Ušakovs tiksies ar uzņēmējiem

21. septembrī plkst.12.00 ēdināšanas kompleksā "Lido", Krasta ielā, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers tiksies ar Rīgas lielākajiem uzņēmējiem. Šādas darba brokastis notiek jau trešo reizi.

Rīgas domes priekšēdētājs N.Ušakovs iepazīstinās uzņēmējus ar savas nesenās vizītes Maskavā rezultātiem, tiks pārrunāta iespēja izveidot kopējo ''Rīgas tirdzniecības marku'' preču piedāvājumam Krievijas galvaspilsētas tirdzniecības tīklos, kā arī domes priekšsēdētāja vietnieka A.Šlesera iecerētā vizīte Maskavā kopā ar uzņēmēju delegāciju.

Ekonomika

Demogrāfijas rādītāji iezīmē nākotnes pensionāru ainu drūmās krāsās. Jau pēc 25 gadiem, šodienas darbinieks, dodoties pelnītā atpūtā, pensijā saņems tikai trešdaļu no vidējās algas valstī. Atrast naudu, lai izmaksātu pensijas, valstij būs grūti. Taču ar saviem šī brīža lēmumiem valsts grib apsolīt maksāt vēl vairāk. Latvijas Televīzijas raidījums “de facto” ziņo, ka 1% pārnese uz 1. pensiju līmeni četru gadu laikā papildinās speciālo budžetu par 616 miljoniem eiro, bet par atmaksu nākotnē skaidras vīzijas nav.

Svarīgākais