Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Citi raksti

Vinnē bezmaksas studijas Transporta un sakaru institūta Olimpiādē!

2021.gada 20. martā Transporta un sakaru institūts (TSI) rīkos ikgadējo Olimpiādi vidusskolēniem. Šogad galvenās balvas būs 100% atlaides studijām TSI, vērtībā līdz pat 28 tūkstošiem eiro! Pierādi, ka esi labākais un piepildi savu sapni! Dalībnieku reģistrācija jau notiek un turpināsies līdz 19. martam ieskaitot.

Piedalīties Olimpiādē TSI aicina 12. klašu skolēnus, kā arī tehnikumu un koledžu pēdējo kursu studentus no visas Latvijas. Šogad sacensības notiks tiešsaistē. Papildus iespējai vinnēt superīgas balvas, tā arī ir iespēja pirms eksāmeniem pārbaudīt savas zināšanas divos virzienos:

Inženierzinātnes
- Matemātika
- Programmēšana

Sociālās zinātnes
- Matemātika
- Finanses un analīze

Galvenā balva sadaļas “Inženierzinātnes” uzvarētājam būs 100% atlaide studijām jaunajā bakalaura Dubulta diploma studiju programmā “Datorzinātnes: mākslīgais intelekts”, ko TSI ir izstrādājis sadarbībā ar Rietumanglijas Universitāti (UWE, Bristole, Lielbritānija).

Par galveno balvu sadaļā “Sociālās zinātnes” būs bezmaksas studijas bakalaura studiju programmā “Uzņēmējdarbība un vadība” ar divām TOP specializācijām: Biznesa digitālā pārvaldība un Vadības ekonomika.

Labākos dalībniekus gaida arī balvas no TSI sadarbības partneriem, individuālas atlaides studijām TSI un citi pārsteigumi.

Ne katru gadi Olimpiādes dalībnieki iegūst tik dāsnas balvas, bet TSI komanda uzskata, ka šobrīd ir īstais laiks atbalstīt apdāvinātus un aktīvus jauniešus. Pagājušā gada nogalē augstskola aizsāka sociālu projektu, kura ietvaros atbalstīja vietējos ražotājus, mājsaimniecības un bērnus, kuriem nepieciešama palīdzība. TSI vēlas arī šajā gadā turpināt iesākto, tajā skaitā palīdzēt jauniem cilvēkiem, kuriem ir sapnis. Olimpiādes laikā augstskola cer atrast individualitātes, mērķtiecīgus jaunus cilvēkus, kas zina, ko vēlas, tiecas kļūt par izciliem profesionāļiem sevis izvēlētā nozarē un nostiprināt Latvijas pozitīvo tēlu visā pasaulē.

Uzzini vairāk par Olimpiādi un reģistrējies šeit.

Reģistrācija jau ir sākusies un turpināsies līdz piektdienai, 19. martam, ieskaitot. Olimpiādes uzdevumus dalībnieki risinās sestdien, 20. martā, no plkst. 10.00 līdz 15.00. Uzvarētājus TSI paziņos 24. martā.

Uzmanību! 27. martā notiks speciālā, starptautiskā Olimpiādes tūre vidusskolēniem no pārējām pasaules valstīm. Sīkāka informācija tiks publicēta www.tsi.lv mājaslapā. Seko jaunumiem!

Pierādi, ka esi labākais un piepildi savu sapni!

Transporta un sakaru institūts (TSI) ir privāta augstskola, kas jau vairāk kā 20 gadu garumā gatavo pieprasītus speciālistus. Institūts piedāvā tehnisko novirzienu studiju programmas tādās jomās kā transports un loģistika, aviācija, robotika un elektronika, datorzinātnes un telekomunikācijas un vadībzinātne. Studiju programmas apgūstamas angļu un latviešu valodās.

Vairāk informācijas: www.tsi.lv