Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Ekonomika

Piedāvā mobilos sakarus arī jūrā

Kompānija airBalticcard Mobile turpmāk nodrošinās mobilo sakaru viesabonēšanu ne tikai uz sauszemes, bet arī jūrā.

Tā ir pieejama uz kuģiem, kas kursē pa Vidusjūru, Baltijas jūru, Ziemeļu jūru, Karību jūru, Atlantijas okeānu un Meksikas līci, arī uz Latvijas iedzīvotāju iecienītajiem Tallink prāmjiem.

Ceļojumi pa jūru parasti ilgst vairākas dienas vai nedēļas, un ne katrs darījumu cilvēks var atļauties izbaudīt pilnvērtīgu ceļojumu, ja tālrunis šajā laikā atrodas ārpus uztveršanas zonas. Uz atsevišķiem kuģiem mobilie sakari tiek nodrošināti, taču to zvanu izmaksas ir dārgas, jo tie darbojas caur satelīta uztvērēju. Ar airBalticcard Mobile ienākošo zvanu cena ir tikai 0,21 LVL par minūti (0,30 EUR par minūti), bet izejošo – 0,50 LVL/min (0,71 EUR/min). Viena SMS ziņojuma cena ir 0,25 LVL (0,35 EUR).

airBalticcard Mobile viesabonēšana darbojas uz kuģiem, kuri kursē pa Vidusjūru: MOBYLine (starp Elbas, Korsikas un Sardīnijas salām); SNAV (Horvātija, Sicīlija, Eolu un Poncas salas, Kipra); Balearia (starp Baleāru salām (Maljorka, Ibiza) un kontinentu); Agoudimos Lines (Grieķijas, Itālijas salas); Endeavor lines (Itālija – Grieķija), kā arī uz kompānijas Pullmantur kuģiem, kuri pārvietojas pa Vidusjūru, Baltijas jūru, Ziemeļu jūru, Karību jūru, Atlantijas okeānu un Meksikas līci. airBalticcard nodrošina šo pakalpojumu arī uz lielo jūras satiksmes kompāniju prāmjiem Ventouris Ferries (Itālija – Albānija), Unity Line (Polija – Zviedrija), Scandilines (Skandināvija) un TALLINK (Skandināvija).