Kampars un Dombrovskis dodas uz Zviedriju

Šodien un rīt Latvijas ekonomikas ministrs Artis Kampars atradīsies darba vizītē Stokholmā, kuras laikā piedalīsies Baltijas attīstības forumā un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Zviedrijā rīkotajā Latvijas Investīciju forumā.

Šodien ministram paredzētas darba brokastis ar "Swedbank" prezidentu Maiklu Volfu, kuru laikā iecerēts pārrunāt Latvijas ekonomisko situāciju un bankas nākotnes plānus Latvijā.

Tāpat ministrs šodien piedalīsies Baltijas attīstības forumā. Savukārt rīt, 6. oktobrī, A. Kampars apmeklēs "Soderenergi" koģenerācijas staciju un "Hammarby Sjöstad" ekopilsētu.

Tāpat otrdien ekonomikas ministrs piedalīsies Latvijas Investīciju forumā, kurā piedalīsies Latvijas uzņēmēji un Latvijā jau investējoši Zviedrijas uzņēmēji, lai informētu citus uzņēmējus par investīciju iespējām Latvijā.

Jāpiebilst, ka arī premjers Valdis Dombrovskis piedalīsies ikgadējā Baltijas Attīstības forumā ar uzrunu par ekonomisko situāciju Latvijā un Baltijas jūras reģionā.

Forumā piedalīsies Somijas, Lietuvas un Zviedrijas valdības vadītāji.

Vizītes laikā Dombrovskim paredzēta tikšanās ar Zviedrijas premjerministru Frederiku Reinfeltu, lai pārrunātu aktuālos jautājumus Zviedrijas Eiropas Savienības prezidentūras dienaskārtībā.

Svarīgākais