Parakstīts līgums par LTRK un Ekonomikas ministrijas ilgtermiņa sadarbību

Šodien, 12.aprīlī ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL) un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētāja Žaneta Jaunzeme-Grende parakstījuši līgumu par LTRK un Ekonomikas ministrijas ilgtermiņa sadarbību, kas paredz abu organizāciju ciešāku sadarbību Latvijas ekonomiskās vides uzlabošanā un veicināšanā.

Ekonomikas ministrs A.Kampars, parakstot līgumu, uzsvēra dokumenta nozīmīgumu un atzina, ka Ekonomikas ministrijai vienmēr ir bijis svarīgs uzņēmēju viedoklis un priekšlikumi uzņēmējdarbības vides pilnveidošanā un uzlabošanā. Parakstītais sadarbības līgums sekmēs vēl ciešāku un regulārāku dialogu, tādējādi uzņēmējdarbības vidi padarot pievilcīgāku gan Latvijas, gan ārvalstu uzņēmumiem.

Līgumā ir paredzēti dažādi pasākumi valsts un uzņēmēju sadarbībai, lai kopā identificētu uzņēmējdarbību kavējošos apstākļus un veiktu nepieciešamās darbības to novēršanai. Līgumā LTRK apņēmusies regulāri iesniegt uzņēmēju priekšlikumus Latvijas uzņēmējdarbības vides uzlabošanai, savukārt EM izvērtēs iesniegtos priekšlikumus un centīsies tos „pārvērst” konkrētās likumdošanas izmaiņu iniciatīvās.

Ekonomika

Banka "Citadele" pirmdien, 7.oktobrī, sāks augstākās prioritātes nenodrošināto obligāciju pirmā laidiena publisko piedāvājumu 10 līdz 35 miljonu eiro apmērā, teikts bankas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Svarīgākais