Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Citi raksti

Ārzemju universitātes un biznesa skolas augstākās izglītības izstādē

© Publicitātes foto

12. un 13. martā Latvijā norisināsies virtuālā ārzemju augstākās izglītības izstāde, kuras laikā apmeklētāji varēs iepazīties ar dažādām bakalaura, maģistra, doktorantūras un MBA programmām. Dalībnieku vidū - Tilburg University, University of Amsterdam, Fontys University of Applied Sciences, Falmouth University, Leeds Arts University, Istituto Marangoni, BI Norwegian Business School, Chalmers University of Technology, EU Business School, Coventry University Wroclaw un daudzas citas mācību iestādes.

Izglītības iestāžu pārstāvji, kur savulaik mācījās Deivids Bovijs, Stella Makartnija, Domeniko Dolce, Franko Mosčīno, Saimons Bufojs, Alessandra Facchinetti, Volfgangs Tilmanss un daudzas citas zvaigznes, pastāstīs, kā tiek apmācīti profesionāļi modes, dizaina un mākslas nozarēs.

Izstādes ietvaros notiks vebināri par aktuālām, ar augstāko izglītību saistītām tēmām, ieskaitot studiju finansējuma saņemšanu un bezmaksas izglītību, kura mūsdienās ir pieejama vairākās Eiropas valstīs.

Angļu valodas skolotāji varēs piedalīties īpašā vebinārā par skolēnu sagatavošanu Kembridžas angļu valodas starptautiskajiem eksāmeniem. Vebināru vadīs Cambridge Assessment English un Cambridge University Press pārstāvji. Savukārt Valsts izglītības attīstības aģentūra iepazīstinās apmeklētājus ar iespējām studēt 33 dažādās Eiropas valstīs un ar Eramus+ programmām.

Izstāde notiks ZOOM platformā, kas tagad ir pazīstama daudziem skolēniem un studentiem un tiek izmantota attālināto mācību laikā. Izstādes organizatoru mājaslapā (Baltic Council for International Education) www.balticcouncil.lv var iepazīties ar visiem dalībniekiem un izstādes programmu 12. un 13. martam.