Uzsāks tiešos lidojumus uz Itālijas dienvidu pilsētu Bari

Vasaras sezonā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus no Rīgas uz Itālijas dienvidu pilsētu Bari, nodrošinot ļoti ērtus tranzīta savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz galamērķiem Baltijā, Ziemeļeiropā, Krievijā un NVS.

“Bari un Apūlijas reģiona iedzīvotāji varēs izbaudīt ērtus savienojuma lidojumus uz tādām ziemeļu un austrumu pilsētām kā Oslo, Stokholma, Helsinki, Sanktpēterburga, Maskava un citām. Jaunais maršruts uz Adrijas jūras piekrastes pilsētu piesaistīs tūristus no Baltijas, Skandināvijas un Krievijas,” stāsta airBaltic komercdirektors Tero Taskila.

No šī gada 4.jūnija airBaltic veiks lidojumus no Rīgas uz Bari vienu reizi nedēļā – sestdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni divas stundas un piecdesmit piecas minūtes. Vienvirziena biļešu cena būs no 34 latiem, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

“Mēs esam priecīgi, ka pirmo reizi vēsturē Bari un Apūlija ir savienotas ar Baltijas valstīm. Jaunais maršruts būtiski uzlabos savienojumus ar Skandināviju, Krieviju un NVS valstīm. Es sagaidu pozitīvu atbildes reakciju no Bari un Apūlijas iedzīvotājiem, kuri izmantos šo lidojumu savienojumu ilgtermiņā,” norāda Apulian Airports izpilddirektors Domeniko di Paola.

Svarīgākais