Prezentēs jaunu preču zīmi "Rīgas marka"

Piektdien, 18.decembrī plkst.12.00 atpūtas centrā "Lido" Krasta ielā notiks Latvijas produktu eksporta veicināšanas programmas - preču zīmes "Rīgas marka" prezentācijas pasākums.

Programma paredz piešķirt Latvijā ražotiem kvalitatīviem pārtikas produktiem Rīgas preču zīmi un sadarbībā ar Maskavas pilsētas valdību nodrošināt to tirdzniecībai Maskavā labvēlīgus nosacījumus.

Prezentācijā piedalīsies tādi ražotāji, kā "Rīgas Dzirnavnieks", "Rīgas Piena Kombināts", "Rēzeknes Gaļas Kombināts", "Rīgas Miesnieks", "Iecavnieks", "Lido", "Cido Grupa", "Lielzeltiņi", "Pūre", "Velte-L"(EWALD), "Simeks", "Piebalgas Alus", kā arī zivju pārstrādes uzņēmumi "Gamma-a", "Karavella", "Mandor" un citi.

"Rīgas preču zīme veicinās ne tikai Rīgas pilsētas reklāmu, bet arī Latvijas produktu atpazīstamību Maskavas tirdzniecības tīklos. Savukārt Krievijas patērētāji atzīst, ka Latvijas pārtikas produktiem piemīt izcila, naturāla garša un vēlas, lai tie būtu pieejami šīs valsts tirdzniecības tīklos", norāda projekta darba grupas vadītājs Andrejs Krūskops.

Apvienojot zem "Rīgas Markas" vienotās preču zīmes mārketinga un reklāmas aktivitātes, programmā iesaistītie Latvijas ražotāji plāno palielināt savas produkcijas eksporta apjomus.

Pasākumā piedalīsies Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Ainārs Šlesers un Maskavas pilsētas valdības delegācija, Maskavas valdības ministra, Patēriņa tirgus un pakalpojumu departamenta vadītāja Vladimira Mališkova vadībā.

Prezentācijas laikā Maskavas valdības delegācija iepazīsies ar produktu klāstu. Rīgas domes vadība, Latvijas ražotāji un Maskavas viesi dalīsies ar informāciju par projekta attīstības gaitu.

Svarīgākais