrumeiropas oficiālais ikgadējais pasākums pārtikas un dzērienu ražošanā, kurš jau 18 gadus nosaka attīstības tendences iekšzemes pārtikas rūpniecībā.

Ekonomika

Banka "Citadele" pirmdien, 7.oktobrī, sāks augstākās prioritātes nenodrošināto obligāciju pirmā laidiena publisko piedāvājumu 10 līdz 35 miljonu eiro apmērā, teikts bankas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Svarīgākais