Iedzīvotāji skeptiski vērtē Dombrovska valdības spēju tikt galā ar ekonomisko krīzi

Valda Dombrovska (JL) vadītās valdības spēja tikt galā ar ekonomisko krīzi tiek vērtēta ļoti skeptiski. Par to liecina socioloģiskais pētījumus, ko veikusi aģentūra "TNS Latvia".

Puse aptaujāto ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka Dombrovska valdība ar ekonomiskās krīzes novēršanu valstī tiek galā ļoti slikti, liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" veiktais pētījums.

Trešdaļa aptaujāto jeb 31% uzskata, ka valdība ar ekonomiskās krīzes novēršanu valstī tiek galā drīzāk slikti, savukārt 12% aptaujāto sniedz pozitīvu vērtējumu - Dombrovska valdība ar ekonomiskās krīzes novēršanu valstī tiek galā drīzāk labi vai ļoti labi.

7% aptaujāto nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Katrs ceturtais aptaujātais jeb 26% ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem uzskata, ka Dombrovska vadītā valdība ir labāka par iepriekšējo - Ivara Godmaņa (LPP/LC) vadīto valdību. Tomēr trešdaļa jeb 31% aptaujāto uzskata, ka labāka bija Godmaņa valdība, bet 33% abas valdības vērtē vienādi - Dombrovska vadītā valdība nav ne labāka, ne sliktāka par iepriekšējo, Godmaņa valdību. Savukārt katram desmitajam aptaujātajam nav konkrēta viedokļa šajā jautājumā.

Ekonomika

Banka "Citadele" pirmdien, 7.oktobrī, sāks augstākās prioritātes nenodrošināto obligāciju pirmā laidiena publisko piedāvājumu 10 līdz 35 miljonu eiro apmērā, teikts bankas paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Svarīgākais