Zviedrijas valdība izvēlas "airBaltic"

airBaltic © f64

Zviedrijas valdība iepirkumu konkursā izvēlējusies cenu ziņā izdevīgo airBaltic piedāvājumu 99 maršrutos uz Eiropas, Tuvo Austrumu un NVS lidostām, informē Jānis Vanags, "airBaltic" Korporatīvo komunikāciju viceprezidents.

"airBaltic" komercdirektors Tero Taskila: "Mēs priecājamies par faktu, ka Zviedrijas valdība šogad, tāpat kā Somijas, Dānijas, Vācijas, Austrijas un Šveices valdības pagājušajā gadā, ir izvēlējusies airBaltic pakalpojumus to zemo cenu un ērto savienojumu dēļ."

airBaltic nesen ieguva Eiropas Gada labākās aviokompānijas nosaukumu un saņēma starptautisko ATW Fēniksa balvu (ATW Phoenix Award), kas aviopārvadājumu nozarē ir pielīdzināma Oskara balvai kino industrijā. Fakts ka valdības iepirkuma procedūrās ir izvēlējušās airBatic tās zemo cenu un ērto savienojumu dēļ, mēs uztveram kā atzinību no saviem klientiem.

airBaltic un Zviedrijas valdības līgums stājas spēkā šī gada 1.jūnijā, un saskaņā ar to 265 valdības institūciju un aģentūru darbiniekiem tiek piedāvāti lēti lidojumi biznesa vai ekonomiskajā klasē 99 maršrutos uz tādiem galamērķiem, kā Ammāna, Beirūta, Dubaija, Brisele, Frankfurte, Belgrada, Maskava, Tbilisi un citi

Zviedrijā airBaltic piedāvā lidojumus no/uz Stokholmu, Gotenburgu, Ūmeo, Lulea un Visbiju. airBaltic no savas galvenās bāzes Rīgā (Latvijā) apkalpo 80 galamērķus. Ar sava Ziemeļu tranzīta mezgla Rīgā starpniecību airBaltic visos minētajos maršrutos piedāvā ērtus savienojumus ar savu lidojumu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.

Svarīgākais