"Bite" piecu gadu laikā tīkla infrastruktūrā investējusi 105 miljonus latu

Telekomunikāciju operators "Bite Latvija" kopš ienākšanas tirgū piecu gadu laikā tīkla infrastruktūrā investējis 150 miljonus eiro (aptuveni 105 miljonus latu).

"Uzņēmuma piecu gadu plāns ir izpildīts, un vienlaikus tā ir sagatavošanās jauniem plāniem," biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja "Bite Latvija" komunikācijas konsultante Zane Bojāre.

"Bite Latvija" ģenerāldirektors Freds Renčaks norādīja, ka investīcijas tehnoloģijās jāveic nepārtraukti, lai nodrošinātu augstu kvalitāti. "Esam gandarīti, ka jau līdz šim izdevies Latvijas ekonomikā ieguldīt tik nozīmīgu investīciju summu kā 150 miljoni eiro. Mēs turpināsim veikt tālākas investīcijas tīkla kvalitātē un pārklājumā, un pavisam drīz nāksim klajā ar nozīmīgiem investīciju plāniem šajā jomā," pauda Renčaks.

Kā ziņots, šā gada pirmajos trīs mēnešos mobilo sakaru operatora "Bite Latvija" zaudējumi pirms nodokļiem, procentiem un amortizācijas jeb EBITDA rādītājs bija 0,8 miljoni latu.

Telekomunikāciju operators "Bite Latvija" darbojas Latvijā kopš 2005.gada un piedāvā mobilos sakarus gan privātajiem, gan biznesa klientiem, kā arī piedāvā priekšapmaksas karti "BiFri". "Bites" 3G tīkls pārklāj lielākās Latvijas pilsētas, nodrošinot mobilo internetu.

Svarīgākais