airBaltic sāks lidojumus maršrutā Rīga-Belgrada

Šī gada 5.maijā Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic sāks lidojumus uz Serbijas galvaspilsētu Belgradu, caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz /no Skandināviju, Krieviju un NVS,vēstī informācija kompānijas mājas lapā.

airBaltic lidojumus no Rīgas uz Belgradu izpildīs trīs reizes nedēļā – pirmdienās, trešdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737 lidmašīnu, un tie ilgs aptuveni divas stundas un divdesmit minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs no LVL 38 (EUR 55), ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.v

Ekonomika

Inčukalna pazemes gāzes krātuvē septembra vidū ir iesūknēta dabasgāze 18,6 teravatstundu (TWh) apmērā, kas veido 75% no krātuves ietilpības, piektdien žurnālistiem sacīja vienotā dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS"Conexus Baltic Grid" ("Conexus") valdes priekšsēdētājs Uldis Bariss.

Svarīgākais