Vai braukt strādāt uz Maskavu?

Manam vīram piedāvā darbu ārzemēs – Maskavā. It kā tiek piedāvāta laba alga un citi nosacījumi, tomēr – strādāt Krievijā – tas rada zināmas šaubas, vai pieņemt šo piedāvājumu. Vismaz, cik ir dzirdēts – sadzīviskie apstākļi un dzīves līmenis, cilvēku attieksme tur nav tā labākā. Arī ģimenei ilga atšķirtība – tas būtu liels slogs. Mans vīrs pēc horoskopa ir Cūkas gadā dzimis Lauva. Anna

Ar darbu ārzemēs Jūsu vīram kopumā dzīvē jābūt apdomīgam un katra konkrētā situācija rūpīgi jāapsver. Pamathoroskopā labi savienojas naudas un ārzemju tēma, kas nozīmē, ka ārzemēs iespējams gūt peļņu, taču ir aspekti, kas norāda, ka šis darbs var būt grūts un nesniegt cerēto gandarījumu. Vaiksmīgāka darba tēma ārzemēs būtu tad, ja ieņemamais amats būtu augstāks vai arī tas būtu veids, kā paplašināt pieredzi, pievienot noderīgu ierakstu savā CV. Pamathoroskopa kartē vispār iezīmējas tas, ka Jūsu vīram jāieņem vadošs amats, kurā iespējams realizēties. Strādājot ierindas darbu ilgstoši, nebūs maksimālais gandarījums un arī ienākumi nebūs tik labi.

Pamathoroskopā iezīmējas vispārējās dzīves tendences, taču ļoti svarīgs ir gada cikla jeb solārhoroskops. Aplūkojot individuālo ciklu (konkrētajā gadījumā līdz nākamā gada februārim), redzams, ka tas, kas saistās ar ārzemēm, vīra kartē ir ar plusa zīmi. (Šobrīd nav to astroloģisko, brīdinošo kombināciju, kas pamathoroskopā.) Tātad ir labvēlīgs laiks, lai uzsāktu sadarbību. Ja runājam par laulības dzīvi, krīzes momenti uz šo periodu tajā neiezīmējas. Nav arī psiholoģiski sarežģītu kombināciju, kas norādītu uz grūtībām iedzīvoties un pielāgoties jauniem apstākļiem. Savukārt no

2013. gada februāra līdz 2014. gada februārim domas kavēsies pie mājām un varbūt gribēsies atpakaļ.

Ja aplūkojam šos pašus ciklus jau uz Maskavas ģeogrāfiskajām koordinātām, tad redzams, ka tās horoskopa «mājas», kas atbild par darba un karjeras tēmu, līdz 2013. gada februārim ir neitrālas. Nav īpaši bonusi, bet nav arī nekā slikta. Laulības dzīvē problēmas neparādās, bet iekšējās izjūtas gan var būt tādas domīgas atšķirtības dēļ no saviem mīļajiem.

Periods no 2013. gada februāra līdz 2014. gada februārim Maskavā iezīmējas ar labām peļņas iespējām. Tiesa, šajā periodā var būt emocionāli grūtāk, jo izveidojusies saspringta kombinācija starp personības planētu Sauli un Saturnu, kas ierobežo un rada smagumu. Dzīvē tas izpaušas kā skumīgas, mazliet depresīvas noskaņas, kad daudz jādomā, kā vairot optimismu un dzīvesprieku, un jāatrod laiks, lai sevi palutinātu.

Rezumējot visu iepriekš teikto – peļņas iespējas ir, arī sadzīvi iespējams sakārtot, laulībā krīze neparādās, taču jārēķinās, ka būs ilgas pēc mājām un saviem mīļajiem cilvēkiem.