Londonā notiek konference par investīciju iespējām Latvijā

28.oktobrī Londonā notiek konference “Jaunas investīciju iespējas Latvijā - ieraudzīt un noticēt”. Konferences atklāšanā piedalījās arī Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Endrjū Sopers (Andrew Soper) un Latvijas vēstnieks Lielbritānijā Eduards Stiprais,bet konferences vadītājs ir Latvijas Institūta direktors Ojārs Kalniņš.

Pasākuma mērķis ir sekmēt eksporta kontaktus, potenciālās uzņēmējdarbības partnerības un investīciju iespējas. To organizē Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā un "Baltic International Bank".

Konferencē Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs un Latvijas uzņēmēji Lielbritānijas mediju, finanšu, biznesa un sabiedriskā sektora pārstāvjus iepazīstina ar Latvijas ekonomisko situāciju un pašreizējām investīciju iespējām.

No Latvijas konferencē piedalās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Zināšanu un inovāciju sistēmas departamenta direktors Māris Ēlerts, "Baltic International Bank" valdes priekšsēdētāja Ilona Guļčaka un Kreditēšanas un dokumentāro operāciju pārvaldes Investīciju pārvaldes nodaļas vadītājs Viktors Sentuhovskis, kā arī to uzņēmumu pārstāvji, kuri patlaban jau aktīvi darbojas Lielbritānijas tirgū.

Svarīgākais