Vēlos sākt biznesu. Vai nav pārāk vēlu?

Visu mūžu strādāju algotu darbu, biju vidējā līmeņa vadītāja, bet vienmēr bija grūti sadzīvot ar priekšniekiem. Ļoti mocījos, ja atklājās, ka manas zināšanas ir plašākas, ja priekšniecība nebija man autoritāte. Pirms vairākiem gadiem sāku domāt par savu biznesu, ir dažas ieceres, taču joprojām šaubos un baidos. Man ir 46 gadi. Vai nav par vēlu? Dzimšanas dati: 15.07.1964. Jana

Mēdz teikt, ka viss notiek īstajā laikā un vietā un daudz kas mums vienmēr ir priekšā. Jūsu horoskopa karte orientēta tā, ka strādāt ierindas darbinieka statusā nav tas vispiemērotākais variants. Šis laukumiņš jeb horoskopa māja Jūsu astroloģiskajā kartē ir tukšs, kas nozīmē, ka no tā Jūs negūstat ne maksimālo gandarījumu, ne maksimālo peļņu. Toties horoskopa kartes karjeras mājā atrodas Jupiters labās kombinācijās, un tas norāda, ka nepieciešams karjeras kāpiens, attīstības un pašrealizācijas iespējas. Jums ir iespējas izveidot labu karjeru vai privātu biznesu, turklāt kļūt savā nozarē par autoritāti. Varbūt agrāk nevarējāt izšķirties par šādu soli, jo kaut kas turēja ciet, radot iekšējo nedrošību. Tas skaidrojams ar to, ka Jūsu piedzimšanas brīdī planēta Saturns atradusies īpašajā, retrogrādajā (atpakaļejošā) stāvoklī, un ļoti bieži cilvēkiem ar šādu pozīciju ir iekšējās nedrošības sajūta. Arī tad, kad racionālais prāts un aprēķini rāda, ka projekts varētu izdoties. Ja cilvēks ar šādu stāvokli godprātīgi un daudz strādā, gādā arī par sadzīviskām lietām, uzņemas rūpes par ģimeni un dzimtu, tad ar laiku šī pozīcija kļūst vājāka un atstrādājas.

Dzīve tad var piedāvāt brīnišķīgas iespējas profesionālajā jomā. Tā ka – izmantojiet un nepalaidiet garām šīs iespējas. Vislabāk Jūs jutīsieties, ja Jums būs savs neliels bizness, kurā pati varēsiet būt noteicēja. Ar privāto biznesu vai karjeru sasaistās arī iespējas nopelnīt, turklāt Jūsu gadījumā horoskopa karte pieļauj arī iespējas savienot karjeru un nelielu privāto biznesu.