Eiropas punktuālākā aviosabiedrība - SAS

Lidsabiedrība SAS atzīta par 2009. gada vispunktuālāko aviokompāniju Eiropā.

Saskaņā ar kompānijas FlightStats datiem, 89,11% no visiem SAS nodrošinātajiem lidojumiem tika veikti plānotajā laikā, tādējādi apsteidzot aviosabiedrības KLM (88,5%) un Lufthansa (83,21%), kas ierindojās attiecīgi otrajā un trešajā vietās.

Šis rezultāts ierindoja SAS arī trešajā vietā pasaules punktuālāko lidsabiedrību vidū, uzreiz aiz Japan Airline (90,95%) un ANA (All Nippon Airways) (90,37%). Kopumā tikai divas lidsabiedrības - SAS un KLM - tika iekļautas TOP10 punktuālāko pasaules aviokompāniju.

''Mēs esam lepni kļūt par Eiropas vispunktuālāko un pasaules trešo punktuālāko aviokompāniju. Šie rezultāti apliecina, cik augsti mēs vērtējam klientu laiku. Mēs mērķtiecīgi strādājam, lai sasniegtu labus rezultātus, jo apzināmies, cik svarīgi ir mūsu klientiem laicīgi ierasties galamērķī, it īpaši bargajos laika apstākļos, ar kuram nācās sastapties ziemas mēnešos,'' uzsvēra Mareks Pedersens (Marek Pedersen), SAS Scandinavian Airlines reģionālais vadītājs Latvijā un Austrumeiropā.

Ekonomika

Ēnu ekonomikas apkarošanas pasākumi, kas skar tirdzniecību, šobrīd vērsti uz mazo tirgotāju iznīcināšanu vai automatizētās pārdošanas ierobežošanu, nevis skaidrās naudas shēmu samazināšanu, aģentūrai LETA norādīja Latvijas Tirgotāju asociācijas (LTA) pārstāvji.

Svarīgākais