Attiecības ar vīru

Vēlos uzzināt, kādas būs attiecības ar vīru – paliksim kopā vai izšķirsimies? Es esmu Skorpions, vīrs Strēlnieks. Jautrīte

Visās attiecībās ir doti pozitīvie un arī negatīvie momenti. Patiesībā tāda absolūti ideālā varianta nemaz nav. Tikai svarīgi – kā mēs pret ģimeni un kopā būšanu attiecamies, vai krīzes esam gatavi risināt, vai spējam sarunāties. Astroloģijā nevar pateikt, kas tieši būs (tā ir cilvēku izvēle), bet gan – kādas ir iespējas vai riski. Aplūkojot jūsu saderības (sinastrijas) karti, redzams, ka ir garīgā saderība, arī mīlestība un kaislība dotas, bet attiecībās iespējams emocionālais spiediens. Jums pašai svarīga uzticība un apziņa, ka tas ir jūsu cilvēks ar sirdi un dvēseli. Neuzticības vai pāridarījuma momentus varbūt piedosiet, bet neaizmirsīsiet. Un vīrs tāpat. Šī iezīme nāk no Skorpiona zīmes ietekmes jūsu abu kartēs. Vēl šāds stāvoklis norāda uz to, ka cilvēkiem var būt grūtāk atvērt dvēseli otram. Izskatās, ka viens no problēmu cēloņiem varētu būt noslēgtība un nevarēšana no sirds izrunāties. Jūsu vīra astroloģiskajā kartē vairākās pozīcijās ir Strēlnieka zodiaka zīmes ietekme, tas nozīmē, ka svarīgs ir arī neatkarības moments, ir nepieciešama sava privātā telpa, iespējas nodarboties ar kādu hobiju. Jums laulībā daudz jāstrādā ar sevi, daudz jāatdod. Vīram savukārt jācenšas neuztvert situācijas jūtīgi un saasināti.

Pēc šābrīža astroloģiskajām kombinācijām attiecības atsvaidzināt varētu ar kopīgu ceļojumu, kas ļautu izrauties no ierastās vides un piešķirtu dzīvei jaunas krāsas, palīdzētu sakārtot domas un nonākt pie kāda kopsaucēja.