Atklāj pirmo tiešo airBaltic lidojumu maršrutu Stokholma-Oulu un Stokholma-Tallina

Šodien, 1. jūnijā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic atklājusi divus jaunus lidojumu maršrutus no Zviedrijas galvaspilsētas Stokholmas uz Somijas pilsētu Oulu un Igaunijas galvaspilsētu Tallinu.

Avioreisa atklāšanā piedalījās Latvijas vēstnieks Igaunijā Kārlis Eihenbaums, Zviedrijas vēstnieks Igaunijā Jans Palmstierna, Tallinas vicemērs Deniss Borodičs, Tallinas lidostas direktors Reins Loiks.

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic", plāno veidot arī bāzi Tallinā. Aviokompānija turpina atvērt jaunus tiešos maršrutus, piedāvājot lidojumus no Tallinas uz Turku, Lapēnrantu, Tamperi, Oulu, Rīgu, Viļņu, Stokholmu, tiešo maršrutu Tartu-Rīga, kā arī ērtus savienojumus no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz apmēram 80 galamērķiem Eiropā, Ziemeļvalstīs, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Abos maršrutos lidojumus veiks piecas reizes nedēļā darbadienās ar Fokker 50 lidmašīnām.

No Stokholmas uz Oulu airBaltic aviokompānija lidojums ilgs 1stundu 55 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 55), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Savukārt no Stokholmas uz Tallinu Aviokompānija lidojums ilgs 1 stundu 15 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 31 (EUR 45), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Svarīgākais