Atstājot Saeimas deputāta amatu, Godmanis deklarējis ienākumus 13 709 latu apmērā

Atstājot Saeimas deputāta amatu, bijušais premjers Ivars Godmanis (LPP/LC) deklarējis 13 709 latu ienākumus, liecina viņa Valsts ieņēmumu dienesta elektroniskajā datubāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija, kas iesniegta, beidzot pildīt amata pienākumus.

Saeimas maksātā alga bijusi 4738 lati, kompensācija - 1382 lati, bet Valsts kancelejas maksātā alga bijusi 7589 lati.

Godmanis skaidrā naudā uzkrājis 5000 latu, bet AS "Latvijas Krājbanka" uzkrāti 1933 lati.

Viņa īpašumā joprojām ir 1999.gadā ražota automašīna "Toyota Land Cruiser", kā arī viena kapitāla daļa 200 latu vērtībā dzīvokļu īpašnieku kooperatīvajā sabiedrībā "Sports 1".

Godmanis norādījis, ka viņam pieder zemesgabals Aucē, zeme un māja Jelgavas rajona Sidrabenes pagastā, zeme un māja Talsu rajona Kolkas pagastā, kā arī dzīvoklis Rīgā, bet kā valdījums norādīta zeme un māja Rīgā.

Godmanis deklarējis līdzpriekšsēdētāja amatus Latvijas Pirmās partijas un partijas "Latvijas ceļš" vēlēšanu apvienībā un partijā LPP/LC, valdes locekļa amatus Latvijas Tenisa savienībā un tenisa klubā "Prezidents".

Viņš norādījis, ka nekustamais īpašums Jelgavas rajona Sidrabenes pagastā un zeme Dobeles rajona Aucē kalpo kā nodrošinājums dēla kredītam.

Kā ziņots, 6.jūnijā notikušajās Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Godmanis tika ievēlēts par EP deputātu un darbu Saeimā atstāja.

Svarīgākais